- Konu Sahibi hayalkenti
-
Tamam kardesim yaa..oooff yani...alay etmiyor kiz neyle alay edicek...Olayı alıp çarpıtma lüksünüz o kadar var ki. Evet, biri de kalkıp bana yorum yapana , "Kibleseydin niye ahlak polisliğine savundun?" dese keşke. Kaç kişi dediğin de 3 kişi. Ve bir sürüüü kişi de kıza laf söyledi. Demek ki herkes rahatsız oldu, hoş değil demek ki değil mi ? Ne derdi ALLAH aşkına? Böyle dert mi olur ? Gelmiş buraya bizimle alay ediyor.
Erkekler sırf güzelliğe bakar gibi bir laf mı söyledim ben şimdi ? Bunu öyleymiş gibi yansıtan konu sahibi.
Beni eleştirmeye çalışırken konu sahibini yerdiniz ha farkında olmadan .
Tamam kardesim yaa..oooff yani...alay etmiyor kiz neyle alay edicek...
boşluktayım aslında facede cok oyun oynuyorum begenıncede neden olmasın dıyorum... bakalım çevremde suan begendıgım bırı olmayncada tanımak ıstedım
Ayyy konu sahibine çok yüklenmiş herkes vay efendim oyundan tanışılırmı, faceden tanışılırmı yok doğru düzgün adam oyunda ne işi var diye. Valla kocamla face okey de tanıştım, reelde tanıştığım erkeklerin hepsine on basar evlendik gayette mutluyuzz. Hatta şükrederiz ikimizde iyi ki o gün o oyun kanalında karşılaştık diye yoksa imkanı yok tanışamazdık. Bilip bilmeden ön yargıyla konuşmayın lütfen. Sanal ortamda tanışıp evlenen çok da mutlu olan bir sürü insan var. Hiç de öyle vasıfsız insanlar değiliz ayrıca. İkimiz de iyi eğitimli işi gücü olan insanlarız.
canım tepkini anlıyorum da faceten tanışıp da evlenen bir sürü kadın var kk da bile :) (ben bekarım yanlış anlaşılmasın) yani insan bazen boşluktayken bi umut olabilirmi diye tanışabiliyo faceten..Benim de niyetim ciddi! kaç aydır şurda takılıyorum bana da inanın nolur! (neden bu kadar tepkilisin derseniz şu konuyu okumadan facebookta tanıştığı adam tarafından öldürülen bir kadının haberini okuyordum da ondan!)
yani bu kız da umut etmiş belki ben de onlar gibi evlenebirim diye.. çok yüklenmeyin kıza :)canım tepkini anlıyorum da faceten tanışıp da evlenen bir sürü kadın var kk da bile :) (ben bekarım yanlış anlaşılmasın) yani insan bazen boşluktayken bi umut olabilirmi diye tanışabiliyo faceten..
size katılıyorum ama her oyun oynayanı da genellemeyin ama adamın karşı tarafın düşündüğü gibi düşünmediği kesin o yüzden belli ki ümit vermek istemiyor ama genelleme yapmayın lütfen.uzak durmani tavsiye edebilirim sadece bu adamdan değil aslında oyundan vb yerlerden karşına çıkan insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalış bence..
biliyorum, görüyorum bayaa da şaşırıyorum açıkcası :) risk çok büyük, insan yıllarca tanıdığına güvenemiyor yeri geldiğinde, facebooktan tanışma vs hani nasıl güvenir bir insan. Alınan risk çok büyük bana kalırsa. Hele ki fb'da profilde duvarda olan resim paylaşım vs kesin doğru, düzgün insan vs gibi bir yaklaşım..canım tepkini anlıyorum da faceten tanışıp da evlenen bir sürü kadın var kk da bile :) (ben bekarım yanlış anlaşılmasın) yani insan bazen boşluktayken bi umut olabilirmi diye tanışabiliyo faceten..
Ya benim anlayamadığım 2 kişinin tepkisini görüp üstüne 3. kişi olarak tepki vermek ? Amaç ne? kavga mı çıkarmak ?
Hele sen iyi misin ? Sürekli forumda orda burda bana tepki koyuyorsun?
Ne bu ya ?
Sanal tanışmaya vs. ben de karşıyım da doktorları niye bu kadar yücelttiniz onu anlamadım. İnternette ne işi var falan, niye olmasın? O kadar çok var ki nette takılan, kız tavlamaya çalışan doktor. Milyon tane kullanıcısı var sosyal medya hesaplarının, nedir yani hepsi amele mi?
canim ne mutlu sana
Ancak esinle ne kadar bi surec gecirdinn ??
