Arkadaşlar pozitifmi

Amin çok teşekkür ederim klomen+çatlatma iğnesi yapıldı
Merhaba birşey sorabilirmiyim doktora neden gitmiştiniz rahatsızlığınız neydi neden bu iğneler yapıldı biraz bilgi verirmisiniz kafam aşırı karışık doktora gitmeyi düşünüyorum reglken mi gittiniz yoksa normaldemi hangi testleri verdiniz zahmet olmazsa sizi yormayacaksam bana anlatır mısınız

Canım merhaba. Klomen yumurta takibi yapıldığında verilir. Doktor yumurta büyüyor mu takip eder klomen yumurta büyüten ilaçtır. Doktor ilaç kullanma süresini belirler ve bir tarihe randevu verir tekrar çağırır.Yumurta belirliği olgunluğa geldiği zamanda çatlatma iğnesi yapar.

Teşekkür ederim ben şöyle birşey yaşıyorum bu arada 7 aydır deniyoruz olmuyor ama kendimdeki değişikliklere bakarak yola çıktım bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum dün akşam üstü regl başladı yarın doktora gidicem tahlil vs istenmesi için ben yumurtamın çatladığını düşünmüyorum bunu düşünmeme sebep olan sebepten biri hiç akıntım olmaması hiç bir şekilde akıntım olmuyor sadece üşüttüğümde yada mantar olduğunda süt kesiği oluyor oda çok nadir dikkat ediyorum çünkü sürekli idrar yolu enfeksiyonu olan biriyim ayrıca 5 ay önce doktora gittiğimde doktor yumurtan 20mm olmuş çatlamak üzere değerlendir dedi ama benim regl e 2 günüm kalmıştı ve 2 gün sonra regl olmuştum sonra burada çatlatma iğnesini felan duyunca araştırdım ve aklıma doktorun bunu söylediği geldi ister istemez şüphelendim

Kaç günde bir regl oluyorsun? Doktora reglin 3. Günü gidersen hormon testleri o zaman yapılıyor. Ayrıca yine yumurta takibi için doktorlar reglin 3. Günü görmek ister. Çünkü Regl sonrası yumurtalarımız reglin 3. Günü artık oluşmaya başlar. Döngüne göre bazı arkadaşlarımız reglin son günlerinde yumurtlama yaşayabilirler. Ona göre de yumurtlama sonrasında regl tarihin ileri atılabiliyor. Aslında yumurtlama gününden 14 gün sonra regli olursun.

26 günde bir oluyorum yarın 3. Günü reglin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…