Bencede hayırlısı inşallah cnm.anlattıkların tam doğum sancısı gibi. Ama böbrek genişleme si olunca çok zor oluyo normal doğum ya belki inşallah sen zorlanmazsın. Aslında bi hafta daha beklese bebişin sonra gelse daha iyi olur küveze de girmez hem.ama gelmek üzere gibi bence.çünkü anlattığın şey doğum sancısı bugün yarın doğum yaparsan hiç şaşırmam :) bende heyecan landım senin yerine ya.kız mıydı erkek miydi bebişin.
Merhaba. Ben 7 ay önce doğum yaptım. Vücudum her tarafım çatladı. Bu bayram eşim le tatile çıkmayı planlıyoruz inşallah. Ama ben çok mutsuzum çünkü bacaklarım dizlerime kadar çatlak içindeüstelik hala kırmızı renkteler. Kapatmak için bi krem bişe yok mu acaba bildiğiniZ? Yüzmek ten de vazgeçtim ama mini şort filan giyersem eğer bu bacaklarla giyemem. Sprey çorap varmış duydum. O bi işe yarıyor mu? Bilgisi olan var mı? Rica ediyorum cvp verin.
Ben senin önerdiğin i aldım çok işime yaradı tekrar teşekkür etmek için ve hatrını sormak için yazdım. :)
Uroloji doktrmla kendi doktrm surekli iletisim halindelerdi ve stent takmak gerekiyor dediler yoksa bobregi riske atariz dediler. Ee ben o stentten korktum bide malum duzelmeme ihtimalide var sadece mesanemi rahat bosaltmama yaricakti o stent bende ne bebegimi ne kendimi riske atmak istemedgm icin sezaryen istedim.. zaten normal dogum yapabilcgmi dusunmuyorum ama cokta istedim yalan yok yani hep normal dogum plani yapmstim..erkek bizim bebis :) insallahkeske gelse varya artik bu agrilar agrilari gectim bisey mi oldu korkusu daha fenayani sag saglim ciksin insallah cnk en ufacik biseyde ay acaba bise mi oldi ay hareket etmio ay suyu mu btti die cogu zaman agridan cok korkudan uyuyamiyorum geceleri.. ya birde bise sorucam bu bel agrisi benm tam bole kuyruk sokumuma igne batiriolar gb oluyor.. seninde oylemydi ? Oturamiyorum mesela oturunca daha cok agrioo hep uzanma ihtyci duyuyorumm.
Merhaba. Benim de bebeğim var ve haftaya tatile gidiyoruz. Kullandığın ürünün tam adını ve nereden aldığını yazar mısın? Bir de nasıl kullandın? Çok sordum ama "çok işime yaradı" demişsin, ben de kullanmak isterim. Yardımcı olursan çoook mutlu olurum.. Şimdiden teşekkür ederim :)
Ay seninde ayni benim gbymisMaşallah paşaya adı ne olacak :) çok haklısın ya bende çok korkardım hep ya bişe olursa gelsin artık insan görmüyo ya panikliyo kıpırdamayınca.aslında senin durumunda en sağlıklısı sezeryan gibi görünüyor. Allah en sağlıklısı neyse onu nasip etsin diyelim. İnanır mısın ben doğum sancısı çekerken sancı değildi canımı acıtan böbreğimin ağrısıydı o kadar çok ağırıyodu ki anlatamam yani böyle bi acı yok. Hep şişmişti hamileyken sağ böbreğim hep ağırırdı dr üstüne yatma derdi.yok valla bende belden karnıma doğru giriyodu ağrı yanlış hatırlamıyo sam. Uzanınca da geçmiyodu. Belki de kişiden kişiye değişir.
Aynen ya insan sürekli sola yatamıyo. Ben hiç rahat edemem mesela. Adıyla yaşar inşallah. Bugün bitti sayılır cnm yarını da sağ salim atlat pzrts erkenden gidersin kontrole için ferahlar. İnşallah herşey yolundadır iyi düşün iyi olsun :)Ay seninde ayni benim gbymis( o bobrek acisni ben bilirim ya.. bnmde sag bobrek ama ustune yatmama gb bisey yapamiyirumki sol yanim tutuluyilor resmen gece mecbur saga donuyrm.. zaten tepinip durdugu icin sipa :) cokta derin uyuyamiyirum.. gece 5-6 kere wc kalkioruz..
