Arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaştım kaldım valla ne ilginç insanlar var

canım ne olursa olsun bebeğine kıyma Allah yardımcın olsun

İnsanlar evlat torun diye yanarken bu insanlar nasıl oluyorda ona kıymayı istiyorlar anlayamıyorum ve senin annelik hakkını elinden almaya çalışıyorlar
Bunu söylemek istemezdim ama, kendi canlarından kanlarından olan bi varlığı istemiyorlarsa ki zaten senden nefret ediyormuş, seni açık açık istemiyorlar. Benim anladığım o :1no2:
Eşini ikna etmekten başka çaren yok gibi, herşey eşinde biter....
Allah hakkınızda en hayırlısını versin...

Tövbe istifar....arkadasim sen manyaklarin icinemi düstün?:1shok:

Bu ne bicim bir zihniyet? Nasil bir insanlik? Sastim kaldim yahu!:1ninca:

Hadi kaynanan adi...Adi olmasa caninda can tasiyan bir kadina sen bu bebege bakamazsin en iyisimi aldir demezdi...az bucuk insanligi olan demez zaten.

Ama esine ne demeli....kendi cocugnu aldirtmak istiyor...aldirmazsan dövecekmis....

Yok vallaha ben bu KK da duyduklarimdan sonra artik hicbirseye sasmicam galiba....

Allah yardimcin olsun....ben diyecegimi bilemedim...benneyaptımki

ilginç

Son düzenleme:
allah allah....lmaz:kaynanan torununu istemiyor?CADIARZU seni dövdürecekmiş?:mymeka: eşin aldır diyor? bu nasıl iş yaa...:uhm: anladıysam arap olayımkafamçokkarıştı

ılginç ki ne ilginç.ama ilginç olan kaynananın bebeği istememesindense eşinin tavrı,ne demek ya,bebeği aldırmak,hem de düştün diye bakamayacağını düşünüyorlar.Millet neler çekiyor,bebek sahibi olabilmek için,9 ayı yatakta dinlenerek ayağına kadar hizmet edilerek geçiren kadınlar var.Bir kadının en hassas olduğu bir dönemde nasıl böyle kounuşabilirler?Eşinle normalde de geçinemiyor muydunuz ki,bebek olmasını istemiyor?

Aklım almıyor almıyacak okuduklarımı.:1shok:Ne demek bakamayacaksın bebeği aldır,ne demek aldırmassan döverim.kafamçokkarıştıBunlar ailece insani duygularını kaybetmişler.Allah yardımcın olsun bir çıkış yolu açsın sana canım..:teselli:

kiyama guzelim.hic tasalanma ALLAH OL demis olmus hukum ALLAHTAN sen yuregini serin tut.sabret soylenenlere asil hukum sahibi varken uzulme emi.tadini cikar

hamilelikte baş dönmesi elbette olabilir düşülebilir. ne var ki bunda hamile değilim ama benim bile zaman zaman tansiyonum düşüyor yükseliyor gözüm kararıyor. bu demek değil ki biz çocuk bakamıyacağız.
sen o öyle dediğinde haklısın anne aldıralım ama günahını senin boynuna deseydin.
eşin niye anneme öyle davranamazsın deyip gitti???

Valla bana bu durumu kullanıyorlarmış gibi geldi bahane ediyorlar yani.
Hem siz kaynananıza bu cümleyi söyletebilecek kadar tepenize çıkarmışsınız.
İndirmenizin zamanı gelmiş geçiyor.

Ayrıca evdekiler de hem fikir demişsiniz.Sanırım anlatmadığınız bazı şeyler var.
Sara hastalığı veya her hangi bir şey.

Hiç bir sebep yokken.Eski bir espiri vardır başı dönüp gözü kararanlara hamilemisin diye sorarlar ben bu durumu olabilir gözüyle bakarken onlar neden bu kadar tepkili acaba...

Bebeği aldır ne demek.
Ve işin ilginç yanı siz bu çocuğu doğursanız da bana hiç sağlıklı bir ortam da çocuk büyütebileceksiniz gibi gelmedi.

valla otur eşinle konuş eğer çocuğu istemiyorsa sen de eşini isteme bu nedir yaa kaynanam bana terbiyesizlik yapacak kocam da onun tarafını tutacak yok yaaa

hayır çok iyiydik birdenbire böyle oldu benneyaptımki

İlginç...
Kayınvalideniz sizin çocuğunuzu istese ne olur istemese ne olur ki?
Ona mı soruldu ki?lmaz:
Bebeği aldıralım mı diye?
Ne derse desin,kafanıza da takmayın,gerekmedikçe de görüşmeyin..

alla alla canim...düsüp bayilmandan nasil bebegine bakamayacin gibi bi sonuc cikardilar anlamadimm..:umursamaz:.
kaldiki (misal olarak söylüyorum)sen bakaamasan bile aldirmak degilde neden kizim bende yardimci olayim beraber büyütelim demiyoda direk aldir diyoo...
sonucta kendi torunu nasil kiyabilir bi babaanne hangi yürek elverir kücücük bi bebegi sadece bakamicak bu diyerek aldirmaya tesvik etmek....
bunun sebebi baskadir canimm...CADIARZU o bebek senin onun anneside sensin herseyide sensinn....sen istedikten sora kimse senin anne olma hakkini elinden alamaz...lmaz:
ayrica herzaman derim annelik icgüdüsseldir...herkes doguruyo bakiyoda senmi bakamicaksin...annelik yasla basla olmaz...sakin onlar öyle diyo diye yanlis bisey yapma...
rabbim kuzuna uzun ve saglikli bir ömr versin insallah...

Moralini bozacak insanlardan uzak dur canım.
Bu çocuğu istiyorum de, eşin de yanında olsun her zaman. Onun da çocuğu, annesi de olsa böyle konuşmalarla seni muhatap etmemeli.
Kendine inadına daha iyi bak. daha güçlü ol.
Göremem deyip de kıskananların ekmeğine yağ sürme.
Bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.:Saruboceq:

sanki anlattıklarında birşeyler eksik..biraz daha açarmsın neden böyleler?
söyledikleri şeyin vahimliğinden , yaptıkları en kötü şeyin bu olmadı kokusu geliyor burnuma...

Rabbim izin verirde yavrunuzu hayırlısyla kucağınıza alırsanız,kaynananızada bir bardak su içmek düşer.
O kimki sizin bebeğiniz hakkında yorum yapabiliyor.
Ne anormal insanlar var hayatta vallahi insanı çileden çıkarıyorlar.
Aslında söylencek laf hazırda,terbiye bozmak istemiyor insan.
Sıkmayın canınızı,sizin bebeğinizin yiyecek ekmeği varsa bu dünyada,dağlar dikilse önünüze yine gelir dünyaya.
Mutluluklar diliyorum size.

annesine karşı gelmişim diye

inanamıyorum ya nasıl insanlar var heleki annesinin sözünden çıkmayan yanındaki kadını ikinci plana atan karakteri oturmamış erkeklerden nefreeeettt ediyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…