Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

Bende birinle tanismistim netten .adam docent ti..hatta yüzyüze görüştük.sonra koptuk.yalanci degildi .tv programlarina cikiyor.adamlar dr diye cevrelerinde doksan altmis doksan kizlar gezinmiyor.herkes bir donem yalniz kalabilir hayatta.ve nette uye olabilir bazi sitelere.bunda ne var ki?doktor insan degil mi?cevresindekileri begenmiyor belki belki seceneklerini genişletiyor.onemli olan niyet bence..ayrica karşısında sağlam güçlü bir kiz gorunce niyetleri kotu bile olsa dile getiremiyorlar.en fazla yapicaklari sey gitmek oluyor.cocuk degiliz yani doktorum denilince kanmiyoruz.adamlar ispatliyor kim olduklarını...okadar basit degil..

Sen kaç yaşındasın.Tam ergen düşünceleri.1 haftadır ne idüğü belirsiz bir kişiyle faceten yazışıyorsun.Hemen anladın konuşmalardan ciddi ilişki istediğini.Bir de 1 haftalık adamı kafaya takıyorsun.Güzelsin ama niye böyle diyorsun.Herşeyi güzellik mi sanıyorsun.

bu kızlar face açıp oradan biriyle t

ben de çok üzüldüm haline.çok güzelim ama beni begenmedi gibi şeyler de yazmış.içler acısı.hayatı hiç bilmiyor.face açmış kim beni beğenecek diye bekliyor.

Illa herkes akrabasiyla yada komsusuyla is arkadasiyla mi evlenicek...herkes bir sekilde tanisiyor iste...mutluluklar dilerim..ne güzel bir yuva kurmussunuz...benimde arkadaslarim var netten tanisip evlenen.on yargili olmamak lazim ..

size katılıyorum ama her oyun oynayanı da genellemeyin ama adamın karşı tarafın düşündüğü gibi düşünmediği kesin o yüzden belli ki ümit vermek istemiyor ama genelleme yapmayın lütfen.
tabiki herkes aynı değil iyi insanlar iyi arkadaşlıklar olmuyor mu illaki oluyordur fakat daha 3 gündür tanıdığın yazistigin burisinden de böyle beklentiler içinde olmak insanı daha sonra hayal kırıklığına ugratabilir

Evet katılıyorum zaten tanıştığın kişinin şöyle bir resimlerine, profiline, paylaştıklarına, yapılan yorumlara falan bakılsa hesap sahtemi gerçek mi anşaşılıyor hem artık teknoloji çağında yaşıyoruz bir tıkla kim nedir ne değildir öğrenilebiliyoruz. Dediğiniz gibi çocukta değiliz aptal da değiliz. Valla doktorluk kadar prestijli bir mesleğim var eşiminde aynı. oyun sitelerine de birini avlıyım düşüreyim kafasıyla girmedim keza eşim de öyle. Valla dervişin fikri neyse zikri de o diyorum..

Alay etmiyorum ki. Forumda orda burda bana tepki veriyorsun ne bu demissin? Bundan baska ne anlam çıkıyor. Demek seni takip ettigimi dusunuyorsun. Yoksa forum burasi herkes herkese yorum yazıyor. Kim kime ne yazdigini hatirliyor mu cidden? Ben hatırlamıyorum da .

Neyse polemik cikarmaya calismak gibi bi amacim yok. Tepkim her konuda konu sahibiyle alay edenlere sen etmiyorsan uzerine alinma. Bunu her gordugumde yazmaya da devam edeceğim

Tabiki..bende mesela üniversite mezunuyum muhendisim cok şükür...bos gezen tip falan denmis komik.bir donem uye oldugum sitede birinle tanistim adam docentti...ve dedigin gibi zaten ispatliyorlar kendilerini.facebboku telini herseyini biliyorsun.arastiriyorsun haliyle.gidip baliklama atlamiyorsun tabi...o sana o guveni veriyor.artik dedigin gibi nette o adamin adini soyadini yaz herseyi cikiyor ortaya...

her oyun oynanan kişiyle illa bir şeyler mi olmalı bu kısmı hiç anlamadım... ha herhangi bir şey tanışmaya vesile olur ona diyecek yok ama böyle ilginç bir beklentiye girmek şaşırtıcı.hele hoşlanmadıysa sileyim kısmını hiç demiyorum bile

Öncelikle internet ortamında tanisilan kişilerin kendisi hakkında verdiği bilgilerin çoğu yalan yada yanlis cikabiliyor. Karsindaki kişinin ne derece dürüst olduğundan emin ol ilk etapta önemli olan bu bence. Onun disinda hep siz yazmayin 1 2 kere yazdiniz mi tamam, bir dahakini ondan bekleyin. Yazmiyorsa hoslanmiyordur yapacak birşey yok. Paşa paşa sileceksiniz el mahkum..

