arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende bu ay mutlu haberi alırım. Benimde 10 gün oldu bugün çektireli belim bu ay çok ağrıyo üşütmemeye dikkat ediyorum

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende bu ay mutlu haberi alırım. Benimde 10 gün oldu bugün çektireli belim bu ay çok ağrıyo üşütmemeye dikkat ediyorum
İnşallah çok strese girmemeye çalış. Allah'ın izniyle güzel haberi inşallah bu ay alırsın. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

İnşallah çok strese girmemeye çalış. Allah'ın izniyle güzel haberi inşallah bu ay alırsın. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
İnşallah canım sağol.. İlk zamanlar çok stres oluyordum ama şimdi o kadar değilim artık hayırlısı bu ay olmasada gelecek aydan umutluyum

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Canım senin filmden sonra mı hamile kaldın

Ne alakası varmış canım hamilelik riski ile anlayamadım. Adetken zaten hamile değilsindir zaten. Yanlış mı biliyorum. Mantığı neymiş
Bazı kadinlar adet kanamasi geçirerek hamile kalabilio ve verdikleri basincli yağlı bi ilaç olduğu için riskli hamileysen mantığı bu yani

Bazı kadinlar adet kanamasi geçirerek hamile kalabilio ve verdikleri basincli yağlı bi ilaç olduğu için riskli hamileysen mantığı bu yani
Ben salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucak

Ben salı günü rahim filmi olucam. Ya hamileysem diye korktum ya. Şuan adetimin son günü ama ya hamile isem ne olucak
Tmm da adetin bittikten 2 gün sonra yapılması lazım benim Dr m ole yaptı eğer için rahat etmeyecekse acile git kan ver ordan öğrenebilirsiniz

Bende sali gunu anestesiz cektirecegim cok korkuyorum allah yardımcınız olsun pazartesi günü beta hcg verecegim doktor istedi 1 gun once beta ver mutlaka umarim gec dollenme olmamistir benim adet 30 kasimda bitti 13 aralık ta hsg istendi doktor ilişki konusunda kesin ve net korunmasız iliski kesinlikle olmaz dedi

Ne zaman korunmasız ilişki olmaz dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…