- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Hahaha"Beni ne doktorlar ,ne mühendisler isteMEdi" diyecek ama ileride çocuklarına anlatırken, maalesef
HahahaArkadaşın bir içim su güzelliğine yazık oldu görüyormusun ah bu erkekler kıymet bilmiyor hiç
Ama dikkatini çekerim konu sahibi baya baya güzelmiş..Adriana lima yanında belki çirkin kalıyordur o yüzden aldatılmış olabilir bunuda düşünmek lazım"Adriana Lima bile aldatıldı sen kimsin beeee " derler adama .
Ama dikkatini çekerim konu sahibi baya baya güzelmiş..Adriana lima yanında belki çirkin kalıyordur o yüzden aldatılmış olabilir bunuda düşünmek lazım
Benim direk dikkatimi çekti zaten baya bayaAaa pardon ben "baya güzelim" diye okudum, iki baya mı vardı orda ?Yaşlılık işte n'aparsın
Benim direk dikkatimi çekti zaten baya baya
Doktor insan degil mi?gozunde cok buyutmussun...ben 5 para etmez karekterde doktorlar tanidim..saygin olan mrslekler degil kisiliklerdir...parasi var diye bence bu sayginlik...saygın bir mesleğe sahip olan erkek eğer netten tanışmaya çabalıyorsa üstüne bir de ciddi ilişki arıyorum diyorsa % 1500 000 cinsellik ister. garanti belgesi bile verebilirim...
Baya baya güzel, baya baya pes ettirmiş doktoru
Insanlar kendini begenebilir.guzeldir kiz..niye bu kiskanclik...anlamadim bu kk yi ben...Baya baya güzel, baya baya pes ettirmiş doktoru
zaten aklı başında biriyse hoşlanmasın sendenişte hoşlanmadıysa sileyim onu dıyorum
işte hoşlanmadıysa sileyim onu dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?