Arkadaşlar pozitifmi

Efsanemsi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
136
56
18
29
Arkadaşlar çatlatma iğnesi üstünden 13 gün geçti bugün ve dün yaptım böyle çok ince bir çizgi var. İlk 5 dk da çıkıyor ama hiç koyulasma yok. Bugün daha koyu olsa umutlanacaktim ama tavsiyelere ihtiyacim var daha önce hiç pozitif görmediğim için nasıl olur bilmiyorum.kan testi için de 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Göğüs uclarim asiri derece sızlıyor ama genelde göğüs ağrısı ile adet olurum zaten onu oraya yoruyorum. Sizin düşünceleriniz neler olumlu olumsuz görüşlere açığım.

Eklentiler

• 1000210660.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 148
Bir şey söyleyeyim mi bende gördüm silik çizgiden daha çok gölge henüz. Üst üste değilde birkaç gün sonra farklı bir marka test ile deneyin o zaman daha net çizgi göreceğinize inanıyorum. Geç döllenme olabilir.

Umarım ama ben biraz o inancımı kaybettim zihnim sanki sürekli benimle oyun oynuyor gibi hissediyorum

Umut her daim vardır hiç umudum yok derken bile içimizde bir umut taşıyoruz :) Benim kuzenimin 2 yıl çocuğu olmadı doktorlar bir sorun yok sürece bırakın diyorlardı. Eczanede ki bütün testleri o bitiriyordu desem yeridir. Her adet olduğunda ağlıyordu falan. Sonra bu durumun psikolojik olduğunu söyleyenler oldu takmamak gerekiyor vs, gerçekten öyle oldu tam bıraktı test yapmayı, kendisine uğraş alanları vs oluşturdu ve sonrasında hamile kaldığını öğrendi şuan iki çocuğu var

Bende ne zaman ovülasyon takibi yapsam olmuyor, ona odaklanınca yapamıyorum tam yumurtlama günümü görüyorum tamam diyorum bu akşam deneyeceğiz ve olmuyor kendimi kastığım için. İlişkiye çocuk amaçlı yaklaşınca hiç kendimi rahat bırakamıyorum ve o iş olamıyor maalesef :)) evde bir kutu ovülasyon testim var çöp oldu olmuyor çünkü takip edince

Haklısınız ama insanın elinde olmuyor. Birde ben gurbetteyim kimsem yok sklimdan hiç çıkmıyor test yapmayacağım diyorum sonra sabah erkenden kalkmış test yaparken buluyorum kendimi

Haklısınız ama insanın elinde olmuyor. Birde ben gurbetteyim kimsem yok sklimdan hiç çıkmıyor test yapmayacağım diyorum sonra sabah erkenden kalkmış test yaparken buluyorum kendimi
Rabbim inşaAllah en kısa zamanda nasip etsin, gönlünüzce olsun herşey. Bugün ki testi erken mi yaptınız yani gününüz geçmiş miydi. Ben şuan yeni hamileyim ve adetten 4 gün önce test yaptığımda aynı gölgeyi gördüm eşime gösterdim yok orda gölge falan diyip güldü. Sonraki günlerde tekrarladı hep aynı gölge dedim neden koyulaşmıyor, hatta farklı bir marka aldım onda hiç çizgi çıkmadı dedim bu test yanlış ben hamileyim hissediyorum :)) Testlerde sonrasında baktığımda şunu farkettin böyle yarım saat gence gölge belirgin hale geliyor biraz, test atmayın sonrasında bakın

Olumlu yada olumsuz düşünmek için doğru bir zaman değil canım benim. Çok iyi anlıyorum heyecanını , beklentini. Bünyeden bünyeye değişiyor bu iğne etkisi durumu. Ben 10. Gün test yapmaya başladım 3. Gün yani iğnenin 12. Günü bir parça daha koyulaşıyordu. Doktorumda kan vermemi istemişti sonuç pozitif oldu. Ama ben ikiz gebeyim belki ondan hızlı koyulaştı bilemiyorum. Hergün aynı saatte sabah ilk idrarla 2 gün daha dene istersen . İnşallah Rabbim en kısa sürede nasip etsin hangi ilacı kullanmıştın yumurtan kaç mm olmuştu ?

Bugün catlama iğnesi sonrası 13. Gün daha adet tarihim geçmedi doktor 14. Gün kan verirsin demişti ama bende adet sancısına benzer bir sancı var o yüzdende umutsuzum. Herşey vaktini bekler umarim güzel haberler veririm size. Bazen o çizgiyi tek kendim görüyorum ssaniryorum o yüzden gruba atmak istedim

Merhabalar . Gebelik ile regl belirtisi aynı oluyor . İlk gebeliğimde (düşük oldu) sadece adet olacakmışım gibi ağrı vardı başka belirti yoktu . Adetten 2 3 gün sonra göğüs ucu sızlama ve büyüme oldu . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız . Benimde çatlama iğnesi sonrası 11. günüm test yaptım negatif . İnşallah ilerleyen günlerde pozitifi görürüm bende . Hakkımızda hayırlısı olsun

Amin inşallah hepimiz hayırlı ve güzel müjdeler alırız inşallah olmadı bende yarın kan testi veririm 14. Gün diye

Merhabalar bende 13. Gün sabah test yaptım hayal gibi bişeydi yine olmadı dedim iğne etkisi geçiyor. Ağrılarımda çok fazlaydı. 16. Gün zoraki test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim oda pozitif çıktı inşallah sizinde öyledir. Fikir olması açısından testimi de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_3450.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 106
Yaa insallah ben ve benim gibi bu süreçte mutlu haber almayı bekleyenlerde mutlu haber alır. Allah hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Yaa insallah ben ve benim gibi bu süreçte mutlu haber almayı bekleyenlerde mutlu haber alır. Allah hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Amin inşallah ben sizin testinizde de çizgi görüyorum inşallah mutlu haberler alırsınız

Bende 11. Gün negatif gördüm sizin durum nedir

Bende 11. Gün negatif gördüm sizin durum nedir
12. gün çok silik çıktı 14 . gün önce bayağı silikti 3 4 saat sonra biraz daha belirginleşti . 16. gün akşam üstü yaptığım test pozitif çıktı tam belirgin bir şekilde . Çok şükür hamileyim . 17. gün 260tı bthcg . Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…