Arkadaşlar sizce ne demek istedi ?

Arven93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
66
13
3
32
Arkadaşlar ben 4 yıl önce aşık olduğum erkeğe zamanında utanıp çekinip bunu itiraf edememiştim hatta tanılamamıştım bile bu erkeğin varlığımdan da haberi yoktu

Bunu söyleyememek beni hiç bilmemesi içimde çok ukte kaldı diye 4 yıl sonra bu erkeğe itiraf mesajı attım ama şu an ondan hiçbir beklentim olmadığını hiçbir şey hissetmediğimi dike getirdim birkaç ay sonrada bunları yüzüne söylemek için buluşmayıda teklif ettim o da kararsız kalıp kabul etti

3 gün önce yüzyüze 3 saat konuştuk görüştük bende zamanında söyleyemedim sonra cesaret edip mesaj atabildim kusura bakma bi daha mesaj atıp seni böyle rahatsız etmem dedim o da Yok istediğin zaman bana mesaj atabilirsin arkadaş olarak konuşabiliriz tabiki falan dedş bende açıkçası güldüm ve bilemedim dedim Malum önceden baya seviyordum diye

çocuk buluşmaya elince yüzüme ilk saat bakamadı yavaş yavaş bakmaya başladı espri yaptı güldü gelecek planlarından söz etti banada birkaç soru sordu bende şu an bir şey hissetmediğimi ama benim için hala değerli olduğunu dile getirdim ilk defa bir erkeğe böyle duygular besledim diye o zamanlar ona söyleyemediğim için içimde çok ukte kaldı dedim o da seni anlayabiliyorum falan deid ve bu sıralar baya sigara içti Bide 1 2 sene sonra söylesen tamam allahtab çoluk çocuğa karışınca söylememişsin dedş

Bide nedenini anlamadığım şekilde eski kız arkadaşlarımda bana senle aynı anda mesaj attı dalan dedş bunu niye dedş anlamadım çok buluşmanın ilk 15.dakikasonda söyled
Bende onlarla ne yaşadığını bilemem ama benim mesaj atma sebebim şu bu falan dedim işte
Bide sizce niye arkadaş olarak konuşabiliriz mesaj atabilirsin i baya çok söyledi onu anlamadım ben açıkçası ilk ve son görüşmemiz olur diye düşünüyordum

Bu nasıl bi ilk görüşme oldu Kosova'sı anlayamadım kafam karıştı
Bu arada görüşmeden yana bana mesaj atmadı hiç Facebook'tan instagraödan eklemedi bugün 3 gün oldu

Galiba sen hala birşey hissediyorsun çocuk bir adım atsa koşacakmışsın gibi geldi bana. Oda seni zarflamış olur mu ki gibisinden .

Ş
Galiba sen hala birşey hissediyorsun çocuk bir adım atsa koşacakmışsın gibi geldi bana. Oda seni zarflamış olur mu ki gibisinden .
Şöyle buluşunca bir şey hissetmedim ama benimle buluşmayı kabul edip dinlemesi beni çok mutlu etti keşke zamanında söyleyebilseydim diye düşündüm. O da seni zarflamış olur mu ki gibisinden derken ne demek istedimiz

4 sene sonra bunları söylemeye niye ihtiyaç duydun.
Kusura bakmada saçma sapan bi görüşme olmuş.
O zamanlar cesaret edip söyleyememiştim utanıyordum diye cesaretimi anca topladım ve beni sürekli engelliyordu bazı konularda önem verdiğim bi insandı diye sonuçta

4 sene sonra bunları söylemeye niye ihtiyaç duydun.
Bide üstüne basa basa sana artık bişey hissetmiyorum falan demişsin,
Kusura bakmada saçma sapan bi görüşme olmuş.
Beni yanlış anlamaması için herhangi bi beklentim olmadığını bilsin diye öyle dedim yoksa her zaman yerin bende ayrı olacak dedim

Yani sen sürekli şuan birşey hissetmiyorum dediğin için adam sana yakınlaşamamış

Hala görüştügün bir insanmıydi ki anlamadım ?
Liselimisin ?
Hayır hiç yüzyüze konuşmamıştık buda benim içimde ukte kaldı bitirilmemiş bi işti benim için zamanında söyleyememek beni çol üzmüştü hayır 22 yaşındayım üniversite bu sene bitti

E hiç görüşmedigin insanın senden ne beklentisi olacak valla bişey anlamadım

Ama onla konuşurken çok keyif aldım bide yerin bende ayrı olacak hep falan dedim bence istese yakınlaşırdı mesaj atabilirsin arkadaş kalabiliriz dedş sonuçta
Şimdi sen çıktın yıllar sonra aşkını itiraf ettin doğal olarak yine senden adım bekliyor. Fena halde g..tü kalkmıştır şimdi

Şimdi sen çıktın yıllar sonra aşkını itiraf ettin doğal olarak yine senden adım bekliyor. Fena halde g..tü kalkmıştır şimdi

Ama ben ona açık açık dedim artık mesaj atmam diye o da atabilirsin ne olacak konuşabiliriz dedş o kısmı anlayamadım bende ya sorma ona bende Emin'im ama napim değdi gene kaba hiç davranmadı bana çok kibar nazikti senide anlıyorum falan dedş bide faceden mesaj atıp bi süre konuşupta kendini tanıyabilirdin sonra buluşmakta isteyebilirsin dedş bende nasıl bi ukte kaldıysa çocuğa bam bam yazdım

Adama kusura bakma bir daha rahatsız etmem deyince, ne diyecek iyi olur sevinirim diyecek değil ya, atabilirsin arkadaşça konuşuruz demiş, gayet normal bence.
Kaç yıl geçmiş kel alaka biri mesaj atıyor eskiden seni seviyordum istersen buluşabiliriz diye.
Hayatında biri olmayan hiçbir erkek sanmıyorum ki geri çevirsin bu teklifi.
Bence çok anlam yüklemeyin.
Adım atarsa ne ala ama kendinizi beklentiye sokmayın derim.

Bence sen yapacağını yaptın dönerse senindir dönmezse bişey kaybetmezsin . Zaten 4 sene geçmiş.

sen 4 sene sonra yazdığına göre, demekki hala bir şey hissediyorsun, çocuk da istese ilişkiye başlayabilirsin gibi duruyor. Bir sey hissetmediğine inanmıyorum, bir şey hissetmeyen insan böyle bir şey kesinlikle yapmaz. Ama tabi istiyor olman da suç değil :) Bence sen bundan sonra hiçbir şey yazma, o senden hoşlandıysa mesaj atar zaten

Kabul etmeden önce bana şunu dedş zaten gani buluşmaya gelsem ne değişir gelmesem ne değişir diye bunu ben bilemem dedim yani öylede yani ama ilk bilerek bi yüzüme bakmadı onu bi çözemedim açıkçası sonradan bakmaya başladı

Bence sen hala sevıyorsun.
Şimdi cesaret buldun söyledin,
Ama bekledıgını bulamadın sanırım.
Şöyle şimdi yalan değil benden hoşlansın isterdim niye İstemi'm sonuçta kaç sene onu sevdim Ama görünce anladım bir şey hissetmiyorum artık ona ama konuştuk falan ya o beni çok mutlu etti artık onla ilgili bir keşkem kalmayacak diye bende çok sık seni şimdi sevmiyorum dedim ama yerin hep özel olacak tarzı konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…