• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adıma değil seni kıskanmak sana acıyorum vallahi. Kafanda uydurduğun şeyleri buraya konu olarak açtığına neredeyse eminim. İşin gücün var madem tedavi ol yol yakınken.

Bence uydurmuyor, sadece çevresi tarafından aşırı aşırı güzel, karşı konulamaz olduğuna inandırılmış çok saf bir genç kadın. Her kadının peşine seks için düşen adamların onunla evlenmek istediğini sanıyor. İnsanlara fazla güveniyor.

Ya seyi hatirladim bir zamanlar blogger.com vardi. Lisede orda blog yazardim. Bir tane adamla (benden 10 yas filan buyuktu) arkadas olmustuk. Siirlerimi filan yorumluyordu uzun uzun. Ben onu bana asik zannediyordum. Taliplerim listesinde bir ve tek numaraydi yani. Bir kere bulustuk, hic de oyle asik masik olmadigini fark ettim. Sonradan fark ettim ki adamin takip edip begendigi tek blog benimki de degil herkese uzun uzun yorumlar yaziyor. Ve de butun bulusma boyunca anladim ki adam gercekten siirlerimi duzyazilarimi begeniyor :KK70: Bana "yasin kucuk ama guzel yaziyorsun dostum" filan diyor. Sonrasinda bu abi evlendi, karisi da blogumu takip etti, karisiyla da bloglarimizdan takiplestik. Kadin da ayni kocasi gibi uzun uzun yorumlar yazmaya basladi (lan? yoksa kadin da mi bana talip olmustu??!! :halay:)

Simdi sanal asklar yalan dolan olmus. Eskinin uzun uzun yorum yazan siir yazan sanal talipleri nerde simdinin "slm bisey sorucam gogusler silikon mu?" yazan sanal talipleri nerde.
Ben de eximin her an barışmaya gelecegini dusunurken adam nişanlanmisti :D

Ya biri bana "Ataturk ilke ve inkılaplarindan sonra ulkeye gelmis en guzel şeysin" diye mesaj atmisti. "Düşüyor mu böyle" diye yanitlamistim. Talip mi kacirdim simdi? Off cok canim sıkıldı.

İnstagramdan bir çocuk mesaj attı profiline baktım doğuda çocuklara hediyeler falan götürmüş etkilendim cevap verdim konuşmaya başladık ne iş yapıyorsun dedim memurum dedi memurda ne memuru dedim danışmanlık yapıyorum dedi söylemek istemiyor diye uzatmadım
3 tane il saydı bunlarla işle ilgili bağlantılarım var sürekli gidip geliyorum dedi, şuanda yaşadığın şehirdeyim görüşelim dedi
ben de tamam dedim ortak bi nokta ayarladık ben işten seni alırım dedi yok gerek yok ben gelirim dedim öyle anlaştık
sonra o gün geldiğine ısrarla seni ben alayım boşuna vakit kaybetmeyelim dedi zaten 3-4 gündür her gün görüşelim diye ısrar ediyordu, daha fazla vakit geçirelim dedi tamam dedim neyse gel al ama burası merkeze baya uzak dedim neyse geldi
bi fabrikada çalışıyorum çoğu kişi hemen bulamıyor , son model bi arabayla geldi , kolay bulabildin mi burayı dedim zaten navigasyon diye bir şey var neden bulamıcam dedi bana zaten orda bi sinir geldi, ukala birisi sanırım dedim
sonra yakın bi şehir saydı az daha oraya gidiyordum dedi ben de sana demiştim ben gelirim diye sen istedin falan deyince uzatma geldim işte dedi, ben de bunu duydum ya sinirden dudaklarımı ısırmaya başladım gerildik noldu dedi, ben de biraz sivri dilliyim tabi duramadım sen ne agrasif birisin hep mi böylesin falan dedim bunun üstüne yaş kaç dedi niye sordun dedim her şeyi sorgulama dedi daha önceden biliyordun ya dedim tekrar sormak istedim yaşını göstermiyorsun dedi
neyse biz seninle anlaşamıcaz dedi en iyisi daha sakin olduğumuzda görüşelim ben seni eve bırakayım dedi bırak şurda beni dedim olduğumuz yerde yok ben yolda kimseyi bırakmam falan dedi ben sinirden yerimde duramıyorum zaten, eğer istersen sonra daha sakin olduğumuzda görüşelim mi falan dedi konuşmadım daha da istediğim yerde indim işte sonra bu küçük dağları ben yarattım havasındaki egoist ne iş yapıyor facede çıkar bi bakayım dedim kaymakammış, kaymakam olmuş adam olamamış, çok canım sıkıldı
The boss kanalından çocuklar mi acaba bazen kızların numaralarını almak için video çekiyorlar :KK53:

