Arkadaşlar pko muyum değil miyim kafam çok karıştı

Bu yumurtlamayla alakalı ben de bi tecrübemi paylaşayım faydası olur belki. 28 günde bir regl olan kadın için adetin 10 ve 16. Günleri sık ilişki diyo ya doktorlar ben o şekilde gebe kalamadım.. ilk gebeliğim adetin biter bitmez olmuştu sonra düşük oldu.. 2 gebeliğim de aynı şekilde hemen adet ertesi olmuştu.. oğlum 3.5 yaşında.. şu an 2. Bebişi istiyoruz ve 1 yıldır nerdeyse yumurtlama zamanına göre denedik olmadı.. bundan sonraki aylarda yine adet sonrasını deniycez.. bu şekilde de gebe kalan çok bilginiz olsun

Canim bende aynini yasadim. Pko dedi bi doktor. Digerine gittim pko var ama hafifsin korkma dedi. Sende korkma. Ben 35-40 gunde bir adet oluyordum. Dolayisiyla yumurta olusmasi ve catlamasi gec oluyordu. Onemli olan olusmasi ve catlamasi zaten. Takilma gec yada erken kismina. Tahlillerin temiz cikmis. Doktorun yumurta takibi yapicaktir. Yani adetin bittikten sonra cagirir seni.

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

T triskadan nagmeler , 4 gün önce fsh,lh ve e2 hormon testi yaptırdım
henüz dr. göstermedim. ben dr. arayışı içindeyim ve istanbulda yaşıyorum
gittiğin dr.u bana söyler misin lütfen? Adetim hep düzenlidir ama, acaba bu değerler benim pko olduğumu mu gösteriyor?
fsh 6.36
lh 3.49
e2 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…