Bugün yaptınız mı tekrar testBende 11. Gün negatif gördüm sizin durum nedir
Dün yapmıştım işte 11.günü kan da negatif geldi 1.20 geldiBugün yaptınız mı tekrar test
Sizin sonuç neBugün yaptınız mı tekrar test
Dilerim aynı sizin gibi pozitif olurum12. gün çok silik çıktı 14 . gün önce bayağı silikti 3 4 saat sonra biraz daha belirginleşti . 16. gün akşam üstü yaptığım test pozitif çıktı tam belirgin bir şekilde . Çok şükür hamileyim. 17. gün 260tı bthcg . Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin İnşallah. Normal gebelik mi yoksa aşılama mi12. gün çok silik çıktı 14 . gün önce bayağı silikti 3 4 saat sonra biraz daha belirginleşti . 16. gün akşam üstü yaptığım test pozitif çıktı tam belirgin bir şekilde . Çok şükür hamileyim. 17. gün 260tı bthcg . Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Adet geçerse tekrar yaptırın mutlaka 11. Gün net çıkmıyormuşDün yapmıştım işte 11.günü kan da negatif geldi 1.20 geldi
Yarın regl günüm normal de eğer regl geçer ise öyle yaparım Şuan tekrar yapmadım
İnşallahDilerim aynı sizin gibi pozitif olurum
Hayırlısı olsun aşılamamı yaptırmıştınız. Bir de ne gibi belirtiler oldu bu süreçte12. gün çok silik çıktı 14 . gün önce bayağı silikti 3 4 saat sonra biraz daha belirginleşti . 16. gün akşam üstü yaptığım test pozitif çıktı tam belirgin bir şekilde . Çok şükür hamileyim. 17. gün 260tı bthcg . Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin İnşallah. Normal gebelik mi yoksa aşılama mi
Çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta nerdeyse aşırı şişkinlik oldu ve ara ara kasıkta batma sızlama gibi ağrılar oldu regle 1 hafta kala da aşırı halsizlik oldu . Regle 3 4 gün kala göğüs ucunda uyuşma gibi sızlama oldu ama hafifti . Yeni yeni artıyor göğüs ağrım , uyku hali çok fazla şuandaHayırlısı olsun aşılamamı yaptırmıştınız. Bir de ne gibi belirtiler oldu bu süreçte
Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallahÇatlatma iğnesinden sonra 1 hafta nerdeyse aşırı şişkinlik oldu ve ara ara kasıkta batma sızlama gibi ağrılar oldu regle 1 hafta kala da aşırı halsizlik oldu . Regle 3 4 gün kala göğüs ucunda uyuşma gibi sızlama oldu ama hafifti . Yeni yeni artıyor göğüs ağrım , uyku hali çok fazla şuanda
Evet ilk aşılama. 29 Mayıs da yapıldıHayırlısı olsun aşılamamı yaptırmıştınız. Bir de ne gibi belirtiler oldu bu süreçte
İnşallahAdet geçerse tekrar yaptırın mutlaka 11. Gün net çıkmıyormuş
Normalde benim daha önceki aylar beta 0.2 filan gelirdiAdet geçerse tekrar yaptırın mutlaka 11. Gün net çıkmıyormuş
Amin İnşallah canımHayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah
Evet adet ağrısı gibi oldu ara ara sancı bel ağrımda vardı hafif. Hatta kahverengi leke geldi adet oldum sandım . Devamı gelmedi çok azdı akıntıİnşallahpeki siz 11. Günü negatif görünce regl olacak gibi ağrınız akıntınız oldu mu
Leke adetinden önce mi yoksa adetin ile aynı tarih zaman da mı geldiEvet adet ağrısı gibi oldu ara ara sancı bel ağrımda vardı hafif. Hatta kahverengi leke geldi adet oldum sandım . Devamı gelmedi çok azdı akıntı
Adet zamanından 1 hafta önce filandıLeke adetinden önce mi yoksa adetin ile aynı tarih zaman da mı geldi
He bende yok olmadıAdet zamanından 1 hafta önce filandı
Erken gebelik testi miydi yaptığınız kaset test mi12. gün çok silik çıktı 14 . gün önce bayağı silikti 3 4 saat sonra biraz daha belirginleşti . 16. gün akşam üstü yaptığım test pozitif çıktı tam belirgin bir şekilde . Çok şükür hamileyim. 17. gün 260tı bthcg . Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?