belirtilerin varmıBende senin gibi inşallah hamileyimdir diyenlerdenim 19 günüm geçti çarşamba gününe kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım sonucumu ilk sizlerle paylasicam kizlar
Yani mide bulantısı halsizlik baş dönmem var o kadar bide kasiklarima arada ağrı geliyorbelirtilerin varmı
19 gün geçti adetim bu ayın birindeydi ama olmadım19 gün mu gecti adetınmı gecıktuı
Hmm anladım ben hiç kullanmadığım için bizde kocan gurbetten ne zaman gelirse o zaman olur o işler yoksa yok yanikız yok ıstemesem nıye o testen kullanım sureklı pozotıf olunca baska hastalım olabılırmı dıye dusundum ondan
agzım aşırı sulanıyo yemeklerden asırı tat almaya basladım hamılelık belırtırtısımı adete dort gun varHmm anladım ben hiç kullanmadığım için bizde kocan gurbetten ne zaman gelirse o zaman olur o işler yoksa yok yani
benımde halsızlık goguste hassalık sıslık uyku hali agızda sulanma kasıkta batmaYani mide bulantısı halsizlik baş dönmem var o kadar bide kasiklarima arada ağrı geliyor
benden daha demin gelmıs su gıbı seffaf akıntım varBende sumuksu bi şekilde geliyor nedense normal mi ki yada hamile miyim de geliyor yoksa kizlar
kız ultrosana gırsen kalp atısı duyarsın evdede mi test yapmadınNasıl dayandın kan vermeden ☺ ben olsam şimdi oooooo kaç kez kan vermiştim
O kadarlık olmamıştır varsa da senin günün geçmeden kaptırma kendini üzülürsün ben o yüzden gitmiyorum çarşamba günü kan vericem Allah ne verdiyse artık sende de olabilir çünkü bende ilk hamileliğimde öyleydim her sofraya otururdum inşallah ikimizde de vardır hamilelik belirtisi çünkü bunlar hafif kanaman olursa da korkma adete yakın hamile kalmalarda yerleşme kan daha fazla gelir canım sende 4 gün sonra kan vermeye git ben çarşamba günü sana da söylerim bebisim varsa güzellikkız ultrosana gırsen kalp atısı duyarsın evdede mi test yapmadın
Bu şeffaf akıntı kese oluşurken gelirmiş benden 10 günden beri geliyor belki de bebeklerimizin evleri yeni oluyordur benim eşim gideli de 20 gün oldu evde bi hafta kalmıştı adetime de bi hafta vardı gideceği gün olacaktım ama hala tık yok onun gitmesinden 13 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı kızlar da bana 20 gün olmamış doğru çıkmaz 20 gün sonra git dediler bende onları dinliyorumbenden daha demin gelmıs su gıbı seffaf akıntım var
sendemı benım gıbı agzın sulanıyodu ben de her yemek gordugumde ultra sulanıyo yutkunuyorum sureklı canımO kadarlık olmamıştır varsa da senin günün geçmeden kaptırma kendini üzülürsün ben o yüzden gitmiyorum çarşamba günü kan vericem Allah ne verdiyse artık sende de olabilir çünkü bende ilk hamileliğimde öyleydim her sofraya otururdum inşallah ikimizde de vardır hamilelik belirtisi çünkü bunlar hafif kanaman olursa da korkma adete yakın hamile kalmalarda yerleşme kan daha fazla gelir canım sende 4 gün sonra kan vermeye git ben çarşamba günü sana da söylerim bebisim varsa güzellik
belki gec dollenme canım adet olmadıysan umut varBu şeffaf akıntı kese oluşurken gelirmiş benden 10 günden beri geliyor belki de bebeklerimizin evleri yeni oluyordur benim eşim gideli de 20 gün oldu evde bi hafta kalmıştı adetime de bi hafta vardı gideceği gün olacaktım ama hala tık yok onun gitmesinden 13 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı kızlar da bana 20 gün olmamış doğru çıkmaz 20 gün sonra git dediler bende onları dinliyorumçarşamba günü 22 gün olacak Allahin izniyle inşallah vardır da bu kadar beklemem boşa gitmez sana dedim kendini kaptırma diye ama bende ayniymisim
normalde duzenlı dımı adetınbelki gec dollenme canım adet olmadıysan umut var
Ilk hamileliğimde öyleydim evet yaz ortasında mandalina bulduk da zorla yediğim i hatırlıyorum bende bi iki kilo değil bi kasa dolusu hergun başka bisi yiyemiyordum amasendemı benım gıbı agzın sulanıyodu ben de her yemek gordugumde ultra sulanıyo yutkunuyorum sureklı canım
Yok canım düzen kim biz kim 29 günde bazen 36 günde oluyorum ilk defa bu kadar geçti ama geç döllenme de olabilir geçen ayın 3 ünde olmuştum bugün 50 gün öyle hesaplarsam Allah büyüktür vermek isterse de o verir almak isterse de o alır benim boynum kıldan ince ben kendimi ona bıraktım o nasıl uygun görürse öyle olsunnormalde duzenlı dımı adetın
Hep pozitifse yumurta çatlamamış mı oluyor?
[/Q
t cızgısı hıc sılıklesmezse oyle sanırım bende onu merak edıyorum
doğru soyluyosun bıtanem hersey bahaneYok canım düzen kim biz kim 29 günde bazen 36 günde oluyorum ilk defa bu kadar geçti ama geç döllenme de olabilir geçen ayın 3 ünde olmuştum bugün 50 gün öyle hesaplarsam Allah büyüktür vermek isterse de o verir almak isterse de o alır benim boynum kıldan ince ben kendimi ona bıraktım o nasıl uygun görürse öyle olsun
t cızgısı hıc sılıklesmiyosa olabılır ama sılıklestıkten sonra tekrar koyu goruyosan farklıHep pozitifse yumurta çatlamamış mı oluyor?
Yani aynendoğru soyluyosun bıtanem hersey bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?