Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla siz kaç aydır zaten düğündü şuydu buydu tam olarak değerlendiremezdiniz. bundan sonra boş geçmeyin her ihtimali değerlendirin.bugün ve yarın durmak yok yola devam:)))

Merahaba bence hiçbir test sonucu moralinizi bozmasın çünkü azospermi olanlardan bile normal yoldan hamile kalanlar var.Sanırım biraz sabır ve sebat istiyor.Bitkisel destek istiyorsan sana kendi araştırmalarıma göre en etkili bulduklarımı ve güvendiklerimi yazayım.
1-keçi boynuzu kürü
2-çakşır suyu
3-taze havuç suyu kürü
4-çinko
5-l-arginin
6-bol bol hormonsuz domates.menemen olarak yenirse daha iyimiş.
Bunların hepsini bizzat bizde uygulamıştık. hatta başka çok şeyde kullandık ama en güvenilir olanlar bunlar.Bizde spermleri etkileyen varikosel engeli olduğu için pek değişme olmamıştı ama bu yazdığım kürler sayesinde azospermi olan bir adam 0 olan sprm sayısını yükseltmeyi başarmıştı ve odam sayesinde birçok insan fayda görmüştü ve umut olmuştu.çok şükür eninde sonunda başka şekilde bizde yavrumuza kavuştuk.çok yollardan çok sıkıntılardan geçtik ama sonuçta yavrunuzu kucağınıza alınca herşeyi unutuyorsunuz hepsine değerdi diyorsunuz.Hatta çok iyi bir yanı daha var. bir çocuk sahibi olmanın nekadar değerli birşey olduğunu eniyi siz anlıyorsunuz ve yavrunuzun kıymetini herkesten daha çok biliyorsunuz.

Çok teşekkürler biz de işte kendi çapımızda keçi boynuzu kürünü bir süre uyguladık bi de doktorun söylediği ilaçlara devam ettik ve yeni yeni bunların yanına çinkoyu ekledik. bugün 2. testmizi verdik sonuçları bekliyoruz. Umarım iyi bir ilerleme vardır çünkü onun morali bile çok iyi gelicek şu anda. Buarada bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim umarım kısa zamanda bizlerde o mutluluğu yaşarız.

Bende teşekkür ederim.İnş test sonuçlarınız iyi çıkar.Merak etmeyin sizde bebeğinize kavuşursunuz inş ama bizimkiler biraz nazlı çıktı işte kolay kolay gelmiyorlar.iyiice anne babalarının sabrını sınıyorlar sonra hiç ummadık bi anda çıkıp geliyorlar inanamıyor insan :) Bizim bebeğimiz 3 yıldan sonra oldu onun için size daha çok erken diyorum. :)

immortalbeloved test sonuçları çıktı( daha doğrusu tam olarak çıkmadı ama ben arayıp sıkıştırınca telefonda sayıları söylediler. İlk teste göre hiçbir fark yok diyebilirim. Sadece toplam 14.000.000 ken 15.000.000 olmuş, onun dışında toplam motilite de %52 iken %55 olmuş. hızlı %10 aynı, yavaş % 30 aynı, yerinde %12 iken %15 olmuş, hareketsiz de %48 ken %45 olmuş. Morfoloji için sayım sonucunu daha girememişler ama bu sonuçlardan sonra ondan da pek bi umudum yok açıkçası(( Yani ben anlamıyorum neredeyse 4,5 aydır süren çaba sonucu toplam hız %3, toplam sayıda sadece 1.000.0000 artmış( Yani öyle aman aman abartı bir artış beklemiyordum ama bu kadar az bi ilerleme de çok moralimi bozdu açıkçası. O kadar ilaç, takviye boşa gitmiş gibi oldu resmen( Bundan sonra da ilaçları kullanmaya devam etsin mi etmesin mi bilemiyorum inan bu kadar zamanda bu kadar işe yaramadıysa napıcam hiç bilemiyorum şu an((((

sana özelden cvp yazdım hayatım. hatta bu arada eve eşim geldi. artık o da sizleri benim anlattıklarımdan tanıyor gibi. o da çok üzüldü bu arada ne olur ne olmaz allahtan ümit kesilmez 1,5 milyon hızlı ileriniz var. az sayı da değil bu ayı sakın bu moral bozukluğuyla kalkıp da yabana atmayın.

arkadaşım bak ben sana moral vereyimm.. değerleriniz çok iyi inanki..
senin kullandıklarından belki çok çok daha fazlasını kullanıyoruz ama iki testtir sonucumuz 0...
hız hareket morf sayı senin gibi ayrı ayrı yazmayı okadar isterdim ki.. bizim elimizdeki sadece 0.. o koskoca kağıdı elimize veriyolar bomboş bi sayfa
bu artmış bu azalmış diye kendi kendime yorum bile yapamıyorum.. keşke diyorum bizim de biraz bişeler olsada bende testten sonra yazsam ayrı ayrı şu düşmüş bu yükselmiş diye..
lütfen moralini bozma cnm olurmu.. bak senin yerinde olmak isyeten kimler var bi bilsenn...

