Teşekkur ederim.mutluluğun daim olsun insallah.Vazgectim her döndügünde yelkenleri suya indirirsem ikimiz icinde dogru olmaz haklisin cevap vermeyecegim artik kendi yoluna bakmalı.Umut vermemeliyim her ne kadar bende deli gibi sevip dönmek istesemde vermemeliyim çünkü umut yok ancak eğer Allah nasip diye yazdıysa olur.Herkes için Rabbim hayırlı kapılar acsın.Ailem istemedi, vazgeçmedim. Kabullendiler. Ablam hala istemiyor, adını duyduğunda eli ayağı titriyor sinirden ama bana ne? Saçmasapan sebepler. Sebep bile değil. Dedim ki,
Katil mi bu çocuk? Değil.
Sapık,tecavüzcü saygısız biri mi hayır değil. E hadi herkes baksın kendi derdine o zaman. Gönlüme yerleşen sevdiğimden vazgeçecek değilim. O zaman ben de kafama esen sebepleri sunayım, siz de eşlerinizden ayrılın. Mesela yani. Herkes kendi yuvasını kuruyor. Allah hakkındq hayırlısını versin. Madem vazgeçtin, mesajı da cevaplama. Vazgeçmesini biliyorsan, vazgeçmesine de izin vermen gerek.zira cevap vermen umut verecektir.
Aileni dinle bende severek evlendim babamın rızası yoktu şimdi boşanıyorum keske 6 yıl önce babamı dinleseydim diyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah cnm
Evet canim ayrıldım.Sebep sadece mesafe ve yabancı olması degildi inan.Ailemin katı olmasına hak veriyorum bir degil iki degil bir çok sebep vardı.Ve bende bunları göz önünde bulundurup bir karar verdim vermek zorundaydım.Gercekten sevdigim kişi açısından o kadar olumsuzluk vardı ki teredütteydim emin olamıyor güvenemiyordum.Aklımda soru işaretleri geleceğimizle ilgili kuşkularım vardı.
Eger direnip Ailemi ikna etseydim bu teredüt ve kuşkularımla başa çıkarmıyım Ailemin bana biz sana demiştik sözünü kaldırabilirmiyim düşündüm.Kaldıramazdım ve bu yüzden vazgecmek zorunda kaldım.
İlerde olacak sorunların farkındaydım ailem gibi düşündüm sevdigim insan istemeyerek de olsa gelecekte bana sorunlar yaşatacaktı.
Evet canim ayrıldım.Sebep sadece mesafe ve yabancı olması degildi inan.Ailemin katı olmasına hak veriyorum bir degil iki degil bir çok sebep vardı.Ve bende bunları göz önünde bulundurup bir karar verdim vermek zorundaydım.Gercekten sevdigim kişi açısından o kadar olumsuzluk vardı ki teredütteydim emin olamıyor güvenemiyordum.Aklımda soru işaretleri geleceğimizle ilgili kuşkularım vardı.
Eger direnip Ailemi ikna etseydim bu teredüt ve kuşkularımla başa çıkarmıyım Ailemin bana biz sana demiştik sözünü kaldırabilirmiyim düşündüm.Kaldıramazdım ve bu yüzden vazgecmek zorunda kaldım.
İlerde olacak sorunların farkındaydım ailem gibi düşündüm sevdigim insan istemeyerek de olsa gelecekte bana sorunlar yaşatacaktı.
Tam konunun ne oldugunu bilmiyorum ama uzak şehir ve yabancı demissinuz tam da benim yasadigim sorunlar bende kendim cok vazgectim ama olmuyo cok zor severken bitirmek için uğraşmak Allah yardımcınız olsunKonularımda belirtmistim.Uzak şehirler ve yabancı olması.
Masallah ne guzel kararli ve dik durmussunuz aileniz karsisisnda keşke birazda ben sizin gibi sevgimin arkasinda olsamAilem istemedi, vazgeçmedim. Kabullendiler. Ablam hala istemiyor, adını duyduğunda eli ayağı titriyor sinirden ama bana ne? Saçmasapan sebepler. Sebep bile değil. Dedim ki,
Katil mi bu çocuk? Değil.
Sapık,tecavüzcü saygısız biri mi hayır değil. E hadi herkes baksın kendi derdine o zaman. Gönlüme yerleşen sevdiğimden vazgeçecek değilim. O zaman ben de kafama esen sebepleri sunayım, siz de eşlerinizden ayrılın. Mesela yani. Herkes kendi yuvasını kuruyor. Allah hakkındq hayırlısını versin. Madem vazgeçtin, mesajı da cevaplama. Vazgeçmesini biliyorsan, vazgeçmesine de izin vermen gerek.zira cevap vermen umut verecektir.
