immortalbelove merhaba iyiyim sen nasılsın? Öncelikle hoşgeldin tatilin güzel geçmiştir umarım. Yokluğunda gözüm hep seni aradı valla alışımışım sık sık konuşmaya:)) Adetim gecikti diyince bi umutlandım ama gecikmeli de olsa oldu mu yani((( Hava değişimdinden de gecikmiştir belki. Buarada 28 günde adet oluyorsan yumutlama günü 14. gün değil mi? Bence sonraki 2 günü de (15-16) değerlendirin yumurta 2 gün canlı kalıyormuş ya. Ama madem günü kaçırdıysanız bu ay testle tekrar denersiniz hem günde garantili olur böylece.
Valla biz sperm testini bu hafta artık yaptırıcaz diye umut ediyorum çarşamda 3 günlük perhiz doluyor randevuyu yarın alıcam inş bu kez bi aksilik çıkmaz da görürüz artık sonuçları, valla çatlıycam artık sabrım kalmadı inan. Buarada sağlık ocağı hikayesine çok güldüm ne kadar deneyimli bilgili insanlar var çevremizde böyle:))) hepsi de arar bulur bizi o kesin:)) Şu yumurtlama takibi testini bende almak istiyorum bu ay internetten kullanma klavuzlarına baktım 30 günde adet olan için 15. gün başlayın diyo bugün 9. gün, bu bikaç gün içinde inş bulurum heryerde olmuyo ne acayip şeyse bakalım iyice araştırıcam bu sefer belki tam günü biz de onunla tuttururuz da bakarsın işe yarar.
ya sorma her ay 18. güne kadar devam ederdik ama bu ay sırtım tutuk olunca oturmak kalkmak bile işkence olduğundan kısa kestik:) bu ay kararlıyım 18-19. güne kadar durmak yok:) bu arada 15. gün teste başlayın demesi tuhaf. çünkü 15. gün zaten yumurtladığın tarih. benim kullandıklarımda 7. gün başlanıyordu.çift çizgiyi görünceye kadar devam ediliyordu. çift çizgiyi görünce gelecek 24 saatte yumurtlayacaksın demek oluyordu. belki senin baktığın farklıdır.