ulkemızde ne ust mevkılerde ne suclara bulasmıs ınsanlar var, gercekten bu ınsan bu noktalara nasıl gelebılmıs dedıgımız ınsanlar var ... keske o vızyon dedıgınız seye her sınava gırenler her eleme potasından gecenler sahıp olabılseydı :)
gercekten her kaymakam vızyon sahıbımıdır ? her hakim ? her bakan ?
:)

Ya evet hangi makamın ağırlığı kaldı artık da kaymakam olmasina şaşırıyoruz. sanki güvenlik sorusturmalari instagramdan sağa sola yürüyüp yürümediğini tespit etmek için yapılıyor neyin önemli olduğu belli. Üniversiteli kızlara canlı yayında laf atan dekanlar yokmuş gibi sanki.

Son iki-uc haftada instagram mesaj isteklerimde 9 tane tanimadigim adamdan mesaj bekliyor. Ben bugune kadar sallamamistim ama artik talip listeme bunlari da eklemeye karar verdim. Cunku herkes benim pesimde. Maksat liste uzun dursun, adamlarin niyeti muhim değil.
Aşk olsun neden hepsine ayrı ayrı konu açmadın :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
Senide kıskanırdık ne güzel vakit geçerdi

hayır anlamıyorum ki bu nasıl bir cesaret adam seni öldürüp Atsa ne olacak 3 günlük herifin arabasina biniyorsun. bu devirde babanın arabasina binerken bile düşünecek konuma gelmişken sendeki bu saflığı anlamıyorum. ama sen değişmeyeceksin buna da adım gibi eminim , önceki konularda aynı şey oldu çünkü hala aynısın . ilerde nasıl konular açacaksın acaba

Bence uydurmuyor, sadece çevresi tarafından aşırı aşırı güzel, karşı konulamaz olduğuna inandırılmış çok saf bir genç kadın. Her kadının peşine seks için düşen adamların onunla evlenmek istediğini sanıyor. İnsanlara fazla güveniyor.
Benimde çok yakından tanıdığım var aynı böyle... Evli erkeklerle mi takılmadı rangesi var diye, ne nişanlar attı? Ne sevgililer... Şükür 18 de biraz tutarlı bir adamla evlendi de kurtuldu. Ailesi ona güzel diye diye kızı delirttiler ama öyle güzel de değil 1.80 boyu var o!

Zaten mesajımda da belirttim, illa ki aralarında vizyonsuzları ya da liyakata bakılmadan alınanları vardır. İki defa hakimlik sınavını kazanıp iki kez mülakattan elenmiş bir kimse olarak bunun emin olun çok farkındayım. Ancak mesleğim gereği kendi yaşadığım ilçedeki bürokratların yaşam tarzını, nelere dikkat edip etmemeleri gerektiklerini, attıkları her adımın gözönünde olduğunu ve duyulduğunu, meslekleri ile bağdaşmayan davranışlar sergilemelerinin de memuriyetten çıkarma hali olduğunu biliyorum. Sosyal medyanın gücü ve sosyal medya linci diye diye bir şey var artık. Adalet sisteminden bile daha çok yaptırımı var üstelik. Haliyle bir ilçenin kaymakamının dm’den kız peşine düşmesi, hele ki muhtemelen makam aracı ile caka satarak bunu yapması bana inandırıcı gelmiyor. Bunu gözaldığını zannetmiyorum. Hele üşüyenprensese yazmış olması hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.
bu arkadaşa gönderdim diğer mesaj atanlara gönderemicem kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X