arkadaslar önerinize ihtiyacim var cok acil:(

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Benim konularimi bilen bilir Ailemin engel olmasiyla sevdigim kisiden ayrildim severek ayrildik ben bir karar verdim Ailemin istedigi gibi davrandim.
Ayrilmaz zor oldu veda ettik.
Ama kac gunde bir msj atiyor sevdigim kisi başimdan kaynar sular akiyor sanki cok kötü oluyorum.Cevap vermek istiyorum ama yapamiyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.Ne yapmaliyim.
Telefon numarami degistiremiyorum.
Msjlara cevap vermelimiyim,vermemelimiyim...

Verme cevap tabıkı
Cevap verirsem yeniden donus olur diye korkuyorum duygularim daha ayni korkuyorum.Atigi msjlar geri donusle ilgili mesela az once;"Benim icimde bir umut yeseriyor zaman zaman neden."dedi.
Ne diyecegimi bilemedim devami gelir diye yazamadim

asıksan bence aılenı ıkna et cunku hayatın byunca brdaha asık olmyblrsn canım

hayat keskeler ıcın ck kısa ve sevmedıgın bı adamla yapacagn evlılık ancak mutsuzluk ve pısmanlık olr
Ben keşke demeyi göze aldım.
Ailem ikna olmaz kesinlikle bir karar aldim cok zor ama yapacagim bir sey yok...

Ben keşke demeyi göze aldım.
Ailem ikna olmaz kesinlikle bir karar aldim cok zor ama yapacagim bir sey yok...
oo valla kardes baskasi ile evlensen de hep o gelir aklima sonucta ikintaraf da istiyor.

neden olumsuz ki ailen?

Konularımda belirtmistim.Uzak şehirler ve yabancı olması.
Cnm bizim de aileler karşı çıktı sebep benim ailem sosyalist yapıda eşimin ailesi ise Dindar yapıda olduğu için ve bizde sizin gibi ayrıldık aradan 4 sene geçti ne ben unutabildim ne eşim böyle olmaz dedik tekrar bir araya geldik evlenicez dedik kıyametler koptu ama biz vazgeçmedik. Evlendik gizlice aileler sildi önce bizi iki ay sonra herşey geçti ama herşeyimizi ikimiz yaptık çok güzel ve Mutlu bi Yuvamız var kızımıza hamileyiz :) iyi ki evlenmişiz. Ve şimdi eşimin ailesinin en kıymetli gelinleri benim annemin de favori damadı eşim :) sanki onlar değildi karşı duranlar. Seviyorsanız ve gerçekten inanıyorsanız sakın vazgeçmeyin.

Umudum yok seviyoruz ama benim ailem çok katı konuştu.Bitirmek zorunda kaldim.
Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin mutlulugunuz ömür boyu sürsün..

Umudum yok seviyoruz ama benim ailem çok katı konuştu.Bitirmek zorunda kaldim.
Valla bizim ailelerde çok katı konuşmuştu ne büyük sözler söylediler. Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Allah'ın Rıza'sını gözeterek adımlarınızı atın. Alnına yazıldıysa dağ dursa önünde yine olur olacak olan

Allah razi olsun..Amenna.Rabbim bilir biz bilemeyiz.inşallah.
Cevap veremedim. üzülmüştür,bende üzgünüm ama birsey diyemedim.dogrumu yaptim?

Ailem istemedi, vazgeçmedim. Kabullendiler. Ablam hala istemiyor, adını duyduğunda eli ayağı titriyor sinirden ama bana ne? Saçmasapan sebepler. Sebep bile değil. Dedim ki,
Katil mi bu çocuk? Değil.
Sapık,tecavüzcü saygısız biri mi hayır değil. E hadi herkes baksın kendi derdine o zaman. Gönlüme yerleşen sevdiğimden vazgeçecek değilim. O zaman ben de kafama esen sebepleri sunayım, siz de eşlerinizden ayrılın. Mesela yani. Herkes kendi yuvasını kuruyor. Allah hakkındq hayırlısını versin. Madem vazgeçtin, mesajı da cevaplama. Vazgeçmesini biliyorsan, vazgeçmesine de izin vermen gerek.zira cevap vermen umut verecektir.

Eski konunu biliyorum.
Demek ayrildin.
Dusunuyorumda ailenin olmaz deme sebebi ne diye acaba?
Cunku zamaninda kendimden yola cikarsam, banada ailem karsi ckti.
Inatlastim. Halbuki onlar hakliydi benim goremedigim seyler onlar goruyordu. Onlar farkli noktalari goruyordu ama sonuc olarak o yanlis kisydi.
Ve zaten ayrildim eninde sonunda, ailemi uzdugume hala cok uzulurum..

Demem oki aile biseye karsiysa bi dusunmeli. Illa " uzak sehir' demesini dusunmeyi kasdetmiyorum. Ornegin bnim annemgil " tek oglan, babasi usengecin teki,oglanin maasinin tumu aileye gidiyor" gibi sebeplerden istemedi. Ama megersem Allah bu sebeplerden olasiligi zorlastirmis. Ailemde vesile olmus bu isin hemen olmamasina. Bana kalsa ayni yaz nisan yapicaktik. Ama bu kisi ornegin beni aldatmis zamaninda. Ben annemgilin karsisina dururken askimiz icin..
Bazen sebepler sadece bi vesiledir, daha hayirlisi olmasi olsun....

Belkide senin icin su an sorun gibi gorunmeyen seyler ilerde buyuk sorun olucaktir.

Evet canim ayrıldım.Sebep sadece mesafe ve yabancı olması degildi inan.Ailemin katı olmasına hak veriyorum bir degil iki degil bir çok sebep vardı.Ve bende bunları göz önünde bulundurup bir karar verdim vermek zorundaydım.Gercekten sevdigim kişi açısından o kadar olumsuzluk vardı ki teredütteydim emin olamıyor güvenemiyordum.Aklımda soru işaretleri geleceğimizle ilgili kuşkularım vardı.
Eger direnip Ailemi ikna etseydim bu teredüt ve kuşkularımla başa çıkarmıyım Ailemin bana biz sana demiştik sözünü kaldırabilirmiyim düşündüm.Kaldıramazdım ve bu yüzden vazgecmek zorunda kaldım.

İlerde olacak sorunların farkındaydım ailem gibi düşündüm sevdigim insan istemeyerek de olsa gelecekte bana sorunlar yaşatacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…