Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende bu ay mutlu haberi alırım. Benimde 10 gün oldu bugün çektireli belim bu ay çok ağrıyo üşütmemeye dikkat ediyorumHerkese merhaba. Başlığı görünce ilk açıldığında konuya yazdığımı hatırladım. Hsg çekileli 10 gün falan olmuş heyecanla adetimi bekliyormuşum. Arkadaşlardan biri hamile misin diye sormuş. Allah söyletmiş gerçekten bebeğim bana tutunmaya çalışıyormuş. Hsg çektiğim ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahSaol arkadaşım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz
İnşallah çok strese girmemeye çalış. Allah'ın izniyle güzel haberi inşallah bu ay alırsın. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinMaşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende bu ay mutlu haberi alırım. Benimde 10 gün oldu bugün çektireli belim bu ay çok ağrıyo üşütmemeye dikkat ediyorum
İnşallah canım sağol.. İlk zamanlar çok stres oluyordum ama şimdi o kadar değilim artık hayırlısı bu ay olmasada gelecek aydan umutluyumİnşallah çok strese girmemeye çalış. Allah'ın izniyle güzel haberi inşallah bu ay alırsın. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Canım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldınteşekkür ederim cvp için nasıl zor oldumu
Canım tüp bebek yaptırdım ben ama arkadasım filmden sonraki ay hamile kaldıCanım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın
Anestezi lokal mı yoksa bayılttı mı canımHadi yaa bana ole bişe demedi hatta özelde ki Dr ağrı çekme die anestezi li yapalım dedi
Canım senin filmden sonra mı hamile kaldınSGK var ama gittiğim yerde geçmiyordu. Özel sağlık sigortası zaten ödemiyor. Çekimden önce çekim pozisyonuna getirdiler beni. Sonra uyuttular. Kendime geldiğimde eşim başımdaydı. 5 dk bile sürmemiş. Anestezi olmadan yapamazdım çünkü muayenede bile kasıyorum kendimi. Filmin temiz çıkması için kasmamak lazımmış
Sen cektrdn mi canim bnde cektrcemde onerin varmi nerde cektrdn veya cektrcenselam arkadaslar rahim filmi çektirenler hamilelik hemen oldumu.. tüp yada aşılama yaptıranlar önerilerini yazabilirlermi...
Ne alakası varmış canım hamilelik riski ile anlayamadım. Adetken zaten hamile değilsindir zaten. Yanlış mı biliyorum. Mantığı neymişAdetin tam bitsin hamilelik riski olmasin diye adet sonrasi cekiliyor bitince o hafta cektir
Genel anestezi oldum uyandığımda işlem bitmiş hemşireler ayiltmaya calisiodu beni... çok şükür rahim filmi nden iki ay sonra da hamile kaldımAnestezi lokal mı yoksa bayılttı mı canım
Bazı kadinlar adet kanamasi geçirerek hamile kalabilio ve verdikleri basincli yağlı bi ilaç olduğu için riskli hamileysen mantığı bu yaniNe alakası varmış canım hamilelik riski ile anlayamadım. Adetken zaten hamile değilsindir zaten. Yanlış mı biliyorum. Mantığı neymiş
Evet canım çektirdiğim ay hamile kaldımCanım senin filmden sonra mı hamile kaldın
Ne kdr suredir bekliyorsn caninNe güzel sevindim adına yaşında kucukmus hani, rahim filmi istemiş doktor ben 35 yaşındayım iki aydır tedavi aldım demedi bana doktor ben kendim gittim çektirdin inşallah bizimde olur hamilelerde dua etsin olmayanlara
Ben salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucakBazı kadinlar adet kanamasi geçirerek hamile kalabilio ve verdikleri basincli yağlı bi ilaç olduğu için riskli hamileysen mantığı bu yani
Olmaz olmazda ya olursa. Doktorlar neden rahim filmi öncesi kan testi yapmıo yaBen salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucak
Tmm da adetin bittikten 2 gün sonra yapılması lazım benim Dr m ole yaptı eğer için rahat etmeyecekse acile git kan ver ordan öğrenebilirsinizBen salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucak
Bende sali gunu anestesiz cektirecegim cok korkuyorum allah yardımcınız olsun pazartesi günü beta hcg verecegim doktor istedi 1 gun once beta ver mutlaka umarim gec dollenme olmamistir benim adet 30 kasimda bitti 13 aralık ta hsg istendi doktor ilişki konusunda kesin ve net korunmasız iliski kesinlikle olmaz dediBen salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucak
Ne zaman korunmasız ilişki olmaz dedi canımBende sali gunu anestesiz cektirecegim cok korkuyorum allah yardımcınız olsun pazartesi günü beta hcg verecegim doktor istedi 1 gun once beta ver mutlaka umarim gec dollenme olmamistir benim adet 30 kasimda bitti 13 aralık ta hsg istendi doktor ilişki konusunda kesin ve net korunmasız iliski kesinlikle olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?