Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

ben az su ıcınce yanma oluyo bı ılk gunde oldu tabı ben gunde 2lıtre su ıcınce kesıldı bıde dun oldu dısarı cıkınca fazla ıcemedım eve gelınce dayandım suya suan rahatım ama neyle ılgılı bılmıorum

sonuç bekleyenlerden güzel haberler bekliyoruz.inş.hamileyim dersiniz.
bende transfer sonrası ilk günlerde bol su içmiştim.
belirtilerimde regl belirtilerimle aynıydı.

arkadaslar bugun test yaptırdım 9.gun degerım 55.23 cıktıııı hamileyim allahın izniyle

benimde 9. gün değerim 54.1 çıkmıştı canım 11. gün değerimde 210 çoğul gebelik olabilir dediler hakkında hayırlısı olsun..

arkadaşlar günler geçmiyor.çarşamba günü testim var ne kadar zormuş beklemek.eşime söylüyorum kan testi yapalım yarın diye ama izin vermiyor sabredelim diyor.meraktan ölecem ya.

Aranızda test yaptırmak isteyen benmiyim :)) ne biliyim onun tutunduğunu hissetmek çok güzel
ebicim hayırlı olsun Ve Diğer arkadaşlara da ..Maşallah darısı bizlere 11 ocak benim en son benmiyim..

sagolun kızlar yarın yıne kan vercem bakalım ıns katlanır degerım bır ruyadan uyanmaktan korkuyorum.

TEBRıKLER ebi canım çok sevindim senin için, allahın izniyle yarın ikiyede katlar sonunda bebişlerini kucağına alırsın inşallah.

slmlar. hepimizin muratlarımıza hayırlısı ile kavuşmasını diliyorum. dualarım sizlerle.. benim transferimin 1. günü. iyi dileklerinizi bekliyorum. bu arada pozitif sonuç alanlara sormak istiyorum ; transfer sonrası hemen idrarımı sürgü ile yaptım. bi sakıncası olmadığını söylediler. ama endişeliyim. bu üçüncü denemem

Durum inşallah başarır meleklerin tutunur sorma benim ilk denemem ve bilmediğimden okadar sıkışık gittimki transfer sonrasında 10.dak dayanamadım..Sürgüye yaptım Allaha emanet herşey Ol diyince oluyor Bekleyip göreceğiz .....

ebi senin kan testinin sonucunuda bekliyoruz.bu aralar en güzel haberi senden aldık.inş.katlanmıştır değerin.

Kasığımın sadece sol tarafında acı var normalmi bu psikolojikmi acaba ..Yardım edin ne olur..

transferinin kaçıncı günündesin?genelde kasıklarda ağrı oluyor ama hamilelikle ilgili değil yumurta toplamaktan dolayı kaynaklanıyor.telaş etme pozitif çıkandada negatif çıkandada kasıkta ağrı oluyor.ilk denemen galiba?telaş yapma üzme kendini.

Evet ilk denemem inşallah mersinli bugün 7.günüm ilk günü saymazsak bende hiç belirti yok inşallah hepimizinki pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…