Merhaba. Ben 7 ay önce doğum yaptım. Vücudum her tarafım çatladı. Bu bayram eşim le tatile çıkmayı planlıyoruz inşallah. Ama ben çok mutsuzum çünkü bacaklarım dizlerime kadar çatlak içindeüstelik hala kırmızı renkteler. Kapatmak için bi krem bişe yok mu acaba bildiğiniZ? Yüzmek ten de vazgeçtim ama mini şort filan giyersem eğer bu bacaklarla giyemem. Sprey çorap varmış duydum. O bi işe yarıyor mu? Bilgisi olan var mı? Rica ediyorum cvp verin.
Suda cikmayan ayak fondotenleri kullanabilirsin. Tamamen kapatiyor . Gratis ve watsons larda satiliyor ..orda calisan arkadaslara sorarsan yardimci olirlar..
Ben kullandm cok memnun kaldim 25 lira flndi en son smd fyatni bilmiyorum kendi ten rengine gore secebiliosun hem :) iyi tatiller bize bu sene tatil yok malesef bebis bwkliyoruzAyy ciddi misin. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun çok sağol ya :))
Ben kullandm cok memnun kaldim 25 lira flndi en son smd fyatni bilmiyorum kendi ten rengine gore secebiliosun hem :) iyi tatiller bize bu sene tatil yok malesef bebis bwkliyoruz
Amin insalah daha 32 haftadayiz az kaldi sayilir ama gunler saatlee gecmioki bana heyecandanFiyat ı da uygun muş. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık hamile sin.sizde seneye allah ın izniyle bebişle gidersiniz tatile inşallah :))
Amin insalah daha 32 haftadayiz az kaldi sayilir ama gunler saatlee gecmioki bana heyecandaninsallah bir gelsinde sagliklaa tatil cok onrmli deil :)) oh masallah senin bebisede ..
Ayy az kalmış cnm dikkat et her an sürpriz yapabilir :)))son hafta lar çok heyecan lı olur bi de geçmez hiç. Benim ki 33. Haftada gelmek için diretti zor tuttuk 37. Haftaya kadar içerde :))
Nolur nolmaz diye cantamizi hazirladik :) heran tetikteyiz
Insaallah cok tesekkur ederimmm :)):)en iyisi bence :)hayırlısıyla doğum yapıp kucagına alırsın inşallah.
Insaallah cok tesekkur ederimmm :))
Merhaba nasılsın. Kaçıncı haftadasın. Ben senin önerdiğin i aldım çok işime yaradı tekrar teşekkür etmek için ve hatrını sormak için yazdım. :)
Mrb :) 35 btti snnda:) 19 aguststa i sallah sezarynle dgrcam.. bobregmde genisleme oldugu icin riske atmak istemedi doktor.. yine karari bana birakti bnde normal gunumu beklemek istemedim.. sezaryn tarihi istedim.. tamamn son don3mlerdeyim uykusuz geceler gelip giden sqncilae birde ayirtta 3demiyorum gercek mi deil mi :)) m3mnun kaldgna sevndim oh guzel tatil olmustr sana ve bebise
Oh maşallah az kalmış.ewet ya son haftalar çok zor. Uykusuzluk, yorgunluk, sancılar,korku ve heyecan karışık:) boşver cnm sağlıklı olunda senle bebiş inşallah sezeryan normal önemli değil bence.çünkü bende çok istedim normal. Olmadı. Çok şükür hiç zorluk çekmedimertesi gün ayaktaydım . İnşallah sende zorluk çekmezsin hayırlısı ile kucagına alırsın. Ewet cnm çok güzel bi Tatil oldu.İnşallah sende seneye bebişinle böyle güzel bi tatil yaşarsın.:)
Cok heyecanliyim ya.. hemen gelsin istiyorum. Nekadar sezaryena ok desemde hala bir yanim keske suyum muyum sancim gelsede normal dogursam diyorum.. senn neden sezaryendi sen mi istemistin?