Teşekkur ederim.mutluluğun daim olsun insallah.Vazgectim her döndügünde yelkenleri suya indirirsem ikimiz icinde dogru olmaz haklisin cevap vermeyecegim artik kendi yoluna bakmalı.Umut vermemeliyim her ne kadar bende deli gibi sevip dönmek istesemde vermemeliyim çünkü umut yok ancak eğer Allah nasip diye yazdıysa olur.Herkes için Rabbim hayırlı kapılar acsın.
Merak ediyorum sevdiğiniz insan mı vazgecmedi nasıl direndiniz.Cünkü ben ilişkimde ikimizde de o direnci göremedim.aklımda soru işaretleri konusamadım yarım kaldı.Bazen geri dönüp butun soru işaretlerini cevaplamak istiyorum ama yapamiyorum umut vermis olurum diye.
İlişkimiz henuz yeni idi 4 aylık duygularimizdan emindim halada öyle gercekten aşk bu diyebiliyorum ama 4 aylık bir iliskinin sonunda evliliğin getirecegi sorunlar vardi.Beni sahiplenebilecekmi,ailesini hic tanimadim ilerde bana kötülükleri olursa üstesinden kalkabilecekmiyim,maddi sorunlar,yanliz kalmak,güvensizlik bu gibi soru isaretleri.insan aşık oldugu kisi icin bu olumsuzluklari dusunurmu bilemiyorum ama sevdigim insan ailesine cok sadık merhametli ailesinin sözünden çikmayan biriydi.Bu yüzden olumsuz dusundum.Hm bak o zmn durumumuz ayni.
Ben ailemi karsima aldim ve cok cok pisman oldum. Sen yapma bunu. Sonradan gordim hatami direkten dondum. Ailem hic bi zaman yuzume vurmadi yaptigim hatayi. O gunler hic yasanmamis gibiler. Ama su an onlar beni bagrina bastikca ben utaniyorum onlara yaptigimdan.
Baska sorunlar vardi derken nelerdn bahsediyosun canim??
Biliyorum ben daha ilk gunden yarama tuz basip butun resimleri sildim sosyal medyadan engelledim zor oldu.Ama yapamadı 1 ay gecti arada msj atiyor ikimizide zor duruma sokuyor.üzülüyorumtüm bağlantını koparmazsan yaranın kapanmasına engel olursun dağlanır durur
numaranı da değiştir o zman. belliki içinde bitirememiş. ya da son kez konuş ikna etmeden ayrılma yanından :/Biliyorum ben daha ilk gunden yarama tuz basip butun resimleri sildim sosyal medyadan engelledim zor oldu.Ama yapamadı 1 ay gecti arada msj atiyor ikimizide zor duruma sokuyor.üzülüyorum
Ben eğer onun gözlerinde birbirimizi istediğimizin, arkamda yanımda duracağının ışığını görmeseydim.
Gerçekten hayatım boyunca bir gözde o kadar şey görmemiştim.Konusmadan bakması yetiyordu...Yanımda olurdu ama Ailem seçim yapmamı istedi.Yarin öbürgün sorunlarla karşılaşırsan bize gelme dedi.korktum..
Numaramı değiştiremem degistirebilseydim degistirirdim hemen.Veda ederken konustum ikna etmistim vedslasmistik ama ikimizde unutma aşamasinda duygularimiza yenik dusebiliyoruz.Bende ayni seyleri yaşiyorum elim telefona cok gitti ama yapamadim.Umut vermek istemiyorum.numaranı da değiştir o zman. belliki içinde bitirememiş. ya da son kez konuş ikna etmeden ayrılma yanından :/
Deme deme. Hiç cevap vermeNumaramı değiştiremem degistirebilseydim degistirirdim hemen.Veda ederken konustum ikna etmistim vedslasmistik ama ikimizde unutma aşamasinda duygularimiza yenik dusebiliyoruz.Bende ayni seyleri yaşiyorum elim telefona cok gitti ama yapamadim.Umut vermek istemiyorum.
Dün aksam msj attı."Neden içimde hala bir umut var.Biri gelip içime umut düşürüyo sanki."demisti.Birsey diyemedim banada oluyor diyemedim.Cevap yazmadim umutlandirmayayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?