- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Alsın ailesini başına çalsın. Umurumda değil. Allah sorsun onlardan inşallah. Onlara o kadar nefretle doluyum ki :'( Ama ben eşimi beni hep koruyan kollayan biri olacak diye hayal etmiştim o sadece ve sadece evet onlar suçlu ama sen de suçlusun demekle yetindi. Beni korumadı kollamadı. O yüzden yani size saçma gelebilir ama onlara öyle bir nefretle doluyum ki :'( Bu sefer hıncımı eşimden almak istiyorum. Mesela o benimle bir yerlere gitmek ister ama ben istemiyorum. Ona bu benim eşim gururunu yaşattırmak istemiyorum. Belki yanlış yapıyorum ama ona hep kırgın olduğumu ve bir şeylerin artık tükendiğini hissettiriyorum. Bir bedel ödesinler istiyorum. Eşim de ailesi de. Allah'tan tek isteğim bu. Bana yaşattıkları kötü günlerin bedelini ödesinler ve ben de dünya gözüyle göreyim istiyorum :'(
Hep söyledim sana yine söyleyeceğim..
Bu düşüncelerinle bu evlilikte mutlu olamazsın da edemezsin de..
Şans vermedin sen sanki intikam için sürdürüyorsun bu evliliği..
Kendine de eşine de eziyet ediyorsun.
Ailen sussun boşanmış olmayayım diye boşanmadın ama
eşinin çabasına karşılık hala ağlıyorsun nefret dolu olmanı anlıyorum
ama hiç çabalamamanı anlayamıyorum kusura bakma..
Allah'tan eşine ve ailesine bir bedel bekleyip beddua etmek
yerine ayrıl sensizlikle o bedeli ödet o zaman..
Çok duygusalsın azıcık mantık güzelim yaa..
Belki haklısın ama kendime engel olamıyorum :'( Ona hiç sevgi dolu bakamıyorum. Ona iyi davranınca sanki kendime saygısızlık ediyormuşum gibi geliyor
Alsın ailesini başına çalsın. Umurumda değil. Allah sorsun onlardan inşallah. Onlara o kadar nefretle doluyum ki :'( Ama ben eşimi beni hep koruyan kollayan biri olacak diye hayal etmiştim o sadece ve sadece evet onlar suçlu ama sen de suçlusun demekle yetindi. Beni korumadı kollamadı. O yüzden yani size saçma gelebilir ama onlara öyle bir nefretle doluyum ki :'( Bu sefer hıncımı eşimden almak istiyorum. Mesela o benimle bir yerlere gitmek ister ama ben istemiyorum. Ona bu benim eşim gururunu yaşattırmak istemiyorum. Belki yanlış yapıyorum ama ona hep kırgın olduğumu ve bir şeylerin artık tükendiğini hissettiriyorum. Bir bedel ödesinler istiyorum. Eşim de ailesi de. Allah'tan tek isteğim bu. Bana yaşattıkları kötü günlerin bedelini ödesinler ve ben de dünya gözüyle göreyim istiyorum :'(
Seni anlıyorum..
Ailesine olan nefret eşinden de soğutuyor insanı.
Benim eşimin de teli çalardı, kapatırdı.
Kim aradı diye sorardım. Babam ya da kardeşim deyince
Tüylerim diken diken olurdu
Sonra bir de sarılıp öpmeye kalktı mı sanki sevdiğim adam değil
bir yabancı sarılıyor sanırdım. Bu ne biçim hayat, severek mi evlenmiştim ben diye
kendime hayret ederdim..
Sonuç zamanla düzeldim.
Artık aradıklarında umursamıyorum.
yoklarmış gibi davranıyorum.
Beni rahat bıraksın da ailesiyle istediği gibi görüşsün engel olamam sonuçta..
Yaşanan yaşandı unutmak zaman alacak..
Ya affedemem deyip boşanacaksın ya da eşin artık iyi unutturmak için elinden
geleni yapıyor sen de ona yardımcı olacaksın..
Bunun başka yolu yok..
Evliliğinde ama küçük ama büyük herkes hayal kırıklığı yaşıyor inan..
Zamana bırak..
Sen sevme mesafeni koru ailesine ama eşini onlardan koparamazsın..
Evet koca bir malesef ve evlilik benim icin cok buyuk bir pismanlik :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?