Cevap verirsem yeniden donus olur diye korkuyorum duygularim daha ayni korkuyorum.Atigi msjlar geri donusle ilgili mesela az once;"Benim icimde bir umut yeseriyor zaman zaman neden."dedi.Verme cevap tabıkı
Ben keşke demeyi göze aldım.asıksan bence aılenı ıkna et cunku hayatın byunca brdaha asık olmyblrsn canım
hayat keskeler ıcın ck kısa ve sevmedıgın bı adamla yapacagn evlılık ancak mutsuzluk ve pısmanlık olr
oo valla kardes baskasi ile evlensen de hep o gelir aklima sonucta ikintaraf da istiyor.Ben keşke demeyi göze aldım.
Ailem ikna olmaz kesinlikle bir karar aldim cok zor ama yapacagim bir sey yok...
Konularımda belirtmistim.Uzak şehirler ve yabancı olması.Aileler neden istemiyor
Cnm bizim de aileler karşı çıktı sebep benim ailem sosyalist yapıda eşimin ailesi ise Dindar yapıda olduğu için ve bizde sizin gibi ayrıldık aradan 4 sene geçti ne ben unutabildim ne eşim böyle olmaz dedik tekrar bir araya geldik evlenicez dedik kıyametler koptu ama biz vazgeçmedik. Evlendik gizlice aileler sildi önce bizi iki ay sonra herşey geçti ama herşeyimizi ikimiz yaptık çok güzel ve Mutlu bi Yuvamız var kızımıza hamileyiz :) iyi ki evlenmişiz. Ve şimdi eşimin ailesinin en kıymetli gelinleri benim annemin de favori damadı eşim :) sanki onlar değildi karşı duranlar. Seviyorsanız ve gerçekten inanıyorsanız sakın vazgeçmeyin.Konularımda belirtmistim.Uzak şehirler ve yabancı olması.
Umudum yokCnm bizim de aileler karşı çıktı sebep benim ailem sosyalist yapıda eşimin ailesi ise Dindar yapıda olduğu için ve bizde sizin gibi ayrıldık aradan 4 sene geçti ne ben unutabildim ne eşim böyle olmaz dedik tekrar bir araya geldik evlenicez dedik kıyametler koptu ama biz vazgeçmedik. Evlendik gizlice aileler sildi önce bizi iki ay sonra herşey geçti ama herşeyimizi ikimiz yaptık çok güzel ve Mutlu bi Yuvamız var kızımıza hamileyiz :) iyi ki evlenmişiz. Ve şimdi eşimin ailesinin en kıymetli gelinleri benim annemin de favori damadı eşim :) sanki onlar değildi karşı duranlar. Seviyorsanız ve gerçekten inanıyorsanız sakın vazgeçmeyin.
Valla bizim ailelerde çok katı konuşmuştu ne büyük sözler söylediler. Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Allah'ın Rıza'sını gözeterek adımlarınızı atın. Alnına yazıldıysa dağ dursa önünde yine olur olacak olanUmudum yokseviyoruz ama benim ailem çok katı konuştu.Bitirmek zorunda kaldim.
Allah razi olsun..Amenna.Rabbim bilir biz bilemeyiz.inşallah.Valla bizim ailelerde çok katı konuşmuştu ne büyük sözler söylediler. Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Allah'ın Rıza'sını gözeterek adımlarınızı atın. Alnına yazıldıysa dağ dursa önünde yine olur olacak olan
Cnm bizim de aileler karşı çıktı sebep benim ailem sosyalist yapıda eşimin ailesi ise Dindar yapıda olduğu için ve bizde sizin gibi ayrıldık aradan 4 sene geçti ne ben unutabildim ne eşim böyle olmaz dedik tekrar bir araya geldik evlenicez dedik kıyametler koptu ama biz vazgeçmedik. Evlendik gizlice aileler sildi önce bizi iki ay sonra herşey geçti ama herşeyimizi ikimiz yaptık çok güzel ve Mutlu bi Yuvamız var kızımıza hamileyiz :) iyi ki evlenmişiz. Ve şimdi eşimin ailesinin en kıymetli gelinleri benim annemin de favori damadı eşim :) sanki onlar değildi karşı duranlar. Seviyorsanız ve gerçekten inanıyorsanız sakın vazgeçmeyin.
Evet canim ayrıldım.Sebep sadece mesafe ve yabancı olması degildi inan.Ailemin katı olmasına hak veriyorum bir degil iki degil bir çok sebep vardı.Ve bende bunları göz önünde bulundurup bir karar verdim vermek zorundaydım.Gercekten sevdigim kişi açısından o kadar olumsuzluk vardı ki teredütteydim emin olamıyor güvenemiyordum.Aklımda soru işaretleri geleceğimizle ilgili kuşkularım vardı.Eski konunu biliyorum.
Demek ayrildin.
Dusunuyorumda ailenin olmaz deme sebebi ne diye acaba?
Cunku zamaninda kendimden yola cikarsam, banada ailem karsi ckti.
Inatlastim. Halbuki onlar hakliydi benim goremedigim seyler onlar goruyordu. Onlar farkli noktalari goruyordu ama sonuc olarak o yanlis kisydi.
Ve zaten ayrildim eninde sonunda, ailemi uzdugume hala cok uzulurum..
Demem oki aile biseye karsiysa bi dusunmeli. Illa " uzak sehir' demesini dusunmeyi kasdetmiyorum. Ornegin bnim annemgil " tek oglan, babasi usengecin teki,oglanin maasinin tumu aileye gidiyor" gibi sebeplerden istemedi. Ama megersem Allah bu sebeplerden olasiligi zorlastirmis. Ailemde vesile olmus bu isin hemen olmamasina. Bana kalsa ayni yaz nisan yapicaktik. Ama bu kisi ornegin beni aldatmis zamaninda. Ben annemgilin karsisina dururken askimiz icin..
Bazen sebepler sadece bi vesiledir, daha hayirlisi olmasi olsun....
Belkide senin icin su an sorun gibi gorunmeyen seyler ilerde buyuk sorun olucaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?