- Konu Sahibi hasretimsin83
-
beni bilenler bilir su aralar kalbi atmadığı için çok istediğim bebğimin düşmesini bekliyorum.daha öncede bir düşüğüm olduğu için bu aşamadan sonra genetik testler kan pıhtılaşması histeroskopi gibi bir taakım teekikler yaptırmamız gerekiyor.3-4 ay dinlenmem gerek bu arada da bu tetkikleri yaptıracaz. ama ben bi sonraki denemeyi nerde yaptıraacm konusunda çok kararsızım.trabzonda yaşıyorum aslında merkezimden de memmunum. ama aynı yerde daah öncede 1 aşılaam ve ilaçsız tüp bebek denemiştik.ankara da çok iyi merkezler var ama kalacak yer problem ve çok da fazla paramızın olacağını sanmıyorum. eşimde burda aynı yeer yaptırmaktan yana.. ailem sürekli anklara ya git deyip duruyor.. çok şaşkınım. nolur fikir verin..bu arada problemim pcos..
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ben de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım. Kalbi 6 haftalıkken durmuş. İnsan biraz sarsılıyor ama beklemekten başka bişey yok yapacak.
Hangi şehirdesin? Nerdesin? Tavsiyelerbiraz ona göre değişir.
canım bana kalırsa Ankaraya gidebılırım dersen Maya tupbebek merkezını cok ovuyorlar.cokta kalıtelı bır merkeze benzıyor.bende yaza dusunuyorum ve ıstanbuldayım.ama maya tupbebek burda olsa ona gıderdım.arastrdıgım kadaryla cok ıyı bır yer.sanırım mısafırhanesıde var.gercı sen belkı daha ıyı bılıyorsundur.ben tupbebek olayını arastrmaya yenı basladım.ama trabzonda yaptrsam daha ıyı dersen ordakı merkezlerı arastr derım.ve en ıyısıne yönel.Rabbim en kısa zamanda bizede meleklerımızı verır inşallah
Maya tüp bebeği bende duydum. Bana bir ay sonra dediler o yüzden orada başlamadım. Çünkü ben İstanbuldan geldim Ankaraya tüp bebek için.O yüzden Ankara Gata'da başladım. Ama memnunmusun diye sorarsan hiç memnun değilim. Başarı oranı yüksekmiş ama......Hemşireleri doktorları bi garip bizler zaten bi çare gidiyoruz sinirlerimiz zaten bozuk ama hemşireleri bir soruya cevap vermekten acizler.Anlamadığını bir daha soruyorsun öflüyor pöflüyor ağzımda tüy bitti anlatmaktan diyor...Bir dahamı ASLA.....Ben ilk denememi İstanbul Haydarpaşa Gatada yaptırdım ama tutmadı.Orası kapandığı için buraya geldim.Nerede oradaki doktor-hemşire ve konfor..Nerede buradaki suratsız ağzından cımbızla laf aldığımız doktor ve hemşireler. Haydarpaşadaki hemşirelerime 10 defa sorsan 10 defasındada hiç sıkılmadan anlatır üzülmenle üzülür sevincinle sevinirlerdi. Ayy kızlar çok dolmuşum galiba.Kusura bakmayın.Bana sorarsanız Ankara Gatamı ASLA derim.Gideceğin merkezi çok iyi araştır. Araştırmadan sakın başlama. Ön görüşmeler oluyor özel merkezlerde. Git görüş doktorlarla derim. Tedavin başlamadan hayırlı olsun canım. Bende iğnelerimi yapıyorum 3 gün oldu bakalım ne zaman yumoşlarım toplanıcak bebişimi ne zaman transfer edicek ve evime ne zaman dönücem??? Çok merak ediyorum. Kimsenin bişi dediği yokki. Sormayada korkuyosun :):) Dövücekler diye:):)
Canım ilk denememde ücret almadılar. Ama kanun çıkmış şimdi 310 lira gibi bir ücret istiyorlar. Ben gelmeden önce Maya ile görüştüm bide Gata ile görüştüm. Başka bir yerle görüşmedim. Valla canım bilmiyorum ama insan olucak önce karşındaki seni anlıyacak. Bunlar mesai bitsinde evime gideyim diye bakıyor. Biz üzülüyoruz sinirliyiz psikolojimiz bozuk umurlarında bile değil. Çok pişman olduk eşimle geldiğimize. Valla insanların karakterleri paraylaymış onu anladım. Önce muayenehanesine gidersin ayakta karşılarlar hastanede görür yüzüne bile bakmaz:) ben o kadar diyorum başkada bişi demiyorum. Daha çok yazıcak şeyim var ama sabırediyorum. Zamanı gelicek onunda. Canım çok iyi araştır lütfen çok iyi araştır. Güvenmeden yüzyüze görüşmeden kesinlikle başlama.
Ben hastaneye yakın ordu evinde kalıyorum canım. Bir haftadır buralardayım. Allahım artık çektiğimiz çileleri görsün. Ben çile çekmeye razıyım yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebişim olsun. Allahım isteyen herkese bebişini versin. Senin ilk denemenmi canım?
arkadaşlar ben İstanbul tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum... şehirdışından gelen hastaları için yakın otellerle anlaşmalarıda var... doktorları ve en önemlisi embriyologları çok deneyimli ve kaliteli insanlar... gereken tüm kontroller yapılıyor ve en doğru zamanda transfer yapılıyor...doktorları ve diğer personel çok pozitif... sizde netten araştırın sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım... şansınız bol yolunuz açık olsun...
Hasretimsin merhaba ben artvinde yaşıyorum 3 kere tüp bebek yaptırdım ve hepsini trabzonda yaptırdım senin gibi...ilk ikisini özel karadenizde 3. sünü clinart merkezinde....karadenizde yaptırdığımda clinart yoktu zaten sonra açıldı dr um şafak beydi hepsinde..
dr umdan memnundum çok ilgineyordu her konuda ama hasta çok ve dr az olduğu için daha çok hemşirelerle muhattap oluyorsun onlarlada iyiydi aramız ben aşılamayıda aynı yerde yaptırdım ve arada çıkan başka problemler yüzünden 30 kerenin üzerinde şafak beye gittim..
neyse 2. denememde hamileydim ama bende kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum daha önce doğal gebelikten düşüğüm vardı genetik testler yaptırdık özel yaptırdık biz ve 2200 ödedik bende genetik problem çıktı 3. yü denedik sonra iğne falan kullandık ama yine olmadı...
sonra trabzondan vazgeçtim bayağı araştırdıktan sonra istanbul memoriale gittim ön görüşme yaptık tedaviye başladık 2. kontrole gittik kistlerim olmuştu ve 4. tedavim iptal oldu 3 ay oldu halen kistlerim geçmedi geçince tekrar memoriale gidicem
seninde durumun bana benziyor biraz genetik testlerini fakülte aracılığıyla yaptırabilirsin zaten şu anda bir süre bekleyecekmişsin fakültede uzun süreye çıkıyor ama ücretsiz yapılıyormuş ben özel yaptırdım çünkü zamanım azdı..
KTÜ de tüp bebek yapılmaya yeni başlanmış sanırım bir arkadaşımda orda yaptırdı..yaşın gençse ktü de bir kere dene istersen çünkü büyük merkezler çok pahalı..ben memoriale ve ilaçlara en az7000 ödeyecektim tabi yol parası gitmek kalmak en az 10.000 i buluyor ben iki kere gittim boş yere oldu tabi ve bir sürü para harcadım
inşallah en güzel kararı verirsin ve bebeğine kavuşursun ...
bende istanbulda umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?