Şöyle buluşunca bir şey hissetmedim ama benimle buluşmayı kabul edip dinlemesi beni çok mutlu etti keşke zamanında söyleyebilseydim diye düşündüm. O da seni zarflamış olur mu ki gibisinden derken ne demek istedimizGaliba sen hala birşey hissediyorsun çocuk bir adım atsa koşacakmışsın gibi geldi bana. Oda seni zarflamış olur mu ki gibisinden .
O zamanlar cesaret edip söyleyememiştim utanıyordum diye cesaretimi anca topladım ve beni sürekli engelliyordu bazı konularda önem verdiğim bi insandı diye sonuçta4 sene sonra bunları söylemeye niye ihtiyaç duydun.
Kusura bakmada saçma sapan bi görüşme olmuş.
Beni yanlış anlamaması için herhangi bi beklentim olmadığını bilsin diye öyle dedim yoksa her zaman yerin bende ayrı olacak dedim4 sene sonra bunları söylemeye niye ihtiyaç duydun.
Bide üstüne basa basa sana artık bişey hissetmiyorum falan demişsin,
Kusura bakmada saçma sapan bi görüşme olmuş.
Yani sen sürekli şuan birşey hissetmiyorum dediğin için adam sana yakınlaşamamışŞ
Şöyle buluşunca bir şey hissetmedim ama benimle buluşmayı kabul edip dinlemesi beni çok mutlu etti keşke zamanında söyleyebilseydim diye düşündüm. O da seni zarflamış olur mu ki gibisinden derken ne demek istedimiz
Hala görüştügün bir insanmıydi ki anlamadım ?Beni yanlış anlamaması için herhangi bi beklentim olmadığını bilsin diye öyle dedim yoksa her zaman yerin bende ayrı olacak dedim
Yani sen sürekli şuan birşey hissetmiyorum dediğin için adam sana yakınlaşamamış
Hayır hiç yüzyüze konuşmamıştık buda benim içimde ukte kaldı bitirilmemiş bi işti benim için zamanında söyleyememek beni çol üzmüştü hayır 22 yaşındayım üniversite bu sene bittiHala görüştügün bir insanmıydi ki anlamadım ?
Liselimisin ?
E hiç görüşmedigin insanın senden ne beklentisi olacak valla bişey anlamadımHayır hiç yüzyüze konuşmamıştık buda benim içimde ukte kaldı bitirilmemiş bi işti benim için zamanında söyleyememek beni çol üzmüştü hayır 22 yaşındayım üniversite bu sene bitti
Şimdi sen çıktın yıllar sonra aşkını itiraf ettin doğal olarak yine senden adım bekliyor. Fena halde g..tü kalkmıştır şimdiAma onla konuşurken çok keyif aldım bide yerin bende ayrı olacak hep falan dedim bence istese yakınlaşırdı mesaj atabilirsin arkadaş kalabiliriz dedş sonuçta
İlk buluşmada beğenmiş midir beğenmemiş midir onu anlayamadım bunu hoşlanma anlamında değil hani fikirler açısından falanE hiç görüşmedigin insanın senden ne beklentisi olacak valla bişey anlamadım
Şimdi sen çıktın yıllar sonra aşkını itiraf ettin doğal olarak yine senden adım bekliyor. Fena halde g..tü kalkmıştır şimdi
Bence sen yapacağını yaptın dönerse senindir dönmezse bişey kaybetmezsin . Zaten 4 sene geçmiş.Ama ben ona açık açık dedim artık mesaj atmam diye o da atabilirsin ne olacak konuşabiliriz dedş o kısmı anlayamadım bende ya sorma ona bende Emin'im ama napim değdi gene kaba hiç davranmadı bana çok kibar nazikti senide anlıyorum falan dedş bide faceden mesaj atıp bi süre konuşupta kendini tanıyabilirdin sonra buluşmakta isteyebilirsin dedş bende nasıl bi ukte kaldıysa çocuğa bam bam yazdım
Bence sen hala sevıyorsun.İlk buluşmada beğenmiş midir beğenmemiş midir onu anlayamadım bunu hoşlanma anlamında değil hani fikirler açısından falan
Kabul etmeden önce bana şunu dedş zaten gani buluşmaya gelsem ne değişir gelmesem ne değişir diye bunu ben bilemem dedim yani öylede yani ama ilk bilerek bi yüzüme bakmadı onu bi çözemedim açıkçası sonradan bakmaya başladıAdama kusura bakma bir daha rahatsız etmem deyince, ne diyecek iyi olur sevinirim diyecek değil ya, atabilirsin arkadaşça konuşuruz demiş, gayet normal bence.
Kaç yıl geçmiş kel alaka biri mesaj atıyor eskiden seni seviyordum istersen buluşabiliriz diye.
Hayatında biri olmayan hiçbir erkek sanmıyorum ki geri çevirsin bu teklifi.
Bence çok anlam yüklemeyin.
Adım atarsa ne ala ama kendinizi beklentiye sokmayın derim.
Şöyle şimdi yalan değil benden hoşlansın isterdim niye İstemi'm sonuçta kaç sene onu sevdim Ama görünce anladım bir şey hissetmiyorum artık ona ama konuştuk falan ya o beni çok mutlu etti artık onla ilgili bir keşkem kalmayacak diye bende çok sık seni şimdi sevmiyorum dedim ama yerin hep özel olacak tarzı konuştumBence sen hala sevıyorsun.
Şimdi cesaret buldun söyledin,
Ama bekledıgını bulamadın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?