- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Her turlu bi sure uzak
:)) inş Can'ım akıntın durmuş bakHhhhhhh esimden bahsediyorsan eğer adetsem adam nefes alacak bir hafta boyunca eğer (ki inşallah ) hamileysem biraz daha uzun süreli Azad edebilirim :)
:)) inş Can'ım akıntın durmuş bak
Bu kadar stres yapmaSürekli kontrol etmekten usandim valla . Geldi mi geldi mi diye . İnşallah yerlesme kanamasidir diye dua ediyorum. Bakalım artık. Forum forum dolandım hala emin değilim . Adet olcam diye korkuyorum
Bu kadar stres yapma
.Can'ım birşey içmemeye dikkat ettin mi peki
Canim cok saol herkeste bole olucak diye bi kaide yokki senin sinradan ciabilir bu durum cok degisken hic takms kafana hep derlerya takmayinca oluyo falan bu ay yumurta takibi yaptirmistim ama hic takmadim amann bi dahaki ay gene gideriz hic dusunmedim esimle kavga ettik hep falan kafam hrp ordaydi brn 2.5senedir bekliyorum mucizemi bir negstif tup bebegim ve asilamam var cok ugrastik rabbim seninde diger bekleyenlerindr benimde yuzumu guldursun mucizemizi kucagimizs almayi nasip etsin insGebelik testin normalmiydi erken gebelik testimiydi benim bat pazartesi demekki hamis degilim Buarada cook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin cnm
Günaydın canım nasıl oldunÇok haklısınız da bakmayın çok üzülüyorum oğluma aldığım zıbın, " kaan'ın annesi " diye yazdirdigim saç bandım, giymek icin sabırsızlıkla beklediğim hamile t-shirt leri duruyor öylece .. bunları görmek o günleri tekrar tekrar düşünerek yaşamak istemiyorum artık . Belki çocuğum olursa daha kolay atlatirim diye düşünüyorum .
Hm anladım Can'ım bende 1 saat birşey içmedim ve 1 saatlik idrarla yaptım ama silik çizgi çıktıYok can
.
Yok canim kahvaltimi yspmistim yedim ictim yani ole biands geldi aklima yapmak sadece biraz sikismayi bekledim
Mrb Canım nasılsın günün yarın mı seninBeyaz canim ama bugunde bir kere geldi biraz daha fazlaydi az bide o su gibi akinti bugun yine oldu ama cok cok az
Canim ya ne kadar zor gunler atlatmissindir Allah bebeğini sana bağıslasin cok dikkat et kendineCanim cok saol herkeste bole olucak diye bi kaide yokki senin sinradan ciabilir bu durum cok degisken hic takms kafana hep derlerya takmayinca oluyo falan bu ay yumurta takibi yaptirmistim ama hic takmadim amann bi dahaki ay gene gideriz hic dusunmedim esimle kavga ettik hep falan kafam hrp ordaydi brn 2.5senedir bekliyorum mucizemi bir negstif tup bebegim ve asilamam var cok ugrastik rabbim seninde diger bekleyenlerindr benimde yuzumu guldursun mucizemizi kucagimizs almayi nasip etsin ins
GünaydınnnnnMrb Canım nasılsın günün yarın mı senin
Bugun ovu yapicaktin ne yaptin ???Hm anladım Can'ım bende 1 saat birşey içmedim ve 1 saatlik idrarla yaptım ama silik çizgi çıktı
Canim kanaman ne durumda ???Çok haklısınız da bakmayın çok üzülüyorum oğluma aldığım zıbın, " kaan'ın annesi " diye yazdirdigim saç bandım, giymek icin sabırsızlıkla beklediğim hamile t-shirt leri duruyor öylece .. bunları görmek o günleri tekrar tekrar düşünerek yaşamak istemiyorum artık . Belki çocuğum olursa daha kolay atlatirim diye düşünüyorum .
Günaydın canım nasıl oldun
Canim kanaman ne durumda ???
Günaydın canım inşallah hayırlısı canımGünaydınnnnnkizlar evet canim yarin batim bakalim hayirlisi
Hayirlisi ne diyim sen yinede bekle bakalim belki kesilirSabah pedim temiz di uyandığımda kanama baslamamis . Uyandıktan sonra kahvaltiyi hazırladım lavaboya gittim baktım köyü bi damla leke olmuş . Adet oldum heralde ben
Hayirlisi ne diyim sen yinede bekle bakalim belki kesilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?