- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
canım senin de hayırlısı olsun bakalım. artık buraya çok az giriyorsun. daha çok girip bilgi ver merak ediyorum valla seni. inşallah bu yumurta takibinden bir sonuç alırsınız. ama aman sen sen ol sonuç alamazsan klomenle takibi çok da uzun tutma. klomen uzun vadede rahim duvarını inceltiyor. sonra hemen aşılama ya da tüpe geçemiyorsun, toparlanması için beklemek zorunda kalıyorsun.
bu tedavi için çok beklediğimdenmidir nedir valla hiç stres olduğum yok hatta robot gibiyim. görsen sanki grip tedavisi falan oluyor gibi tepkilerim var. doktoruma da söyledim terminatör gibiyim hiç bir his yok, heyecan yok diye:)))) doktor da bize genelde çok evhamlı, panik hastalar gelir, hep bir endişe içindedirler o yüzden böylesi daha iyi dedi.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. öyle ya da böyle çocuk sahibi olacağız ama kısmet ne zamana. bu arada sana dediğim genetik testleri ihmal etme. sen de yaptır. bak ben yaptırmasam hafif pıhtılaşma sorunumu bilmeyecektim hamile kalsam bile 2. ayda düşük riskim vardı. sadece risk de olsa bertaraf etmek lazım. erkek infertilitesi olan erkeklerde de özellikle test yaptırın diyorlar.
Çok sağol hepimiz için hayırlısı olur inş.Ay valla haklısın buaralar öyle yoğunki çok az fırsatım oluyo. Buarada yumurta takinini sadce 1 ay deneyip sonra diğer yöntemlere geçerim herhalde,bende duydum klomenle ilgili yan etkiyi hatta bir kez içeceğim halde stres oldum yani

Buarada rahat olmana çok sevindim ne kadar kafa yormayıp akışına bırakırsan o kadar yolunda gidiyo herşey. Sende gelişmeleri bildir mutlaka.