Evet uzaninca gecmiyor bnde aneme masaj ayptriyorum sora baktim geciyor ozmn yalanci sanci oldugunu anladim :)) yalın koycaz insallah ismini... hayirlisi bakalim cok az kaldii.. bgnde bir tuhafim zaten pzt bir kontrole gtsem rahatlicam insallah..
Merhaba allah bağıŞlasın ve iyi tatiller şimdiden :) kullandığım ürün AİRBRUSH LEGS sally hansen. 60 tl ye aldım. Avm de tekin acar kozmetik diye bi mağazavardı ordan aldım.cahilliğime ver heryerde bu mağazadan var mı bilmiyorum. Ben çok beyaz tenliyim. En açık rengini aldım elimde denedim yine de siyah gibi oldu boşuna aldım diye üzülmüştür.oraya gidince deniyim ne kaybederim ki dedim.şişeyi iyice çalkalayıp önce elime püskürtüyor dum sonra bacaklarıma sürüyorum.heryerin eşit olması lazım ama. Ben iyice sürdüm gözüme çirkin göründü önce ama eşim çok güzel görünüyor lar dedi benimde içime sindi. En azindan mayo, şort, elbise giyerken filan içim rahattı. Snin ten rengin koyuysa daha çok memnun kalırsın.
Teşekkür ederim. Not ettim hemenAlayım ben de. Denizde havuzda akmadı mı peki?
Valla suya dayanıklı cnm suda akmıyo da. Çok terleyince bi yere oturduğum da sürtünürsem çıkıyodu ben o yüzden bol bol sürüp tüm gün bırakıyodum akşam sabunlu suyla ovalayarak yıkayınca çıkıyo. Bol bol sür sende emiyor zaten cilt. Tek tavsiyem otururken kalkarken dikkat et sürtününce oturduğu n yerde izi kalıyo az bişe :)başka da bi sorun yok.
Harikaa... Çok teşekkür ederim cnmÇok da güzel anlatmışşın. Çok sağol :)
Merak ettim seni. Nasılsın? Dr a gittin mi?Uroloji doktrmla kendi doktrm surekli iletisim halindelerdi ve stent takmak gerekiyor dediler yoksa bobregi riske atariz dediler. Ee ben o stentten korktum bide malum duzelmeme ihtimalide var sadece mesanemi rahat bosaltmama yaricakti o stent bende ne bebegimi ne kendimi riske atmak istemedgm icin sezaryen istedim.. zaten normal dogum yapabilcgmi dusunmuyorum ama cokta istedim yalan yok yani hep normal dogum plani yapmstim..erkek bizim bebis :) insallahkeske gelse varya artik bu agrilar agrilari gectim bisey mi oldu korkusu daha fenayani sag saglim ciksin insallah cnk en ufacik biseyde ay acaba bise mi oldi ay hareket etmio ay suyu mu btti die cogu zaman agridan cok korkudan uyuyamiyorum geceleri.. ya birde bise sorucam bu bel agrisi benm tam bole kuyruk sokumuma igne batiriolar gb oluyor.. seninde oylemydi ? Oturamiyorum mesela oturunca daha cok agrioo hep uzanma ihtyci duyuyorumm.
Evet simdi geldik eve canim :) 2800 olmus kilomuz:) nst fln br sknt yok karnimda yumusadi heyecanla pzt yi bekliyorumm.. bnm dun tansiyn tavan yapti burnum fln kanadida bgniyiyim cok sukur. :):)
Cnm merak ettim seni.dr a gittin mi? Bebişin nasıl? Sen nasılsın?
Maşallah maşallah cnm.:) çok sevindim senin adına.şimdi bu bir hafta geçmezde :) kız ciddi ciddi bi elektrik li pompa alsan iyi olacak. Sezeryan olacağın için.senin yerine bende heyecan landım :)Evet simdi geldik eve canim :) 2800 olmus kilomuz:) nst fln br sknt yok karnimda yumusadi heyecanla pzt yi bekliyorumm.. bnm dun tansiyn tavan yapti burnum fln kanadida bgniyiyim cok sukur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?