Arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mavi_pembe

Ziyaretçi
bugün herşey çok güzeldi taa ki eşimin annesine gidinceye kadar bi ara başım döndü düşmüştüm ama o kadarda kötü değildi sonra birden kaynanam ''sen o çocuğa bakamazsın en iyisi onu aldırmak '' çıkıştı evdeki herkes onu destekledi eşim hariç ama sanki oda istekli gibiydi. bir bebeğim olsun bende anne olmak istiyorum ama kaynanam bunu pek istemiyor sabahtan beri ağlıyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz ? (anne olmak istiyorum artık ) :ecrin_bebek:mafoldumbenbenneyaptımki:1no2:senağlama

hamilesin heralde anladigim kadari ile,kaynanan ne karisiyomus,yok bakamazsinda ,aldiralim demeye,,,,,,,ona ne,,,,,,,,,:oklava:

bosver yaaa,hic takma,boyle densiz konusanlari,akli o kadar calisiyo demek:oklava:

sen kendine iyi bak,uzuntuden hersey olabilir,saglikli hamilelik dilerimyerimseniben

kendine ve bebegine iyi bak ki,sonra birilerini mutlu etmeyerimseniben

Kayınvalideniz kim oluyor ki karışabiliyor bu duruma ?
O ortamdakilerde dahil tabi.
Sizi ilgilendirmez diyemediniz mi..
Olabilir,hamilesiniz havalar sıcak,kendinizi bir an kötü hissetmiş olabilirsiniz.
Ama bu kimseye,sen o çocuğu bakamazsın,aldır deme hakkını vermez.
Eşinizin bu konudaki düşünceleri hakkında şüpheleriniz var sanırım.
Konuşun açık açık.
Anne olmak istemenize hiçkimse mani olamaz.
Hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyin.

ssaol eliscim ama dediğim gibi kaynanam benden nefret ediyo sebebini bende anlamadım simdiye kadar ona karsı bi kusurum olmadı ama eşimle konuşmalıyım dediğinz gibi kaynanam yarı annem sayılır onun fikirlerine her zaman saygı duyarım ama bu konuda ona karşı geldiğim için eşimlede kavgalıyız ona öyle davranamazsın dedi ve gitti :(:gitme:

tamam canim,ama dedigim gibi kendine dikkat et,o senin bebegin,dogduktan sonra senin ne kadar ilgili e sevgi dolu bi anne oldugunu gorunce utanacagina eminim,gerci belli etmiyecektir sana ama yinede icten ice utanip ,kiskanicagina eminim,,,,

umarim esinlede araniz duzelir,hep mutlu olursunuz canim...

çok saol canım ama doğmasını göremiycem bu gidişle :(mafoldumben

sana bişi deyim mi hiç kimseyi takmaaaa. sen bir sürü kadının isteyip te sahip olamadığı şeye sahip olcaksın ALLAH'ın izniyle.sen istiyomusn bu bebeği istiyosun.gerisini s---- et töbe

Aaaaa ne demek o doğumunu göremeyeceğim filan...

Bal gibi de göreceksin...

O kaynanaya da şimdi burada bir şey demek lazım ama neyse...

Eşine de çok kızdım ben...Oysa sana destek olması gerekirdi...

Canım sen onları hiç düşünme şimdi,bebişini düşün...Senin şu anda düşünmen gereken varlık o...

evet göremeyeceğim cnm çünkü simdi bunları söylemek istemezdim ama bana çok kötü davranıyorlar mafoldumben

canım anne olma hakkını kimse alamaz elinden.sakın sakın..
hiç bir şekilde taviz verme bence.
neden karışma hakını veriyorsun..
neye daanarak bakamazsın sen dediler?

ben düşmüştüm havalar sıcak arada bazen oluyor ama anlamıyorlar :1no2:

canım tabiki sıcaklardan olabilir gerekirse doktora da gidersin Allah korusun anne olmak için sürekli yatıp dinlenmesi gereken insanlar bile oluyor. Bunlar her insanın başına gelebilir ki senin ki sadece baş dönmesi. Ne hakla böyle bişeye karışabiliyorlar. Sen ne kadar iyi bi insansın ki ne kadar iyi niyetli şeyler yazmışsın. Ama onlar kötülüklerini yansıtıyorlar. AYYY keşke ben orda olsaysım valla hiç bir akrabalığım olmasa dahi korurdum seni. Ne hakları var karışmaya kendisi doğurmuş ya . Onlar gibi başkasının evinin huzurunu bozmaya çalışan insanlar anne olabiliyorlarsa sen kesin olursun tatlım. Sen üzme kendini. Neden öyle diyosunuz diye demediniz mi . Eşin bişey demedimi canım. Bak ben kaç aydır bekliyorum anne olmayı . Allah inşaalh herkeze nasip eder. ve sen bu duyguyu yaşıyorsun Düşün yani ne kadar güzel bişey. Ben anlamadım canım durup dururken neye dayanarak diyor sen anne olamazsın diye.

aaa kaynanız ne karşıyorr omu bakıcak çocuğa herkes bebeği torunu olsun diye neler yapıyorlar dinlemeyin kaynanızı siz hamilesiniz stres yapmayın kendinize iyi bakın

eylulcüm beni koruduğun için teşekkürler canım benim bozo85 snde çok haklısın cnm ama hiç iyi olamıyorm sürekli aklımda zaten bana davranıs biçimi bile çok kötü bebeğime birşey yaparlarsa diye korkuyorum :çok üzgünüm:

hayatımda böyle saçmalık duymadım hamilesin başının dönüp düşmen gayet normal ama san bu çocuğa bakamazsın onu aldıralım diyen kaynananın aklına şaşrım ve kocanda ses çıkarmadı gerçekten ilginç bi durum siz eşinle ortak karar almadınızmı bebk konusunda canım hem çocuk senin çocuğun bakıp bakamıyacağın seni ve eşini ilgilendirri kaynanana ne oluyoki hangi hakla senin çocuğunu sana aldırmanı söylüyo ayy inan çok sinirlendim sende bişey demediysen helal olsun senin sabrına

saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi :( (kaynanam dövdürücekmis) (:1shok:!)

yok daha neler onlar hamileliğin güle oynaya geçtiğini mi sanıyorlar nasıl dövdurecek bunlar kafayı yemiş resmen sen sakın onların söylediklerine aldırma hamileliğin keyfini çıkar bebeğini ve kendini düşün onları söyledikleri senin canını sıkmasın salla gitsin ALLAH ım yar ve yardımcın olsun onlarıda ıslah etsin​

bu çouk onların değil senin ve eşinin.en çokta senin.onların karışmaya hakkı yok.boşver kulak asma ve mümkün olduğuncada onlara gitmemeye çalış.zorla götürüp bebeği aldıracak değiller ya

saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi :( (kaynanam dövdürücekmis) (:1shok:!)

yok artık daha neler ya kocanız da annesini dinleyip sizi dövücek mi? :1shok:

hemde niye bebeği aldırmadın diye kocanız biraz kendisine gelsin herkeds neler çekiyor çocuğu olsun diye kendisine gelsinnn :oklava:

Back
X