arkadaşlar sizce abartıyor muyum? :((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
bugün öğle arasında tam evden çıkacaktım ki ev sahibim geldi.( öğretmenim okula gidecektim) senin burası su damlatıyor kalorifer yapılması lazım.kaloriferci çağıracağım gelecek bakacak dedi.anahtarı ver dedi.ben de salak gibi verdim.sonra okula gittim pişman oldum keşke ben evdeyken yapın deseydim diye ((( eve gelmişler tüm odalara girmişler kaloriferlere bakmışlar oofff off ortalık çok düzenlide değildi.şimdi kaloriferin bitanesinin önünde benim kanepem var kanepemin önünde de sehpanın üzerinde bilgisayarım var.ya bilgisayarımı düşürdülerse diye canım sıkılıyor (((( ya düşürdüler de kırdılarsa içinden bişiler felan.görünüşte bişi yok gibi (( ya ben mi böyl salak davranıyorum orda diyebilir miydim ben okuldan dönünce bakın diye yoksa gelip bişeye zarar vermeden gittiler de ben mi abartıyorum ((((
ooff offf (( çok taktım kafaya
siz olsanız ne yapardınız (

tabiki diyebilirdin ben evdeyken yapilmasini istiyorum diye ama gecmis artik bilgisayarinin düstügünü zannetmiyorum
birde sehpa alcaksa bir düsmeyle kirilmiyor bilgisayarlar icin rahat olsun

görünüşte bir zarar yok diyorsunuz demekki bir zarar vermemişler.... bir daha böyle bir durum olursa anahtarı vermeyin.

Bende olsam vermezdim ben uygun gormem yani sonucta yabanci,
Sonucta kimin ne oldugu belli degilki özel esyalarinizda var ben guvenemezdim ya,
Ev sahibininde oyle demesi anahtari ver ayip uygun zamaninda geliriz der insan sizinde aceleniz oldugu icin dusunememisin belliki

Senin takıldığın nedenler basit canım.
İnsanlar o kadar kötü ki... Evine gizli kamera kursalar bilecek misin ?
Soyunup ederken izleyecekler seni filan. Ya da bir şekilde iç çamaşırlarınla bir şeyler yapsalar ?
Evin anahtarını çoğaltıcaklar belki de gizli gizli sen yokken girsinler diye.
Ne bileyim , bir daha sakın verme yani . Ben olsam asla vermezdim. Bu senaryolar böyle uzar gider çünkü ....

(( ya sence anahtarı çoğaltmışlar mıdır (

Bilgisayarı düşürseler belli olur, bir tarafı çizik olur. Bu kadar kuruntu yapmayın içinden çıkamazsınız. Ya böyle olduysa... ya şöyle olduysa... Bir daha da tanımadığınız ve güvenmediğiniz kimseye anahtarınızı vermeyin, sadece bilgisayarınız için değil kendi güvenliğiniz için. Sizi rahatlatacaksa kilitinizi değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:

kiz leo ne som agizlisin arkadas zaten takintili iyiyce kurt dusureceksin icine

kiz leo ne som agizlisin arkadas zaten takintili iyiyce kurt dusureceksin icine

Ama şom ağızlılık değil ki bu, bunlar gerçekler. Dünya kötü yani.
Öyle yabancıya evin anahtarı verilir mi ? :26:
Bizim eve bikaç hafta önce hırsız girdi de, evde duramadım günlerce.
Güvenmesin kimseye ...

ya bişi olmaz değil mi şimdi iyice canım sıkıldı ((
iç çamaşırlarımının hepsini makinaya attım

Evinin duzenini bilmiyormusun camasirlarin karistirildilya fark edersin,
bence birsey yoktur sonucta ev sahibi gelip kaloifer demis
birisi tek basina gelip dememis ki basinda ev sahibi var ?
Ev sahibi bayan mi peki ?

sakasina oyle dedim canim alinmayacagini bildigimden :) aslinda haklisin
dunyanin bin bir turlu hali varda..
konu sahibinin pc yi dusurduklerine takmasindan dert etmesinden,
takintili oldugunu dusundumde simdi sende oyle yazinca,
iyice dertlenecek diye oyle dedim...
konuyu rahatlamak icin acmis sanirim ama iyice dertlenecek

Sizin yaptığınız gibi aceleyle vermişsem,sonradan aklıma ilk gelecek olan şey asla bilgisayar olmazdı.
Acaba yatak odama kameramı koydular,dolaplarımı'mı karıştırdılar veya yatak odamdan çamaşırlarımdan birinimi aldılar.
Ortalıkta sapıklar çok,ben kolay,kolay vermezdim anahtarımı.

Benim olmadığım evimde yabancıların işide olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…