Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar ovulasyon testim adetımın 18bıncı gunun den beri pozotif moralim cok bozuk neden Boyle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ultrosana gırsen kalp atısı duyarsın evdede mi test yapmadın
O kadarlık olmamıştır varsa da senin günün geçmeden kaptırma kendini üzülürsün ben o yüzden gitmiyorum çarşamba günü kan vericem Allah ne verdiyse artık sende de olabilir çünkü bende ilk hamileliğimde öyleydim her sofraya otururdum inşallah ikimizde de vardır hamilelik belirtisi çünkü bunlar hafif kanaman olursa da korkma adete yakın hamile kalmalarda yerleşme kan daha fazla gelir canım sende 4 gün sonra kan vermeye git ben çarşamba günü sana da söylerim bebisim varsa güzellik

benden daha demin gelmıs su gıbı seffaf akıntım var
Bu şeffaf akıntı kese oluşurken gelirmiş benden 10 günden beri geliyor belki de bebeklerimizin evleri yeni oluyordur benim eşim gideli de 20 gün oldu evde bi hafta kalmıştı adetime de bi hafta vardı gideceği gün olacaktım ama hala tık yok onun gitmesinden 13 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı kızlar da bana 20 gün olmamış doğru çıkmaz 20 gün sonra git dediler bende onları dinliyorum çarşamba günü 22 gün olacak Allahin izniyle inşallah vardır da bu kadar beklemem boşa gitmez sana dedim kendini kaptırma diye ama bende ayniymisim

sendemı benım gıbı agzın sulanıyodu ben de her yemek gordugumde ultra sulanıyo yutkunuyorum sureklı canım

belki gec dollenme canım adet olmadıysan umut var

sendemı benım gıbı agzın sulanıyodu ben de her yemek gordugumde ultra sulanıyo yutkunuyorum sureklı canım
Ilk hamileliğimde öyleydim evet yaz ortasında mandalina bulduk da zorla yediğim i hatırlıyorum bende bi iki kilo değil bi kasa dolusu hergun başka bisi yiyemiyordum ama

normalde duzenlı dımı adetın
Yok canım düzen kim biz kim 29 günde bazen 36 günde oluyorum ilk defa bu kadar geçti ama geç döllenme de olabilir geçen ayın 3 ünde olmuştum bugün 50 gün öyle hesaplarsam Allah büyüktür vermek isterse de o verir almak isterse de o alır benim boynum kıldan ince ben kendimi ona bıraktım o nasıl uygun görürse öyle olsun

doğru soyluyosun bıtanem hersey bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…