arkadaşlar sonunda taburcu oldum

firstNimbus

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
683
46
evet arkadaşlar geçen on günün sonunda evime döndüm.geçen çarşamba günü doktorumun zoruyla(hiç ağrım olmadığı için) hastaneye yattım.9 ayrı doktor ultrasonla bakıp rahimde hiçbirşey olmadığına karar verince dr.um yinede ne olur ne olmaz tüplere hemen dokunmayalım deyince önce cuma günü kürtaj yapıp patolojiye gönderdi o yinede orda olsun diye ümit ederken ben patoloji sonucunda rahimde gebelik olmadığı için aslında biryandan sevindim .çünkü rahimde olup henüz kendini göstermemiş olduğu ve yaşama ihtimali olan bir bebeği aldıkları için eminim çok daha fazla üzülecektim.kürtjdan sonra benim b hcg 31000 e çıkınca doktorum artık ameliyata girmek zorunda olduğumu söyledi çünkü sol tüpümün bitiş noktasına yakın bir oluşum gözüküyordu.4 gün önce ameliyat oldum ve bebeğin orda olduğu ve geceleyin tüpü patlatmış olduğu ortaya çıktı.işte benim başımdan geçenler bunlar arkadaşlar.bu geçen süre içinde beni merak etmiş olduğunuzu okudum ve çok duygulandım inanın.o yüzden başımdan geçen herşeyi birbir anlatayım dedim. hepinizin duaları için çok teşekkür ediyorum tek tek hepinize.doktorlar ne kadar şaşırırsa şaşırsın bu süre içerisinde hiç ağrı sızı çekmememin nedeni bence sizlerin o güzel dualarınız. allah hepinizden razı olsun. şimdi artık hızla düzelme ve yeniden deneme için gün sayma zamanı.hepinizi çok seviyorum arkadaşlar

canım benim geçmiş olsun ben çok merak ettim bhcg demi sorun görüp hasteneye yatırdı doktor seni tüp müydü ya bende yeni hamileyim ve keseyi görmek için gün sayıyorum o kadar tedirginimki gerçe hafif batmalar dışında ne ağrım ne kanamam ne lekenme hiçbişi yok ama korkuom bebeğime bişi olucak die

geçmiş olsun sevgili lansor , doktorunun işini ciddiye alışı ve tecrübesi senin için çok iyi olmuş

canım benim b hcg son ana kadar çok düzenli artış gösterdi benim kesemin görülme zamanı geldiğinde rahimde kese yoktu. o şekilde anlaşıldı durum.sen sakın öyle tedirginlikler yaşayıp kendinide bebeğinide üzme ortada birşey yokken canım

çok geçmiş olsun arkadaşım vallahi verilmiş sadakan varmış birde doktorların gerçekten olayı çok önemsemişler ama her şey biz insanlar için sağlığına kavuşmuşsun ne güzel allahım tekrar güç kuvvet versin bu zorlu yolda ve yeniden bol şans versin

tekrar geçmiş olsun hoş geldin a.s.

Canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin gerçekten yaşadıkların zor rabbim inşallah tez zamanada mucizelrimize kavuşmamızı nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

geçmiş olsun canım.dr un ilgisi çok güzel.ben dış gebelik sebebiyle az kalsın ölüyordum.sağ tüpüm patlamış ve dışarı hiç kanamam olmadı.gebe olduğumun farkında da değidim çünkü adet olmuştum.ve kasık ağrısıyla gittim dr a.üşüttüm idrar yollarımda enfeksiyon var sandım.hastaneye gittim dr muayene ederken kusmaya başladım ve baygınlıklar geçirdim.2 ünite karın boşluğuma yayılmış.şoka girmeme dakikalar kalmıştı.dr agitmesem 1 saat içinde ölecekmişim.apar topar ameliyata aldılar beni.tüp bebekte de olabiliyor malesef bunlar.tekrar geçmiş olsun...
toparlanman için 7 ay önermişlerdir.İnşallah diğer sefer bebeğine kavuşursun....