Ya benide dun yokladi bu bebis. Nasil sirtima bir agri saplandi anlatamamYok valla cnm sancım filan çok vardı ama bebeğimin kalp atışları zayıftı çatı darlığımda varmış dr imkansız normal doğum bebeği riske atamayız dedi acil sezeryan oldum. Bi de o kadar sancım var ben karın ağrısı diyerek gittim kontrol e doğum yaptım 37. Haftada :))kısmet işi cnm bi bakarsın normal doğum yaparsın belli olmaz,.
Ya benide dun yokladi bu bebis. Nasil sirtima bir agri saplandi anlatamambide bnmde 2 gundr karnim agrio ama mide agrisi gb ama midemde deil gb anlayamiyorumki ( karnimda tas gb dunden beri ..dun acile gttm nst yaptlar sanci fln cikmadi pzt kontrolum var. Doktor pzt tekrar bakariz dedi. Iki gun daha beklicem ..
Karnın taş gibiyse doğumun yaklaşıyor olabilir. Dikkatli olmalısın. Ya sancıları nasıl anlarsın biliyo musun? Böyle afedersin wc ye gidecekmiş sin gibi bi ağrı giriyo karnına gidiyosyn bişe yok.sonra geçiyo ağrı tekrar aynı şey oluyo.yani ben böyle hissettim gece nin bi yarısı uyandım aynen anlattığım gibi oldu ama böbreğimde çok ağırıyodu aynı zamanda. Acile gittik gece ebe baktı 1 cm açıklık var daha doğurmazsın çok var dedi eve yolladı. İçime sinmedi ertesi gün dr a gittim nst ye bağladı bebeğin kalp atışları bi var bi yok çok korktum dr um içeri çağırdı çatı muayenesi yaptı ve sonuç sezeryan. Kısmet meselesi cnm. Mesela hemen sancın olmayabilir nişan gelebilir önce. Bi iki güne sancı başlar.ya da suyun gelir sancın gelmez. :)
Ben aslinda yalanci sanci oldugunu anladim burda hep okuyorum dogumla ilgili seyleri sora karnimn sertligi gecmeyince korktum ama nstde kalp atslari 160 di hemsre normal dedi doktorumu aradi doktra nstyi yolladi doktor normal dedi. Pzt bir daha bekliyorum tekrar ayrntili bakacaz merak etme dedi.. ay bide evet tuvaletle ilgili gb geldi ama yok afedersin ne gaz sancisi ne tuvalt ihtycm yoktu cnk dun afedersn 3 kere buyk tvltme ckmstm zatn bu aralar haff yemek yiorumki nolurr nolmaz diye :) sanirum yaklasti dogumum doru soluosun. Bak smdi bile tuvltm var gb gidiorum ama bise yok. Hafften belimde sanci gb agri var. Bide benm bobrekte genisleme oldugu icin bobregmde agrio .. ama belime gren agri kesinlikle bobrek degil eminim bobrek agrim tek tarafli oluyor cnk . Ay haydi hayrlisi insallah :)
Ben aslinda yalanci sanci oldugunu anladim burda hep okuyorum dogumla ilgili seyleri sora karnimn sertligi gecmeyince korktum ama nstde kalp atslari 160 di hemsre normal dedi doktorumu aradi doktra nstyi yolladi doktor normal dedi. Pzt bir daha bekliyorum tekrar ayrntili bakacaz merak etme dedi.. ay bide evet tuvaletle ilgili gb geldi ama yok afedersin ne gaz sancisi ne tuvalt ihtycm yoktu cnk dun afedersn 3 kere buyk tvltme ckmstm zatn bu aralar haff yemek yiorumki nolurr nolmaz diye :) sanirum yaklasti dogumum doru soluosun. Bak smdi bile tuvltm var gb gidiorum ama bise yok. Hafften belimde sanci gb agri var. Bide benm bobrekte genisleme oldugu icin bobregmde agrio .. ama belime gren agri kesinlikle bobrek degil eminim bobrek agrim tek tarafli oluyor cnk . Ay haydi hayrlisi insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?