- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Zaten şöyle bir şeyde var hangi erkek ciddiyetsiz ilişki arıyorum der ki? Birde bunu düşünmek lazımsaygın bir mesleğe sahip olan erkek eğer netten tanışmaya çabalıyorsa üstüne bir de ciddi ilişki arıyorum diyorsa % 1500 000 cinsellik ister. garanti belgesi bile verebilirim...
Guzel noktaya parmak basmissiniz :) acaba hic internette tanistigi kiza ya takilacak kiz ariom uyar mi sana diyen var midir?Zaten şöyle bir şeyde var hangi erkek ciddiyetsiz ilişki arıyorum der ki? Birde bunu düşünmek lazım
Zaten şöyle bir şeyde var hangi erkek ciddiyetsiz ilişki arıyorum der ki? Birde bunu düşünmek lazım
Guzel noktaya parmak basmissiniz :) acaba hic internette tanistigi kiza ya takilacak kiz ariom uyar mi sana diyen var midir?
Vay anam vay ben cagin gerisinde kalmisimmmoradaki ciddi kelimesi kilit nokta. eğer ilişki ciddi olursa her şey yaşanabilir
vardır olmaz mı? hemde oda doktor. daha açık yazarımda tanınabilirim
Guzel noktaya parmak basmissiniz :) acaba hic internette tanistigi kiza ya takilacak kiz ariom uyar mi sana diyen var midir?
oradaki ciddi kelimesi kilit nokta. eğer ilişki ciddi olursa her şey yaşanabilir
vardır olmaz mı? hemde oda doktor. daha açık yazarımda tanınabilirim
şöyle bir örnek vereyim arkadaşım facebookta tanışmıştı adam buluşma teklif etti arkadaşım kabul etmedi sonra adam takılmalıkta mı olmaz cinsel anlamda yani sadece sevgili rolü yaparız demiştiVay anam vay ben cagin gerisinde kalmisimmmeski kafali hissettim cidden korkarim ben boyle seyden, neler duyuyoz neler okuyoz
evde kalmazsın korkma.. önüne gelenle konusma çok başın ağrır...
Baya baya güzelsin, ama internetten adam bulacak kadar düşmüşsün.
Baya baya güzelsen niye dert ettin ki bu adamı bu kadar...Sen bu güzellikle neler neler bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?