immortal arkadasim bohemia ya özelden yazdim demissin. herhangi bir tavsiyen birsey mi oldu canim merak ettim ( eger öyle ise bizede söyleyebilir misin diycektim.

hatirlarmisin bilmiyorum kaan hoca ya yazmistim bende. sana da sormustum hatta test sonuclarimizi. sen DNA hasariniz olabilir demistin. kaan hoca nin cevabinda ise böyle birsey yoktu. sadece harekette sorun var gibi görünüyor demis. DNA testi yaptirin dememis. ama tabii emin olamiyorum bende tam olarak.

insallah bu ay ümidim var ama. bohemia nin sonucu beni de üzdü. daha dogrusu aslinda sayilari kötü degil onlarin bence ama bu kadar kürden sonra degisiklik olmamasi ümidimi kirdi biraz oyüzden sordum sanada özelden ne yazdin diye (

burcos merhaba, kaan hoca genelde illa ki dna hasar testi istiyor. bizde de en ufak bir bulgu olmadığı halde istemişti. hatta kendisiyle görüşüp de tanıştığım çiftlerin %90ından istemiş. ama sizden istemediğine göre demek ki böyle bir tehlikenizin olma ihtimali düşük. bu çok sevinçli bir haber. zira sizin sonuçları hatırlamıyorum ama hızı düzeltmek dna hasarını düzeltmekten 100 kat daha kolay.
bohemia'nın eşinde varikosel var. keza benim eşimde de öyle. eğer sizde yoksa zaten hiç kıyaslayıp moralini bozma. bildiğin gibi varikosel mevcutken tonlarca vitamin, bitkisel formül kullansan da sayı, hız ve morfolojiyle mücadele etmek çok zor. adeta bir havuz problemi gibi. sen bir taraftan doldurmaya çalışırken hep bir taraftan boşalıyor.

MİKROSKOBİK İNCELEME
spermatozoa sayısı:13.000.000 cc
total spermatozoa sayısı: 28.600.000
yuvarlak hücre sayısı:4.800.000 cc
lökosit:170.000 cc
MOTİLİTE
hızlı ileri hareketli:%0
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli:%10
hareketsiz:%75
ileri hareketli spermatozoa (a+b):4.290.000
total hareketli spermatozoa (a+b+c):7.150.000
MORFOLOJİ
anormal: %92
baş :%43
boyun:%25
kuyruk:%24
normal:%8

aşılama yapılırmı bilen varmı

tesekkürler canim umarim emeklerimiz bosa gitmez

immortalbeloved tekrar çok sağol desteğin için. Valla o kadar beklenti sonrası böyle sonuç alınca bi anda ne düşüneceğimi şaşırdım ama dediğin gibi biraz daha ek takviyeler ekleyip duruma bakıcaz, eğer yine olmazsa artık yardımcı yöntemlere geçicez. Buarada doktor varikosel için eşime sol tarafta çok hafif demişti eğer isterseniz renkli doopler çektirin çokta şart değil gibisinden konuşmuştu ama ne biliyim şimdi de az ya da çok olsun, trentalı da 3 ay sonra kestik o mu etkiliyo acaba diyorum. Şu senin at kestanesi içeren ilaçlardan alıyım olmazsa bu ay, yine geçmişten bakarım ama bulamazsam isimleini yazar msın tekrar bi de günde kaç tane içmek gerekiyodu? Buarada rapor çıktı tam inceleme fırsatım oldu morfolojide de bi değişiklik yok %4 ama volüm 2'de 3'e TPMSS (Total progressif motil sperm sayısı) 2,800,000 den 4.500.000'e çıkmış, ona azıcıkta olsa sevindim bu sanırım hem hızlı hemde iyi durumdakilerin toplamı, doktor bu lab biraz düşük ölçer biz değelerin üzerine %3 ekleriz hesaplarrken bi de toplamın 7.000.000 olmasını isteriz demişti bi de, TPMSS mi kastetti yoksa toplam sayıdaki ileri yavaş toplamını mı hatırlayamadım ama hadi %3 eklersek bizim 15.000.0000 15.450.000 olur bunun için için ileri hızlı toplamı %40 - 41,20 desek buna göre ide şte 6.365.400 falan oluyor. Yine hesaplara daldım biraz olsun umut bulmak için bakalım biraz daha ek takviyelerle umarım daha yüksek değerlere geliriz.

