arkadaşlar sizce hangi merkez bana fikir verin çok kararsızım

canım clinarttan vazgeç demiyorum ama şimdi alternatif olarak ktü var orda deneyebilirsin sonuçta trabzonda yaşıyorsun yaşında genç ...insan deneme tahtası olmak istemiyor ama ktü dede şansın olabilir rapor hakkında varmış
ben sonuçta artvinden hatta ilçesinden trabzona gidiyordum ben ilk kontrollere sabah gidip gece dönüyordum sadece transfer zamanı kalıyordum ben raporda çıkartmadım
inşallah başka şehirlere gitmene gerek kalmadan kavuşursun bebeğine

canım inş.insan bi tarftan büyük merkezlere gitmek istiyor ama yol kalcak yer sıkıntısı gibi sebepler den dolayı soğuyor. testleri yaptırmak için katüye gitmek benim bir fırsat olacak böylece merkezi biraz değerlendirme şansım olur. ve testlerin sonucuna göre de karar verirriz.

canım bana da aynısını dediler ama inan bazı merkezle çok bilinçsiz...labaratuarları yetersiz.. doktorları yetersiz.. maddi olarak yüklü birşey olduğunda riske atma derim ben.. psikolojik olartakta yıpranıyor insan sonuçta.. bende ilk denemede o fikirle bir merkeze gittim.. sonuç hüsrann. Allah yardımcın olsun.

canım daha detay verirsen çok sevinirim örnek ben ilk denememi medicel park ta yaptırdım doktoru ilk gün gördüm sadece kontrollerde bile hemen şipşak giderdi konuşamazdık cevap yok transferden sorna bile görmedim gelmedi... ilgi sıfırdı.. ödeme işi ile ilgilenen asistanı görüyorduk hepp. oda burnu bir karış havadaa. yani paramızla rezil olduk birde tutmadığıyla kaldı.. senin tedavin nasıl geçtii

inş. canım. sanırım senle gebelikte aynı haftadaydık ama ben gecen hafta düşürdüm kalbi atmadığı için. inş. bu sefer doğru zaman ve doğru yer de iyi sonuçlar alırım..

canım ismail cepni hangi hastanede acaba bir de muayene ücreti ve tüp bebek ücreti nedir bende bahçeci düşünüyorum da kararsızım

Öncelikle çok geçmiş olsun demek isterim ama lütfen moralinizi yüksek tutun çünkü moral gerçekten çok önemli.Ben tüp bebek denememde ilkinde hamile kaldım ve şuan çok şükür ki 4 aylık hamileyim.Ben size Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi tavsiye ederim.Misafirhaneleri olduğundan kalıcak yer probleminiz olmaz.Doktorları, hemşireleri,çalışanları hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlar.Başarı oranları çok yüksek.Burada tanıdığım ilk seferde hamile kalan çok sayıda kişi var.

antalya tup bebek merkezi kemal beyi bende duydum..ustelik avantaji konaklama tamamen ucretsiz bu cok cok buyul bir arti...bunun yaninda anatoliada icinde cok iyi iyenler var..mayadanda olumlu ayrilan cok kisi vrar..ama en cok methedilen yer bahceci gibi...cunku hakkinda tek kelime olumsuz konusan yok..dilerim herkes insallah en kisa zamanda bebislerine kavussun....

antalya tüp bebek te ücretler nasıl kızlar. sgk yla anlaşması varmı

canım 2900+ilaçlar+dondurma işlemi olursa 300 tl alıyorlar.SGK eğer rapor aldıysan bütün tüp bebek merkezlerinde kullanabiliyosun ama rapor indirimi ne kadar bilmiyorum.İlk denemem ordaydı ve sonuç negatifdi.Ama bünyesel olabilir diye düşünüyorum konaklama imkanı falan var bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…