- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
19 gün mü geçti adetinBende senin gibi inşallah hamileyimdir diyenlerdenim 19 günüm geçti çarşamba gününe kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım sonucumu ilk sizlerle paylasicam kizlar
Evet canim19 gün mü geçti adetin
Nasıl dayandın kan vermedenEvet canim
Canim seninle ayni benimde adete 6 7 gun var :) hadi insallah tutmustur. Ben yumurtlamanin 8.gunu gebelik testi yaptm negatifti pek umudum yok ama bakalim bugun 9.gun ovulasyon testiyle baktm silik cizgi o koyuluk falan olsa suplenirdim o da yokNasıl dayandın kan vermeden ☺ ben olsam şimdi oooooo kaç kez kan vermiştim
Daha çok erken canım bekleyelim bata kadarCanim seninle ayni benimde adete 6 7 gun var :) hadi insallah tutmustur. Ben yumurtlamanin 8.gunu gebelik testi yaptm negatifti pek umudum yok ama bakalim bugun 9.gun ovulasyon testiyle baktm silik cizgi o koyuluk falan olsa suplenirdim o da yok
Mutlu haberler verelimDaha çok erken canım bekleyelim bata kadar ♥♥
Aminn canımmMutlu haberler verelim
Benim eşim yanımda yok gurbette bide büyüklü yerdeyim o yüzden ne kadar istesem de beklemek zorundayım çarşamba günü inşallah merakım giderilcekNasıl dayandın kan vermedenben olsam şimdi oooooo kaç kez kan vermiştim
Benim eşim de şehir dışında çalışıyor canım ben Kayseri'ye bağlı bi köydeyim gittiğim hastahane Kahramanmaraş Elbistan'daBenim eşim yanımda yok gurbette bide büyüklü yerdeyim o yüzden ne kadar istesem de beklemek zorundayım çarşamba günü inşallah merakım giderilcek
Bende sumuksu bi şekilde geliyor nedense normal mi ki yada hamile miyim de geliyor yoksa kizlarAkıntı durumu nasil sizde kizlarrr
Valla beyaz kuru hiç yok kadar az akıntım var canımAkıntı durumu nasil sizde kizlarrr
Bende ordu Ünye de kalıyorum eşim Ankara da canım unyenin köyünde kalıyorum kalabalık bi aile ortamımız var yani köyde olmasam sıkıntı olmaz da unyede olsaydım şimdi ye ogrenirdim sonucumu hayırlısı artık seninle kaderimiz de aynıymış kaç çocuk var sizinBenim eşim de şehir dışında çalışıyor canım ben Kayseri'ye bağlı bi köydeyim gittiğim hastahane Kahramanmaraş Elbistan'dakv ile gidip geliyoruz ♥
Benim ilk olacak nasipse daha 20 yaşındayım 2 yıldır evliyim 18. Ayım bebe isteyeliBende ordu Ünye de kalıyorum eşim Ankara da canım unyenin köyünde kalıyorum kalabalık bi aile ortamımız var yani köyde olmasam sıkıntı olmaz da unyede olsaydım şimdi ye ogrenirdim sonucumu hayırlısı artık seninle kaderimiz de aynıymış kaç çocuk var sizin
Bende 22 yaşındayım bi oğlum var 3 yaşında 4 yıllık evliyim biz bi senedir istiyoruz ama olmuyor iki defa oldu düştü biyokimyasal olduğu için eşim çok istiyor bi tane daha ama bakalım nasip kısmet herşey Allah ol derse olacak inşallah sana da nasip eder sen Allahtan iste bol bol dua et canım benimBenim ilk olacak nasipse daha 20 yaşındayım 2 yıldır evliyim 18. Ayım bebe isteyeli ☺
Maşallah canımBende 22 yaşındayım bi oğlum var 3 yaşında 4 yıllık evliyim biz bi senedir istiyoruz ama olmuyor iki defa oldu düştü biyokimyasal olduğu için eşim çok istiyor bi tane daha ama bakalım nasip kısmet herşey Allah ol derse olacak inşallah sana da nasip eder sen Allahtan iste bol bol dua et canım benim
Ayyy canım sen çok yaşa emiMaşallah canım ♥ senin varmış yine 1 meleğn Allah uzun ömürler versin inşallahben doğurayım 40 ım çıkınca tekrar başlayacağım 2. İçin malûm biraz zor oluyor
Aminn inşallah canımAyyy canım sen çok yaşa emiinşallah Allah gönlüne göre versin kucaklarin dolsun inşallah ❤❤
kız yok ıstemesem nıye o testen kullanım sureklı pozotıf olunca baska hastalım olabılırmı dıye dusundum ondanNeden korktunuz omu anlamadım hamile olmak istemiyor muydunuz
19 gün mu gecti adetınmı gecıktuıBende senin gibi inşallah hamileyimdir diyenlerdenim 19 günüm geçti çarşamba gününe kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım sonucumu ilk sizlerle paylasicam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?