aynen benim eşiminde 40 mılyonmu ne cıktı ama hareketsız çoktu ondan benımde sanırım.. bırde ben enfeksıyonda gecırdım bilmiyorum valla artık nıye olmadı psıkolojım bozulduKullandım cnm eşimin ileri hizinda sıkıntı olduğu için etkisi olmadı valla randevu için kadın doğuma randevu al Dr sole hsg çektirmek istiorum dersin o seni sevkeder gereken şeyleri yapar yaa dediğin gibi geç kalma hemen yaptır
hımmm inşallah hayırlısıyla yine olur canımBende Anadolu yakasında oturuyorum. İstanbul şişli de özel merkezde cektirdim. Kk den gidip çektiren bir arkadaşin vasıtasıyla hemde. Çektirdiğim ay hamile kaldım ilk gebelik ti ama 9 haftalık iken kalbi durdu bebegimin . 500 tl ye cektirdim. Devlet hastanesinde su an nasıl çekiyorlar bilmiyorum. Eskiden çok sancılı oluyormuş ama bugün çektirmek gerekirse yıne aynı yere giderim. Bu benim dusuncem geçmiş olsun arkadaşım
Bizde de sayı çok fazla ama hareketsiz çok o yüzden Dr ilaç verdi onu kullanio.. Benimde psikolojim gitti yaaaynen benim eşiminde 40 mılyonmu ne cıktı ama hareketsız çoktu ondan benımde sanırım.. bırde ben enfeksıyonda gecırdım bilmiyorum valla artık nıye olmadı psıkolojım bozuldu
kolay degil arkadaşım stres yok takma denılıyorda nasıl olcak onu bi anlayamadm bende. bana verdide eşime vermedi hiç ilaç. ikacı kadın dogumcumu yoksa ürolojımı verdi eşineBizde de sayı çok fazla ama hareketsiz çok o yüzden Dr ilaç verdi onu kullanio.. Benimde psikolojim gitti yaa
Valla üroloji Dr verdi cnm kuruyemiş incir ye dedi bide keciboynuzu suyu ve pekmezi yiyo çok faydası var ileri hareket %0 şimdi %10 oldu cnm kesinlikle dene derimkolay degil arkadaşım stres yok takma denılıyorda nasıl olcak onu bi anlayamadm bende. bana verdide eşime vermedi hiç ilaç. ikacı kadın dogumcumu yoksa ürolojımı verdi eşine
ahhh ahhhh kaç aydır yedırmeye calışıyorum bende hepsini ama bu erkeklerde beter bı naz bı naz artık karışmıyorum ye demıyorum yoruluyorum hem kendımle hem onunla ugras.. boşuna hormon ilaçları içiyorum dıyorum kızıyorumValla üroloji Dr verdi cnm kuruyemiş incir ye dedi bide keciboynuzu suyu ve pekmezi yiyo çok faydası var ileri hareket %0 şimdi %10 oldu cnm kesinlikle dene derim
O kadar beklemekten yoruldum ki artık asilama yaptıracam daha fazla beklemek istemiorum Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese bebek nasip etsinkolay degil arkadaşım stres yok takma denılıyorda nasıl olcak onu bi anlayamadm bende. bana verdide eşime vermedi hiç ilaç. ikacı kadın dogumcumu yoksa ürolojımı verdi eşine
Hadi yaaa keşke seni yormadan yese bi yolunu bul yedir cnm... çok şükür bizimki kendiliğinden yiyo yormuo beni allahtanahhh ahhhh kaç aydır yedırmeye calışıyorum bende hepsini ama bu erkeklerde beter bı naz bı naz artık karışmıyorum ye demıyorum yoruluyorum hem kendımle hem onunla ugras.. boşuna hormon ilaçları içiyorum dıyorum kızıyorum
aynen hele şu filmi çektirelim bakalım hayırlısı ile bende yaptırcam aşılama canımO kadar beklemekten yoruldum ki artık asilama yaptıracam daha fazla beklemek istemiorum Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese bebek nasip etsin
çocuk gibi benimki valla dicem sabah artık dediğimi yapmazsan ugrasmıcam dıcem :))Hadi yaaa keşke seni yormadan yese bi yolunu bul yedir cnm... çok şükür bizimki kendiliğinden yiyo yormuo beni allahtan
Aynen cnm hayirlisiyla çektirelim de kurtulalim Rabbim yardımcımız olsunaynen hele şu filmi çektirelim bakalım hayırlısı ile bende yaptırcam aşılama canım
Aynen ole de tavır yap belki sana dayanamaz:)))çocuk gibi benimki valla dicem sabah artık dediğimi yapmazsan ugrasmıcam dıcem :))
kararını verdinmi :))Aynen cnm hayirlisiyla çektirelim de kurtulalim Rabbim yardımcımız olsun
Verdim mm büyük ihtimal devlette yaptiracam yaptırınca haber ederim sana :))kararını verdinmi :))
valla bakalım bende sabah devlet hastanesını arıcam becerebılırsem yaparım beceremezsem artık yarın gıderım özele canımVerdim mm büyük ihtimal devlette yaptiracam yaptırınca haber ederim sana :))
Aynen kadın doğumcudan randevu al onlar yönlendirir seni olmadı özel e git... ben özelde yaptiracaktim çok pahalı yaa devlette anestezi li yapiomus neden boş yere para vereyim ki sence ?valla bakalım bende sabah devlet hastanesını arıcam becerebılırsem yaparım beceremezsem artık yarın gıderım özele canım
aynen öyle canım şimdi devlette aynı özel gıbı ilgıli. senın son adet ne zamandıAynen kadın doğumcudan randevu al onlar yönlendirir seni olmadı özel e git... ben özelde yaptiracaktim çok pahalı yaa devlette anestezi li yapiomus neden boş yere para vereyim ki sence ?
29 eylülde oldum cnm bugün bittiaynen öyle canım şimdi devlette aynı özel gıbı ilgıli. senın son adet ne zamandı
uzun suruyo senin canım benım 3 gun29 eylülde oldum cnm bugün bitti
7 gün suruo benimki cnmuzun suruyo senin canım benım 3 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?