Konu sahibinin yazdigi seylere tekrar gozatarsan anlarsin 1 hafta icindeki bi surecten bahsediyor ve ayni durumu 1 hafta once farkli bi kisiyle yasiyor... ??
hakkaten ya facebookta evlenenlerin sonra nasıl bi evliliği olduğunu ben de çok merak ediyorum açıkçası.. burda çıkıp söylüyolar çok çok mutluyuz çocuğumuz var diye.. işte insan ozaman diyor facete yanaşanlara şans vermemekle hata mı yaptım diye :) çok mutlular çünkü :)biliyorum, görüyorum bayaa da şaşırıyorum açıkcası :) risk çok büyük, insan yıllarca tanıdığına güvenemiyor yeri geldiğinde, facebooktan tanışma vs hani nasıl güvenir bir insan. Alınan risk çok büyük bana kalırsa. Hele ki fb'da profilde duvarda olan resim paylaşım vs kesin doğru, düzgün insan vs gibi bir yaklaşım..
Bir de konuyla alakasız olcak konu sahibi kusuruma bakmaz umarım:) facebookta tanışıp evlenip sonra da eşim facebookta internette çok vakit geçiriyor vs diye dellenen de çok oluyodur yaaklıma geldi sulandırdım konuyu pardon
Ilahi cok güldüm. Seni takip ediyorumNerede ne zaman tepki vermisim sana inan hatırlamıyorum. Kimsin ki sen sana ozel bir tepkim olsun?
Niye dalga geciyorsunuz diye sordum? Senin cevabin yoksa alinti yapmana lüzum yok.
Amac da kavga cikarmak falan degil. Sadece konu sahibiyle empati. Boyle alakasiz bi sekilde dalga gecilmesi hosuma gitmedi. Bunu belirtmek icin de kimsenin yazdigini gormeme gerek yok. Herkesi kendin gibi görmek cok sacma.
Kim kiblememis. Valla ben Kibledim
Ben sahte hesaplardan bahsetmiyorum, nettekilere güvensin de demedim. Yorumum doktorun nette ne işi var diyenlere yöneliktir, ilk yorumumda da belirttim.doktorları büyütmedik yahu neden büyütelim
sadece doktor mühendis ayrımı sınırlaması yapmadan işi gücü olan insanın birde sosyal statüsü çevresi vardır dedik-sosyal medya elbette kullanıyorlar kullanmıyorlar demedik ki
netten niye ava çıksın dedik netten ava çıkıyorsalar da 2.hesap çapkınlık maksattır.
özelde ilişkisi evliliği ya vardır yada yoksa bile kendi çevresinden (aile-arkadaş-iş)arar aranır
nette dolanan avcı tipler aylak tipler kendilerini direk doktor mühendis olarak tanıtıyolar
neden+5 ile başlamak için
adam ilkokul mezunu vinç operatörü kendini makine mühendisi diye tanıtıyor
adam ilkokul mezunu kendini kadın doğum uzmanı olarak tanıtıyor photoshop resimler de cabası
bu örneklediğim çok yakın arkadaşımın başına geldi onada kızıyordum haklı çıktım
konu sahibi arkadaşa da kızdım
ama bana ne beni ne ilgilendirir
hakkaten ya facebookta evlenenlerin sonra nasıl bi evliliği olduğunu ben de çok merak ediyorum açıkçası.. burda çıkıp söylüyolar çok çok mutluyuz çocuğumuz var diye.. işte insan ozaman diyor facete yanaşanlara şans vermemekle hata mı yaptım diye :) çok mutlular çünkü :)
Valla biz eşimle 10 gün falan aynı masada oyun oynadık sonra ekledik birbirimizi, yaklaşık 1 ay faceden konuştuk sonra buluştuk çıkmaya başladık, 2 yıla yakın flört falan derken evlendik. Ama ben zaten konu sahibine belirttim adamın ondan hoşlanmıyor olabileceğini evet konu sahibi kendi kendine gelin güvey olmuş gibi geldi bana. Ancak benim kızdığım nokta çoğu kişinin yorum yaparken genelleme de bulunması, ön yargıyla değerlendirme de bulunması. işi gücü olan düzgün insanlar sanal ortamdan tanışamaz mı yani, hep düzgün olmayan insanlar mı sanal ortamda . Ben bu yorumlara kızdım biraz. Bence herkes konuştuğunu bilmeli ben kalksam şurda görücü usulü tanışanlara laf söylesem insanlar neler der bana haklı olarak.
hakkaten ya facebookta evlenenlerin sonra nasıl bi evliliği olduğunu ben de çok merak ediyorum açıkçası.. burda çıkıp söylüyolar çok çok mutluyuz çocuğumuz var diye.. işte insan ozaman diyor facete yanaşanlara şans vermemekle hata mı yaptım diye :) çok mutlular çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?