Daha önce de bir konuda tepki koydun , onu kastettim . Neyse, ben her konuda dalga geçenlerden değilim.
Ama bu üye bana tuhaf geldi.

sana katılmıyorum
bana göre işi gücü statüsü olan adam netten kız tavlama peşine düşmez bir kere o kadar vakti olmaz yahu
eğer illa o niyet ile girmişse konuya araştır mutlaka dibinden bir şey çıkar ya adam bahsettiği o kişi değildir yada reelde sevgilisi-karısı-kız arkadaşı bişileri vardır mutlaka amaç çapkınlıktır-avcılıktır-yalancılıktır

bu benim kendi fikrim tabi
ben kendi adıma netten biri ile tanışmazdım tanışana da sıcak yaklaşmazdım
kız erkek farketmez sanal alemden tanışma sitesinden kimseye güvenemem ben

minecim inan boyle insanlar var
ben bunu ego tatminsizliginede bağlıyorum

soyle ornek verim sana.

cok yakin bi cocuklyk arkdsam var erkek. cocuk yakisikli evi arabasi var cok ii bi isi var karakteri kisiligide cok iyi bi insan oyle tanisayimda hayatimi yasim derdinde degil ancak esimin bi arkadasini eklemis facebooktan. tanismak icin. (vs vs o tarafi uzun mevzu )
yani bu tarz insanlarda var. O kafayi anlayamiyorum oda ayrii :)

Adamla bulustuk ..yalanci falanda degildi.kiz arkadasida yoktu..nerde yalan?uyusamadigimiz icin ayrildik birdaha gorusmedik...statusu var deyip dirma surda.bizimde statumuz var..ben muhendisim..zaten kendi statusune yakistirmadigi birinle cay bile icmez bu adamlar...herkes cevresindekileri begenmek zorunda degil bende begenmiyorum mesela hislanmiyorum.kimden hoslanirsam onla cikarim net yada reel farki yok.bir suru bosanma dayak ihanet vs olaylarindan oluyor.yüzde kaci net tanismasi bunlarin birakin bu isleri..kimse cocuk degil.zaten adamlar sizle ilgileniyorsa herseyini anlatiyor hala teli var bende adamin.tv programlarina cikiyor vede bekar eminim.neti tartisiyorsunuz siz.ben kimseye guvenmem ayrica netlw ilgisi yok.insanlara genel bir guvensizligim var..

Satutusu olan adamlar yedi yirmidort calisiyor saniyorlar galiba...hayatinda kac dr kac muhendis tanidin acaba da konusuyorsun...kimse kiz pesinde kosmuyor ayrica .kafasina yatanla gorusuyor olmazsa olmaz yani..niyeti farkli olan adamlarada bir zahmet haddini bildirirsin gider sanki zorla yataga atiyorlar adamlar...

Internetten tanismalarin cogunluga yakini yalan uzerine. Adam avlanmaya cikmistir yoksa ciddi iliskisini sanaldan mi arayacak Allahaskina? Benim esim de internetten aldatmisti beni yaziamlari okudum adam bekar vs vs zirvalayip durmus. Kendisi de mali musavir iyi bir ortami var ama bekarligi yalandi. Belki de birsuru kiz inandi esim olcak serefsize de. Amaclari eğlence sadece

ne anlatıyorsun sen
sonra neden bu kadar üstüne alındın ki yaran var demekki hepsi için %100 böyledir demedik zaten arada numune kendine güveni olmayan demeyelimde hayatının o bölümünde kendine inancını yitirmiş boşlukta olan diyelim yalnızlığını başka şekilde doldurmak isteyen kariyer sahibi insanlarda çıkabilirmiş demek (istisna)
ben kendim mühendis değilim doktor da değilim muhasebeciyim
sosyal statüyse bende de var yani ezik büzük bir tip değilim
benim kendi fikrim diye belirttim gene belirtiyorum ben netten kimseye güvenmem
netten tanışılan ilişki arkadaşlık bana göre değil bunu da duyduğumda sıcak yaklaşmam olay bu bu kadar basit net
sizin şu anlattığınız hikayede doğru olsa bile ki inandırıcı değil bana komik geldi

Ay o zaman bu site de yorum yapanların alayı işsiz güçsüz, boş insanlar.Vakit ister çünkü. Valla şu iş güç diyenler bi mesleklerini yazsalar da bilsek valla ne kadar önemli, düzgün statü sahibi dolu insanlar olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…