- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ne dertler var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şok bir şey öğrendim şuanda sanırım evli
Çok üzüldüm, ağlıyorum şu an inanır mısınbu arkadaşa gönderdim diğer mesaj atanlara gönderemicem kusura bakmayın
Adamla istedigi gibi gitse gerek kalmazdı arastirmaya. Adam piremsese agzi acik ayran budalasi gibi bakip hayran kalmadi diye sonrasinda "ya sen kim kopeksin de beni beğenmiyorsun" arastirmasi bu.Keşke bu araştırmacı ruhunuzu şoför Kaymakamın arabasını alıp size gelmeden önce kullansaydınız.
of sorunlu musunuz ne kafamda uydurmasıKendi adıma değil seni kıskanmak sana acıyorum vallahi. Kafanda uydurduğun şeyleri buraya konu olarak açtığına neredeyse eminim. İşin gücün var madem tedavi ol yol yakınken.
Kiskan.Çok üzüldüm, ağlıyorum şu an inanır mısın![]()
Yaaaa benim de bloğum vardiiii. Ama günlük tarziydi,çok tatliydiYa seyi hatirladim bir zamanlar blogger.com vardi. Lisede orda blog yazardim. Bir tane adamla (benden 10 yas filan buyuktu) arkadas olmustuk. Siirlerimi filan yorumluyordu uzun uzun. Ben onu bana asik zannediyordum. Taliplerim listesinde bir ve tek numaraydi yani. Bir kere bulustuk, hic de oyle asik masik olmadigini fark ettim. Sonradan fark ettim ki adamin takip edip begendigi tek blog benimki de degil herkese uzun uzun yorumlar yaziyor. Ve de butun bulusma boyunca anladim ki adam gercekten siirlerimi duzyazilarimi begeniyorBana "yasin kucuk ama guzel yaziyorsun dostum" filan diyor. Sonrasinda bu abi evlendi, karisi da blogumu takip etti, karisiyla da bloglarimizdan takiplestik. Kadin da ayni kocasi gibi uzun uzun yorumlar yazmaya basladi (lan? yoksa kadin da mi bana talip olmustu??!!
)
Simdi sanal asklar yalan dolan olmus. Eskinin uzun uzun yorum yazan siir yazan sanal talipleri nerde simdinin "slm bisey sorucam gogusler silikon mu?" yazan sanal talipleri nerde.
evleneceğim demedim o evlenmek istiyor
Doktor, el pençe premsesi bekliyor, çok aşık olduğu için
Sen doktoru kaymakamla mi aldatıyorsun ?? Al sana kaymakamevleneceğim demedim o evlenmek istiyor
ya sevgili değiliz ki ne aldatmasıSen doktoru kaymakamla mi aldatıyorsun ?? Al sana kaymakam![]()
evleneceğim demedim o evlenmek istiyor
Ay bunun nesi şokçok şok bir şey öğrendim şuanda sanırım evli
Adam evlenmek istiyor dedin!ya sevgili değiliz ki ne aldatması