arkadaslar önerinize ihtiyacim var cok acil:(

Teşekkur ederim.mutluluğun daim olsun insallah.Vazgectim her döndügünde yelkenleri suya indirirsem ikimiz icinde dogru olmaz haklisin cevap vermeyecegim artik kendi yoluna bakmalı.Umut vermemeliyim her ne kadar bende deli gibi sevip dönmek istesemde vermemeliyim çünkü umut yok ancak eğer Allah nasip diye yazdıysa olur.Herkes için Rabbim hayırlı kapılar acsın.

Merak ediyorum sevdiğiniz insan mı vazgecmedi nasıl direndiniz.Cünkü ben ilişkimde ikimizde de o direnci göremedim.aklımda soru işaretleri konusamadım yarım kaldı.Bazen geri dönüp butun soru işaretlerini cevaplamak istiyorum ama yapamiyorum umut vermis olurum diye.

Gerçek şu ki, sana ulaşmasına izin verdiğin sürece ne onu unutacaksın ne de hayatına devam edebileceksin.

Ailemi ezemem/ezmem, barışmamız imkansız, geri dönüşü yok, olmaz/olmuyor, sonumuz yok...vb eğer bunların içinden birtanesi bile aklından geçiyorsa ' değiştir lütfen numaranı '
Hayır sana yazık!
Lütfen kendine saygı duy.

Aileni dinle bende severek evlendim babamın rızası yoktu şimdi boşanıyorum keske 6 yıl önce babamı dinleseydim diyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah cnm

Gelecekte bana sorun yaşatacak diyorsan (ki demişsin) dönme yaşatacaktır...

Eşimle birbirimiz çok sevdik 1 yıl konuştuk 1 yıl nişanlı kaldık 3. Yılımızda evlendik
ist dbakıra gelin gittim kimsem yoktu 1 yıl kaldım orda sen iyiysen senin gibiler buluyor seni korkma
Ailem öyle karşı çıktı ki bırak annemi babamı dedeme amcama dayıma kadar düşün hatta uzaktan memleketlilerimiz bile scarlett orda onlarla yapamazz dediler ! Herkes olumsuzdu herkess ama ben o herkesi ilmek ilmek işledim
Önce annem babamı ikna ettim zor oldu ama başardım şimdi damatlarına öule düşkünler anlatamam...
Seviyorsanız vazgeçmeyin aşk herşeye değiyo
Ben eşimin ailesindende çok olumsuzluklar yaşadım yazsam roman olur ya işte öyle birşey..
Ama dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirim herşeye rağmen onu severim
Umarım ileride pişmanlık duymazsın

Hm bak o zmn durumumuz ayni.
Ben ailemi karsima aldim ve cok cok pisman oldum. Sen yapma bunu. Sonradan gordim hatami direkten dondum. Ailem hic bi zaman yuzume vurmadi yaptigim hatayi. O gunler hic yasanmamis gibiler. Ama su an onlar beni bagrina bastikca ben utaniyorum onlara yaptigimdan.

Baska sorunlar vardi derken nelerdn bahsediyosun canim??

Konularımda belirtmistim.Uzak şehirler ve yabancı olması.
Tam konunun ne oldugunu bilmiyorum ama uzak şehir ve yabancı demissinuz tam da benim yasadigim sorunlar bende kendim cok vazgectim ama olmuyo cok zor severken bitirmek için uğraşmak Allah yardımcınız olsun

Kalbinin sesini dinle benimde ailem tepki gösterdi kkaçtım pişman mıyım değilim ama kkötü tabiki demem o ki kalbinin sesini dinle ben öyle yaptım ve şuan hiç olmadığım kadar mutluyum eeşimle

Masallah ne guzel kararli ve dik durmussunuz aileniz karsisisnda keşke birazda ben sizin gibi sevgimin arkasinda olsam

Amannn insan hayatinda kac defa sever .hayat senin sen eminsen mutlulugundan ,ekonomik ozgurlugunde varda aileni ikna et edemiyosan da kararini sen ver..

Ben eğer onun gözlerinde birbirimizi istediğimizin, arkamda yanımda duracağının ışığını görmeseydim bırakırdım ailemi dinlerdim. Ama gördüm,gönlüm de istiyor böyle olmasını.
O, benim ailemin baskısına karşı dayanamayacağımı düşündü en başında daha, genç bir kızım en nihayetinde. Ama ben aileme de kabullendirmeyi başardığımda birbirimize daha sıkı bağlandık . Bu şey gibi değil, beni seçti ailesini seçmedi egosu gibi bir şey değildi. Herhangi bir zorlukla karşılaştığımızda el ele dik durabildiğimizi gördük bunlar bizi daha çok bağlayan sebeplerden birkaçı oldu. Zaten ailemim istememesi için akla mantığa uyar bir sebep yoktu, bunu onlar da biliyordu. Benim durumum biraz daha farklı fakat sonuçta istemiyorlardı ve kabullendiler. Ve çok severler sevgilimi. Ablam hariç :))

tüm bağlantını koparmazsan yaranın kapanmasına engel olursun dağlanır durur

İlişkimiz henuz yeni idi 4 aylık duygularimizdan emindim halada öyle gercekten aşk bu diyebiliyorum ama 4 aylık bir iliskinin sonunda evliliğin getirecegi sorunlar vardi.Beni sahiplenebilecekmi,ailesini hic tanimadim ilerde bana kötülükleri olursa üstesinden kalkabilecekmiyim,maddi sorunlar,yanliz kalmak,güvensizlik bu gibi soru isaretleri.insan aşık oldugu kisi icin bu olumsuzluklari dusunurmu bilemiyorum ama sevdigim insan ailesine cok sadık merhametli ailesinin sözünden çikmayan biriydi.Bu yüzden olumsuz dusundum.

tüm bağlantını koparmazsan yaranın kapanmasına engel olursun dağlanır durur
Biliyorum ben daha ilk gunden yarama tuz basip butun resimleri sildim sosyal medyadan engelledim zor oldu.Ama yapamadı 1 ay gecti arada msj atiyor ikimizide zor duruma sokuyor.üzülüyorum

Biliyorum ben daha ilk gunden yarama tuz basip butun resimleri sildim sosyal medyadan engelledim zor oldu.Ama yapamadı 1 ay gecti arada msj atiyor ikimizide zor duruma sokuyor.üzülüyorum
numaranı da değiştir o zman. belliki içinde bitirememiş. ya da son kez konuş ikna etmeden ayrılma yanından :/

numaranı da değiştir o zman. belliki içinde bitirememiş. ya da son kez konuş ikna etmeden ayrılma yanından :/
Numaramı değiştiremem degistirebilseydim degistirirdim hemen.Veda ederken konustum ikna etmistim vedslasmistik ama ikimizde unutma aşamasinda duygularimiza yenik dusebiliyoruz.Bende ayni seyleri yaşiyorum elim telefona cok gitti ama yapamadim.Umut vermek istemiyorum.
Dün aksam msj attı."Neden içimde hala bir umut var.Biri gelip içime umut düşürüyo sanki."demisti.Birsey diyemedim banada oluyor diyemedim.Cevap yazmadim umutlandirmayayim diye

Deme deme. Hiç cevap verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…