Son düzenleme:
çok teşekkürler ederim arkadaşlar evet sağolsun doktorum çok dikkatliydi.bebeğimin gidişi dışında çok ucuz kurtuldum.gerçi kontrolüm haftaya ve o zaman dr. a da soracağım ama daha önceden böyle dış gebelik geçirmiş arkadaşlar sizlere ne zaman izin verildi yeni deneme için paylaşırsanız çok sevineceğim

canım verilmiş sadakan varmış ne mutluki sağlığın yerinde çok şükür çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tekrarını yaşatmasın kendine iyi bak arkadaşım

canım geçmiş olsun ağrı çekmemene şaşırdım benim ağrım çok oldu ve değerler daha az artış oluyodu dr ondan anladı dışgebelik diye.seni çok iyi anlıyorum sevinç ve sonra hüsran.rabbim sana sağlık versin busefer kucağına alırsın inşallah.canım dr 6 ay bana ara ver dedi sanada başarılar

canımmm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin herşeyin başı sağlık sen iyi ol herşey olur canım. inşallah tekrar tedavi olamana gerek kalmadan annelik duygusunu yaşarsın Rabbim yardımcın olsun arkadaşım

lansor canım hayırlısıyla bunlar geride kalıcak canım..ve zamanı geldiğnde sende bebeğini kucağına alıcaksın hayırlısıyla inşşşşşşş.....

canım çok çok geçmiş olsun
inşaallah bidahaki denemende yüzün hep hayırlısıyla güler
şimdi elemi gitti yaşananların lezzeti kaldı.... rabbim hepimize hayırlısından versin

lansor canım çok geçmiş olsun...allah bir daha tekrarlatmsın inşallah...bende tüp bebek denememde dış gebelik geçirdim....ama benimki çok garip ki tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik oldu....olacağı varmı ki rahimle tüplerin kesiştiği yere tutunmuş bebeişim......keseyi görene kadar değerlerim katbe kat artıyordu.....sonra sağ kasığımda ağrılar oldu çok fenaydı...sonra bir baktıktı o kadar ters bir yere tutunmuşki...kaç doktor baktı..şoka girdi...tüplerimin olmamasına rağmen oraya nasıl gitmiş tutunmuş anlamayamadılar...dünyada 5. vakaymıymışım böyle olan....gülermisin ağlarmısın??? 5 gün hastanede yattım b hcg değerlerim her geçen gün düşüyordu artık...bebek gelişimini durdurmuştu...doktorum ameliyatı çok tehlikeli buldu...çünkü çok ters bir yere tutunmuş embriyo...allah korusun rahimin yırtılabilir...iç kanma olabir dedi...ve daha önce 3 kez ameliyat olduğum için ve en son ki ameliaytıma bu doktorum girdiği için ve içerisinin ne durumda olduğunu (yani yapışıklıklıklarımı)bildiği için....ameliyat etmedi...üzerinden hemen hemen 3 ay geçti ve ben hala ondan kurtulmuş değilim...yani en son yaklaşık 1 ay önde kontorle gittimhala ordaydı...değerim neyseki 0 a düştü...embriyodada azda olsa küçülme var dedi doktor...onun dışında başka birşey yok...zaten şuanda orda kan pırtısı şieklindeymiş...doktor ne bir ilaç nede bir ameliyat öneriyor...her ikiside tehlikeli olabilirmiş...bende böyle çaresiz beklemedeyim...arada sancılarım oluyor kasığımda...bakalım haftaya salı tekrar konrolüm var...gerekirse ameliyat edin kurtulayım bundan diyeceğim...çünkü içerde ne olup bittiğinide bilmiyorum...tekrar denemek için bir sürede geçmesi lazım...e bundan kurtulmadan deneyememde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…