Arkadaşlar pozitifmi

Dilerim aynı sizin gibi pozitif olurum

Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin İnşallah. Normal gebelik mi yoksa aşılama mi

Hayırlısı olsun aşılamamı yaptırmıştınız. Bir de ne gibi belirtiler oldu bu süreçte

Hayırlısı olsun aşılamamı yaptırmıştınız. Bir de ne gibi belirtiler oldu bu süreçte
Çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta nerdeyse aşırı şişkinlik oldu ve ara ara kasıkta batma sızlama gibi ağrılar oldu regle 1 hafta kala da aşırı halsizlik oldu . Regle 3 4 gün kala göğüs ucunda uyuşma gibi sızlama oldu ama hafifti . Yeni yeni artıyor göğüs ağrım , uyku hali çok fazla şuanda

Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah

Evet ilk aşılama. 29 Mayıs da yapıldı
Doktor gonalf 112.5 dan vurmamı söyledi sonra 20 mm ve 16 mm 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle.
Aşılama yapıldığı gün regl ağrısı gibi yoğun bir ağrı yaşadım 1 saat sonra azaldı tabi o ağrı. Daha sonra bugün de dahil hep bi kasık ağrısı oldu hafif bir ağrı günlük işini etkilemeyen cinsten. 6. Günü daha çok hissettim o ağrıyı.
Aşılamadan beri de progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 200 mg
Acaba fitil mi ağrı belirtisi veriyor bilmiyorum.
Onun dışında dün 11. Günü idi tutamadım kendimi kan verdim 1.20 çıktı doktor 15 gün sonra demişti.
Reglime 2 gün var. Şuan ne hissediyorsun dersen regl olacakmış gibi bir ağrı.

Erken gebelik testi miydi yaptığınız kaset test mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…