• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sevgilim seni öldürürüm dedi ne yapicam

Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Kızım neden böyle adamlarla görüşüyorsun? Tatlı dilli efendi güleç erkekleri çekici bulmaya çalış lütfen. Bu hadi direk belli etmiş kendini, başkası evlenince açılır hayatını yakarsın. Lütfen zevklerini gözden geçir🙏🏻 Biri sana seni öldürürüm de diyemez, kalbini kırarım da… seni tehdit edemez en ufak şeyle dahi. Nasıl bir ailen var bilmiyorum ama seni el üstünde tutan nazik birini bul, bu çocuğa da söyle, ailem izin vermiyor veya şu an ilişki istemediğime karar verdim. Derslerime odaklanıcm falan. Senden korkuyorum dersen daha da gaza gelir veya seni beğenmiyorum dersen. Bul artık bahanesini uzatma, uzattığın her gün tehlike

Ayrılacaksın. Soğuk yapmaya başla ardından da ailenin onu öğrendiğinden ve sana çok kötü tepki verdiklerini söyle. Aile sorunlarım, ailemin seni öğrenmesi, ben daha fazla katlanamıyorum bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Kafamı toparlayacağım deyip yol ver. Sonraki tepkisine göre yol alırsın. Baktın tehditler devam ediyor o zaman ailene anlat. En fazla 2 hafta sana kızarlar, tavır yaparlar. Ve mutlaka polise tehdit edildiğine dair ifade ver, şikayette bulun.
Yanında mutlaka biber gazı taşı, kades uygulamasını indir. Ayrıldıktan sonra bir süre kalabalık ortamlarda takıl. Tenha, insanların olmadığı yerlerde, saatlerde olmamaya çalış. Bunları yapmak zorunda olman bile üzücü, rahatsız edici ama malesef ülke şartları, adalet sistemi kendimizi yine kendimiz korumaya itiyor.
Ayrıca bu adamı nerden buldun, nasıl tanıştın? Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyor muydun? Adresine kadar öğrenmiş :/

Bu arada sevgili değilmişsiniz daha, sevgili olmadan keselim diye belirt. Sahiplenmesin seni boşuna. Ayrılalım falan dersen havalara girer sevgiliymişsiniz gibi.

Gözümde bacaklarını ayıra ayıra elinde tesbih öyle bir tip canlandı. Yavaş yavaş bırakacaksın korkuyorsun madem sevgili olmayı düşünme arkadaşın gibi sohbet et sonra uzaklaş. Ben bile korktum uzaktan haberlerde neler duyuyoruz

Ben böyle bi durumda olsam diye düşündüm ne yapardım. Amansız bi hastalığa yakalandım kanserim yada şizofreniyim gibi bi şey derdim kendi isteğiyle uzaklaştırmak için sanırım hem ailem duymadan sıyrılabilmek için hem polis molis iş uzamasın diye. Tabiiki durumun gidişâtına göre polisi aranmaktan ailenize söylemekten asla çekinmeyin.

Böyle hanzolar sahiplenici gibi geliyor yerrseeennn yani o işin aslı öyle değil kadınların üzerinde baskı kurmak hoşuna gidiyor bunların sizler de inanıyorsunuz.Her zaman gittiğin yoldan gitme yani gözükme hiç seni görmesin bir süre en fazla ailene söylersin ailenin sana kızması senin uğrayacağın zorbalıktan iyidir.Evlatsın sonuçta bir süre sonra normale döner hersey uzaklaş o şahıstan.

Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Direkt engellersen başına bela olabilir. Ters düşmeden soğut kendinden. Aileni bahane edebilirsin mesela. Ailem istemiyor, problemlerim var vs.. çok ilgi gösterme. Araya mesafe koy kendisi de illaki sıkılır bu durumdan. Ki henüz flört sürecindeymişsin daha kolay olur işin. Bundan sonra hayatına girecek insanlara ekstra dikkat etmeni öneririm

Ne öneri verilse olmaz o Azrail kitli odaya bile girer modundasın nasıl yardım edebiliriz sana??

Çok içen ve uyuşturucu kullanan bir adam..
Adı böyle çıkmış madem ; neden yüz göz oluyorsun..
Adam şimdide vururum diyor.
Bazen gerçekten beyninizi kullanmıyorsunuz.
O kafa,bazilarinizda sırf vücut estetiğini bütünlemek adına duruyor sanki..🤷

Kafes uygulaması var ama ben telefonu çıkartana kadar her şeyi yapar
Ilknolarak ayrilmak istediginizi belirtin. Kabullenem3z kotü seyler yazarsa ekran resinlerini alip dogruca savciliğa gidin. Bakin karakola değil savcilığa gidin adliyeye.

Ek olarak da uzaklaştirma kararı isteyin

Evinizin adresini biliyor mu bilmiyorsa şöyle birşey yapmayı deneyin ? Ailemle birlikte şehir dışına taşınma kararı aldık kısa süre icnde taşınicaz vs diyin hatta gün verin şu gün diye soğuk davranın sık konuşmayın o günden sonra da iletisimi engelleyerek kesin bu tiplerden ayrılmak istiyorum diyip kurtulamazsın

Bunları mesajlasarak söylediyse polise gidip şikayette bulunun

Flört ediyosunuz madem neden beni aldatırsan seni öldürürüm diyor? Baya ilişki içindesiniz :)

Öyle bişey yapmam ya demek yerine, "ne alaka şimdiden bunları mı konuşacaksın benimle? Dün bir bugün iki ne oluyoruz? Senin beni aldatmayacağın ne malum hem?" Diyip manipüle edebilirdiniz bana kalırsa.

Ben ailem öğrendi ağzıma s*c*caklar diyip her yerden engelliyordum sevmediğim tipleri 😂👍🏻

Kades indirin mutlaka ama mutlaka
Ve bir an önce kurtulmaya bakin
Anlamadiniz mi hareketlerinden tipinden yoksa sonradan mı belli etti ?

Nerden buldunuz bu adamı 😳 internette falan mi tanıştınız yoksa???

Back
X