Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

ben aldım du,ş fasla durmadım ayakta.(1 gün sonra)
yatmaktanmı ne yine alasım var saç baş dağıldı yine.
korkma canım,şifa niyetine al duşunu bişey olmaz inşallah.

demekki hepimiz aynı psikolojideyiz.dün camı açıp bağırmak istemiştim he heee...beklemek çok zor.

Kızlar kabız olanınız oldumu hiç?bir de yiyorsunuz sulu bir şeylermi he gün?Ben balık fasulye mercimek yedim.yiyorm.

ben de balık köfte,brokoli,tavuk ..v.s yedim.salata yiyorum.bugün de nohut var.
kabız ilk transfer sonrası kendimi sıkmışım ondan oldum .biraz zorlandım şimdi rahatım.
ara öğünlerde çorba içiyorum.çok çabuk açıkıyorum evde olduğumdan mı,
daha ne yicemi bilemiyorum.
meyve yiyorum.

kızlar ben sonucumu aldım ama 15.4.çok düşük.sizce artar mı ya...ne hissedeceğimi bilmiyorum..

Aynen ben de canın.Bir de ben hiççç kabız olmadım.ama gecen tedavimde olmak istiyordum hemen duphalac surubu içtim geçti.Şimdi çok rahatım 1 hatta 2 defa günde buyuk aptestimi alıyorum..Şimdi o da kafama takılıyor inanın niye kabız olmadı .:

kaçıncı gündü,kanaman yok değilmi.
şu an düşük de olsa gebelik var ,inşallah değerin yükselir.tebrikler canım

Ben de 10 haftalık canım.Azar azar kanamam vardı.sonra geçti.Sonra bir gün muayene zamanı kalp atışları durmuş dediler ve aldırdımm..

meltemcim ve doktorcum,allah razı olsun.içime su serptiniz...allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.12. gün erağmen çok düşük ama,umut etmekten başka çarem yok...

bende erken dönem 6-7 haftalık .dış gebelik de yaşadım henüz ilk hafta olunca tüpte sorun olmadı.
inşallah bu kez meleklerimiz sağlıklı gelirler.

ınşallah canım inşallahhhhh.Korku var ama içimde olmuycak diye.Kaç embriyo transfer ettiler sana canım kaliteleri nasıldı?

ılk tedavimde benim de 3 embriyo kalmıştı..bu sefer yine 3 tane transfer ettiler bana da ama dondurulmuşlar da var..

kanama yok ama dün akşam çok açık renkli bi akıntım oldu,böyl pembemsi.inşallah geç de olsa dört elle sarılıyordur minik yavrum...günaycım kaç transfer ettiler sorun banaysa 3 canım...

çok güzel inşallah bu kez tutar onları ikinci bebeğe saklarsın.
ben de ilk başta çok ümitliydim .8 falan olur zannediyordum .olmadı.

kanama yok ama dün akşam çok açık renkli bi akıntım oldu,böyl pembemsi.inşallah geç de olsa dört elle sarılıyordur minik yavrum...günaycım kaç transfer ettiler sorun banaysa 3 canım...

İnşallah tutunmuşlardır annelerine azcık şaka yapıyolardı canımm...

benim 7 aralık opu akşam oldu.10 aralık sabah transfer
mlkpınarım bana göre sanki yeni yerleşiyo gibi hadi inşallah tutunacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…