Son düzenleme:

Merhaba çok teşekkürler moral verdiğin için gerçi ama daha çok sizin sonuçlara üzüldüm varikosel de var mıydı eşinde? Belki onu tamamen çözünce sizin değerlerde de gereken artış olur. Sen de moralini bozma mutlaka öyle ya da böyle bi çıkış yolu bulucaz. Allahtan ümit kesilmez bizim de inşallah kısa sürede yüzümüz gülücek, buna inanalım ki iyi olsun herşey.

hep söylüyorum sonuçlara insan elbette ki üzülüyor ama maalesef elden gelen bir şey yok. bir an önce o üzüntüyü atlatıp mücadeleye devam etmek gerekiyor. at kestanesini bence de kullanın. kaybedecek bir şeyiniz yok sonuçta.hani 2 seçeneğiniz var. ya düzelir ya hiç bir şey olmaz. ama daha kötüye gitmez. at kestanesi horse chestnut diye gnc de satılıyor. GNC - Horse Chestnut g
nde 1 kapsülle başlayın. gidişata göre 2 de verebilirsin. biz şu an her gün 1 tane gnc at kestanesiyle 1 tane de daflon diye eczaneden aldığımız bitkisel diosmin hesperidin karışımı kullanıyoruz. diosmin ve hesperidin turunçgillerin kabuğundan elde edilen flavonoid denilen maddeler. toplardamarları rahatlatıp, kılcal damarları açıp daha çok oksijen gitmesini sağlıyorlar. amerikada vitamin gibi satılan doğal bir madde olduğu için fda tarafından her hangi bir ilaç firmasına patentlenmesine izin verilmiyor. ama avrupada bir ilaç firması patentlemiş ve daflon adıyla ilaç gibi satılıyor. ama aslında kesinlikle bir ilaç değil, bitkisel takviye. daha çabuk sonuç almanız için ikisini birlikte kullanmanızı özellikle tavsiye ederim.evikapa isterseniz biraz ara verin yerine c vitaminine yüklenin. yanına çinko,l-arginine, l-carnitine, arı propolisi gibi takviyeler de kullanmanızı tavsiye ederim.bir de ne yap yap eşine 1 ay her gün 3 keçi boynuzu(saracoğlunun tarifindekinin yarısı) ile kür yap, ocağı kapattığında 1 kaşık ısırgan otu, 1 kaşık deve dikeni, bir tutam biberiye koyup demle içir. ısırgan otu hem anti oksidan olarak çalışıp hem de prostata etkisiyle spermlerin olduğu sıvının miktarını çoğaltacaktır. yani mililitre olarak artacak. deve dikeni glutatyon ürettirerek eşinin vücudunu içten dışa yenleyecek. biberiye de yine flavonoidler içerdiğinden dolayı varikoselli bölgedeki dolaşıma yardımcı olacaktır.

Çok sağol valla ek takviyelere geçmekte fayda var gerçekten sonuçta bizim kullandıklarımız bi yere kadar fayda sağladı tam olarak yetmedi maalesef Şu arı sütü poripolis bal karışımından alıyım diyorum bi arkadaş ikimizde yedik ve o ay hamile kaldım demişti onunda eşinin spermlerinde problem vardı. Dediğin daflon ve at kestanesine de başlayalım buarada l-cartinin ve l-arginine için sen kapsül içeriğini bala karıştırıyordun dimi?

Son düzenleme:

son aldığımız gnc l-arginine tablet şeklinde o yüzden yutuluyor. ama kapsül olan her şeyi her gün balın içine karıştırıp bir kerede veriyorum. burada tanıştığım birisi sonuçlarını yollamıştı. başka hiç bir şey kullanmadan arı sütü propolisle sayıda aşırı ilerlemeseler de morfolojileri muazzam ilerlemiş. %5 falan civarıyken %13e falan çıkmış. sen de biliyorsun bu morfoloji için dev bir ilerleme. bence de muhakkak kullanın. ayrıca b12 ve folic acidi de ihmal etme. her gün olmasa da sık sık ver.

rica ederim cnm burda birbirimize destek olmamız lazım.. ara ara bende umudumu kaybediyorum banada saolsun burdaki arkadaşlar destek moral veriyo.. cnm varikosel tıkanıklık hiç bişey yok
deniyo şuanda bakalım.. ben inş bi tıkanıklık falan vardır diye dua ediyorum.. tek dna sında yada yapısında bi problem olmasında... tabii cnm inancımız olmasa rabbim sabrını nasıl versin..
hepimizin emekleri boşa çıkmasın inş...

galiba durum çok vahim artık eşimde umursamıyo artık ne olcak bilmiyorum

galiba durum çok vahim artık eşimde umursamıyo artık ne olcak bilmiyorum

aslında sayı gayet iyi hız ve morfoloji problemli. varikoseliniz varmıydı? sayı hız vs için siz bir şey kullanıyormuydunuz? mazur gör burada çok kişiyle konuşunca bir zaman sonra tek tek hatırluyamıyorum.eşini biraz motive etsen diyeceğim ama galiba senin daha da çok motivasyona ihtiyacın var genelde 20 milyonun bazen de 15 milyonun üstüne aşılama yapıyorlar ama hız sorununu çözmeden faydası olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:

seninle yazıştığımızdan beri eşim daha yeni test yaptırdı inanki motiveden çok anneye ihtiyacı var annesi rahmetli olduğundan beri pek sallamaz oldu ve en sonunda da annem artık yok senin yaşın genç istersin tabi dedi buna rağmen incir kürü havuç kürü çakşırına devam ettirdim sonuç gene 0 tabi aldım karşıma konuştum bende istemiyorum deyip kendisine hatırlattım hatasını farkaderek istiyorum dedi ama eski isteyi yok eskiden gözü parlardı şimdi alalede bişeyden bahseder gibi acaba ben gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…