- Konu Sahibi hasretimsin83
-
canım hikayemiz çok benzer.ben 83 doğumluyum rapor hakkıkmın birini gecen sene kullanmıştım yani 1 rapor hakkım var. inş bu deneme için doğru kararı veririz hep dua ediyorum.peki sence bende vazmı geçmeliyim artık clinarttan.bende en kısa zamanda gidecem canım katüye gerekli testleri yaptırmak için. rabbim inş hepimizi beebklerimize kavuşturur.
canım clinarttan vazgeç demiyorum ama şimdi alternatif olarak ktü var orda deneyebilirsin sonuçta trabzonda yaşıyorsun yaşında genç ...insan deneme tahtası olmak istemiyor ama ktü dede şansın olabilir rapor hakkında varmış
ben sonuçta artvinden hatta ilçesinden trabzona gidiyordum ben ilk kontrollere sabah gidip gece dönüyordum sadece transfer zamanı kalıyordum ben raporda çıkartmadım
inşallah başka şehirlere gitmene gerek kalmadan kavuşursun bebeğine
internetten merkezleri biraz araştırdım. anladığım kadaryıla maya, gürgan, genart, genelde tercih edilen merkezler ama burda örneğin üniversite hastanesinde ki doktor. uygulama cihaz falan aynı. nerde yaptırırsan yaptır değişen yok diyor. ben de kararsz kalıyorum.
arkadaşlar ben İstanbul tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum... şehirdışından gelen hastaları için yakın otellerle anlaşmalarıda var... doktorları ve en önemlisi embriyologları çok deneyimli ve kaliteli insanlar... gereken tüm kontroller yapılıyor ve en doğru zamanda transfer yapılıyor...doktorları ve diğer personel çok pozitif... sizde netten araştırın sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım... şansınız bol yolunuz açık olsun...
arkadaşlar fikri olan yok mu?
arkadasim yazini yeni okudum ama ben prof dr ismail cepniden baskasini tanimam harika istanbulda olsan keske ben 2 kere denedim en sonunda ismail beyle mucizemleyim hem hemsireler hem doktorum tam pozitif ins secicegin yer sana mucizeni verir
arkadasim yazini yeni okudum ama ben prof dr ismail cepniden baskasini tanimam harika istanbulda olsan keske ben 2 kere denedim en sonunda ismail beyle mucizemleyim hem hemsireler hem doktorum tam pozitif ins secicegin yer sana mucizeni verir
antalya tüp bebek te ücretler nasıl kızlar. sgk yla anlaşması varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?