Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

saygın bir mesleğe sahip olan erkek eğer netten tanışmaya çabalıyorsa üstüne bir de ciddi ilişki arıyorum diyorsa % 1500 000 cinsellik ister. garanti belgesi bile verebilirim...
Zaten şöyle bir şeyde var hangi erkek ciddiyetsiz ilişki arıyorum der ki? Birde bunu düşünmek lazım

Zaten şöyle bir şeyde var hangi erkek ciddiyetsiz ilişki arıyorum der ki? Birde bunu düşünmek lazım

oradaki ciddi kelimesi kilit nokta. eğer ilişki ciddi olursa her şey yaşanabilir

Guzel noktaya parmak basmissiniz :) acaba hic internette tanistigi kiza ya takilacak kiz ariom uyar mi sana diyen var midir?

vardır olmaz mı? hemde oda doktor. daha açık yazarımda tanınabilirim

oradaki ciddi kelimesi kilit nokta. eğer ilişki ciddi olursa her şey yaşanabilir

Vay anam vay ben cagin gerisinde kalmisimmm eski kafali hissettim cidden korkarim ben boyle seyden, neler duyuyoz neler okuyoz

evlerinizin yakın olması ne anlam ifade ediyor ki ısrarla üstünde durdunuz anlayamadım? Yalnız doktor olmasa bu kadar beğenir miydiniz diye de merak etmiyor değilim açıkçası?

Guzel noktaya parmak basmissiniz :) acaba hic internette tanistigi kiza ya takilacak kiz ariom uyar mi sana diyen var midir?

Bunu diyebilmesi içinde sarkacağı kızında ona göre olması lazım bence ya da adamın çok aç olması lazım

heh işte erkeğin anladığı bu kadının anladığı ne "amaaaaannnnn tanrııımmmmmm ciddi ilişki dediiiii kesin evleneceğiizzzzzzz yuuppiiiiii"

Vay anam vay ben cagin gerisinde kalmisimmm eski kafali hissettim cidden korkarim ben boyle seyden, neler duyuyoz neler okuyoz
şöyle bir örnek vereyim arkadaşım facebookta tanışmıştı adam buluşma teklif etti arkadaşım kabul etmedi sonra adam takılmalıkta mı olmaz cinsel anlamda yani sadece sevgili rolü yaparız demişti

Bunun guzellikle ne ilgisi var ki? Guzelsin diye cekinmemesi gerekiyor, ama cirkin olsaydin anlar miydin yazmamasini?
Alakasiz ve toy baglantilar kurmussun. Adama da boyle cocuk gibi laflar ettiysen sogumustur. Ya da resmi bir muhabbetten sonra evlilik hayallerine girdiysen kacmis olabilir.

"Istersen birbirimizi silelim" gibi laflarla olayi dramatize etmene gerek yok. Seninle gorusmek istemeyen adami rahat birakirsin, olur biter.

internetle ne alakası var?? şöyle ki Internette insan kendinin nasıl görülmesini istiyorsa öyle gösterebiliyor bir ruh hastası sana kendini ruh doktoru gibi gösterebilir sanal dediğimiz alemde.. Iyi insanlar iyi ilişkiler yok mu illa ki vardir ama 2 3 hatta 5 kat daha dikkatli olmanız gerekiyor internet ortamında! !

Baya baya güzelsen niye dert ettin ki bu adamı bu kadar...Sen bu güzellikle neler neler bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…