Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl dayandın kan vermeden ☺ ben olsam şimdi oooooo kaç kez kan vermiştim
Canim seninle ayni benimde adete 6 7 gun var :) hadi insallah tutmustur. Ben yumurtlamanin 8.gunu gebelik testi yaptm negatifti pek umudum yok ama bakalim bugun 9.gun ovulasyon testiyle baktm silik cizgi o koyuluk falan olsa suplenirdim o da yok

Canim seninle ayni benimde adete 6 7 gun var :) hadi insallah tutmustur. Ben yumurtlamanin 8.gunu gebelik testi yaptm negatifti pek umudum yok ama bakalim bugun 9.gun ovulasyon testiyle baktm silik cizgi o koyuluk falan olsa suplenirdim o da yok
Daha çok erken canım bekleyelim bata kadar

Benim eşim yanımda yok gurbette bide büyüklü yerdeyim o yüzden ne kadar istesem de beklemek zorundayım çarşamba günü inşallah merakım giderilcek
Benim eşim de şehir dışında çalışıyor canım ben Kayseri'ye bağlı bi köydeyim gittiğim hastahane Kahramanmaraş Elbistan'da kv ile gidip geliyoruz

Benim eşim de şehir dışında çalışıyor canım ben Kayseri'ye bağlı bi köydeyim gittiğim hastahane Kahramanmaraş Elbistan'da kv ile gidip geliyoruz ♥
Bende ordu Ünye de kalıyorum eşim Ankara da canım unyenin köyünde kalıyorum kalabalık bi aile ortamımız var yani köyde olmasam sıkıntı olmaz da unyede olsaydım şimdi ye ogrenirdim sonucumu hayırlısı artık seninle kaderimiz de aynıymış kaç çocuk var sizin

Benim ilk olacak nasipse daha 20 yaşındayım 2 yıldır evliyim 18. Ayım bebe isteyeli

Benim ilk olacak nasipse daha 20 yaşındayım 2 yıldır evliyim 18. Ayım bebe isteyeli ☺
Bende 22 yaşındayım bi oğlum var 3 yaşında 4 yıllık evliyim biz bi senedir istiyoruz ama olmuyor iki defa oldu düştü biyokimyasal olduğu için eşim çok istiyor bi tane daha ama bakalım nasip kısmet herşey Allah ol derse olacak inşallah sana da nasip eder sen Allahtan iste bol bol dua et canım benim

Maşallah canım senin varmış yine 1 meleğn Allah uzun ömürler versin inşallah ben doğurayım 40 ım çıkınca tekrar başlayacağım 2. İçin malûm biraz zor oluyor

Maşallah canım ♥ senin varmış yine 1 meleğn Allah uzun ömürler versin inşallah ben doğurayım 40 ım çıkınca tekrar başlayacağım 2. İçin malûm biraz zor oluyor
Ayyy canım sen çok yaşa emi inşallah Allah gönlüne göre versin kucaklarin dolsun inşallah ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…