Kimbilir yakından tanıdığın biri mi bu?Kabul etmeden önce bana şunu dedş zaten gani buluşmaya gelsem ne değişir gelmesem ne değişir diye bunu ben bilemem dedim yani öylede yani ama ilk bilerek bi yüzüme bakmadı onu bi çözemedim açıkçası sonradan bakmaya başladı
Duygularımdan emin olmak içinde buluşmak istedim bir şey hissetmedim Emin'im ama tabiki çok mutlu oldum sonuçta sevdiğim insanla yüzyüze 3 saat konuştuk o beni dinledi ben onu dinledim seni anlıyorum dedş Yok yazmam onada dedim zaten o bana mesaj atabilirsin dediğinde bende bilemem tarzı güldüm gelecek planlarından kendinden niye bahsetti onuda anlamadım mesela ben sormadan kendi döküldü bazı şeylerini bildiğimi farkedince şaşırdı falan bi ara baya gözlerimin içine baktı ama ilk 1 saat çok az gözüme baktısen 4 sene sonra yazdığına göre, demekki hala bir şey hissediyorsun, çocuk da istese ilişkiye başlayabilirsin gibi duruyor. Bir sey hissetmediğine inanmıyorum, bir şey hissetmeyen insan böyle bir şey kesinlikle yapmaz. Ama tabi istiyor olman da suç değil :) Bence sen bundan sonra hiçbir şey yazma, o senden hoşlandıysa mesaj atar zaten
elimde değil şnsan merak ediyor ister istemez biraz takıntılıyım o da dedş ama konu o olunca böyleyim normalde böyle detaylı düşünen bir insan değilim önceden konuşamadık ta bir hata daha yapmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum elimde değil birde bu çocuk yüksek lisans yapıyor diye başka ile gidecek şimdi ailesinin yanına geldi die aynı ildeyiz pazar akşamı gşdşuoeDaha önce de açmıştın bu konuyu... Çok didikliyosun, ayrıntılara takılıyosun. Bi erkek gerçekten ilgilendiği zaman öyle mi demek istedi, şöyle mi demek istedi, yan baktı, düz baktı diye düşünmene gerek kalmaz.
Sal bu çocuğu platonik aşkını kafanda büyütmüşsün. Görüştün geçti. Belki 10 sene sonra mesaj atar, seni çok seviyorum diye. Hayatta her şey oluyo çünkü. Ama bu ihtimalleri, milletin kafasından geçenleri düşünerek yaşayamazsın. Sal biraz.
Hayır değil işte onu bende anlamadım ama şuna Emin'im sesi çok kalın normalde dışarda yanından geçerken duydum instagraöda videolardan falan benim yanımda çok ince çıktı sesi ona şaşırdım ben heyecanlanmış olabilir dedim hani sonuçta birkaç yıl sonra biride bana böyle mesaj atsa bende heyecanlanırdımKimbilir yakından tanıdığın biri mi bu?
Belki ilk etapta karşı cinsle konuşurken çekinen biridir.
Ama çok anlam yüklenecek bir tavır değil.
seni hiç tanımıyor muydu? ilk defa mı gördü?Duygularımdan emin olmak içinde buluşmak istedim bir şey hissetmedim Emin'im ama tabiki çok mutlu oldum sonuçta sevdiğim insanla yüzyüze 3 saat konuştuk o beni dinledi ben onu dinledim seni anlıyorum dedş Yok yazmam onada dedim zaten o bana mesaj atabilirsin dediğinde bende bilemem tarzı güldüm gelecek planlarından kendinden niye bahsetti onuda anlamadım mesela ben sormadan kendi döküldü bazı şeylerini bildiğimi farkedince şaşırdı falan bi ara baya gözlerimin içine baktı ama ilk 1 saat çok az gözüme baktı
İlk defa gördü tanımıyorduseni hiç tanımıyor muydu? ilk defa mı gördü?
Konu o olunca çocuklaşıyorum .s yok ikisinde değil sadece şunu dedş bana eşli sevgililerine benle aynı anda atıp helallik istemiş üstüne ben mesaj atmışım kendimi dert duvarı gibi hissettim falan dedşYaptığınız çocukça geldi bana.sizi beğense ya da hoşlansa zaten şimdiye kadar arardı. evli ya da sevgilisi olabilir mi? Belki de sırf meraktan geldi buluşmaya
elimde değil şnsan merak ediyor ister istemez biraz takıntılıyım o da dedş ama konu o olunca böyleyim normalde böyle detaylı düşünen bir insan değilim önceden konuşamadık ta bir hata daha yapmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum elimde değil birde bu çocuk yüksek lisans yapıyor diye başka ile gidecek şimdi ailesinin yanına geldi die aynı ildeyiz pazar akşamı gşdşuoe
Ne kadar detaycısın, herşeyi inceliyorsun? Ve herşeye anlam yüklemeye çalışıyorsun?Hayır değil işte onu bende anlamadım ama şuna Emin'im sesi çok kalın normalde dışarda yanından geçerken duydum instagraöda videolardan falan benim yanımda çok ince çıktı sesi ona şaşırdım ben heyecanlanmış olabilir dedim hani sonuçta birkaç yıl sonra biride bana böyle mesaj atsa bende heyecanlanırdım
Şimdi size BM'yle anlayınca arkadaşım hiç Yok gibi algı çıkmasın erkeklerle aram daha iyidir erkek arkadaş sayım fazladır ama onlara bu konuyu açmadım açıkçası hiç hani çevremde beğenilen bir insanım bunu hava olsun diye söylemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın hatta ben bu insana mesaj attığım zaman da bana instagraödan biri bana mesaj attı uzun uzun buluşmak istediğine dair ben reddettim mesela ümit olarak algılamasın diyeşimdi pazar akşamına kadar yazar mı diye bekliyceksin. yazmıycak. bakıcaksın ne zaman geliyo tekrar diye. aaa yılbaşında gelmiş, yazar mı diye bekliyceksin. yazmıycak. arada da başka ilde yaşıyo o yüzden samimiyet kurmak istemedi falan diye bahaneler bulmaya çalışıcaksın. hepsi senin kafanın içinde ve hepsi seni yiyip bitiricek.
ben de benzer şeyler yaşadım, sonra düzeldim o yüzden söylüyorum. ben de takıntılıydım. başka şeylere takmayı, erkeklerle daha net iletişim kurmayı, hayal dünyasında yaşamamayı, kendi isteklerimin önemli olduğunu öğrendim.
Konu o olunca maalesef detaycı oluyorum sonuçta iletişimi konuşmak oluşturmuyor jest ve miniklerde önemliNe kadar detaycısın, herşeyi inceliyorsun? Ve herşeye anlam yüklemeye çalışıyorsun?
Nelerden bahsettiğinden, yüzüne bakıp bakmadığından adamın sesine kadar incelemişsin.
Öksürdü kesin benden hoşlanıyor diye düşünen platonikler gibisin hala, unuttum diyorsun ama.
Heyecan konusuna gelince olabilir, ben de heyecanlanırdım sanırım.
Sen ne anladın peki hani her şey nette ben mi anlamadımHerşey tamamda neden kafan karıştı acep
Şimdi size BM'yle anlayınca arkadaşım hiç Yok gibi algı çıkmasın erkeklerle aram daha iyidir erkek arkadaş sayım fazladır ama onlara bu konuyu açmadım açıkçası hiç hani çevremde beğenilen bir insanım bunu hava olsun diye söylemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın hatta ben bu insana mesaj attığım zaman da bana instagraödan biri bana mesaj attı uzun uzun buluşmak istediğine dair ben reddettim mesela ümit olarak algılamasın diye
Açıkçası bu insanı sevdim ve içimde keşke kaldı diye kimseyle sevgili olmadım kendimi ihanet eder gibi hissettim halbuki o kaç insan la sevgili oldu belkide bu konuda acemiyim diye anlamlandıramıyorum ilk defa sevdiğim biriyle randevulaşıp buluştum o da o kişiydi kimseye şans bile vermedim bu olay olunca mantıklı bakamıyorum maalesef dediğin gibi düşünebilirim gibi geliyor
Birde bana mesela gişene kadar şu saatte şu mekanda olucam beni bulabilirsin dedş dediği yer vade ben önünden bile geçmedim yanlış anlamasın diye
Sağolun artık kafamdan atamazsam olabilir en son çarevalla psikolojik destek alsan iyi olabilir.
Arkadaşlar ben 4 yıl önce aşık olduğum erkeğe zamanında utanıp çekinip bunu itiraf edememiştim hatta tanılamamıştım bile bu erkeğin varlığımdan da haberi yoktu
Bunu söyleyememek beni hiç bilmemesi içimde çok ukte kaldı diye 4 yıl sonra bu erkeğe itiraf mesajı attım ama şu an ondan hiçbir beklentim olmadığını hiçbir şey hissetmediğimi dike getirdim birkaç ay sonrada bunları yüzüne söylemek için buluşmayıda teklif ettim o da kararsız kalıp kabul etti
3 gün önce yüzyüze 3 saat konuştuk görüştük bende zamanında söyleyemedim sonra cesaret edip mesaj atabildim kusura bakma bi daha mesaj atıp seni böyle rahatsız etmem dedim o da Yok istediğin zaman bana mesaj atabilirsin arkadaş olarak konuşabiliriz tabiki falan dedş bende açıkçası güldüm ve bilemedim dedim Malum önceden baya seviyordum diye
çocuk buluşmaya elince yüzüme ilk saat bakamadı yavaş yavaş bakmaya başladı espri yaptı güldü gelecek planlarından söz etti banada birkaç soru sordu bende şu an bir şey hissetmediğimi ama benim için hala değerli olduğunu dile getirdim ilk defa bir erkeğe böyle duygular besledim diye o zamanlar ona söyleyemediğim için içimde çok ukte kaldı dedim o da seni anlayabiliyorum falan deid ve bu sıralar baya sigara içti Bide 1 2 sene sonra söylesen tamam allahtab çoluk çocuğa karışınca söylememişsin dedş
Bide nedenini anlamadığım şekilde eski kız arkadaşlarımda bana senle aynı anda mesaj attı dalan dedş bunu niye dedş anlamadım çok buluşmanın ilk 15.dakikasonda söyled
Bende onlarla ne yaşadığını bilemem ama benim mesaj atma sebebim şu bu falan dedim işte
Bide sizce niye arkadaş olarak konuşabiliriz mesaj atabilirsin i baya çok söyledi onu anlamadım ben açıkçası ilk ve son görüşmemiz olur diye düşünüyordum
Bu nasıl bi ilk görüşme oldu Kosova'sı anlayamadım kafam karıştı
Bu arada görüşmeden yana bana mesaj atmadı hiç Facebook'tan instagraödan eklemedi bugün 3 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?