Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

silam bu benim 3. denemem, 3 tane embriyo transfer edildi. hayırlısı inşallah bakalım çarşamba günü test günüm.........allahım herkesin dualarını kabul etsin inşallah...

cnm ne guzel benıde carsamba gunu test gunum inş. hamışızdır allah inş. yuzumuzu guldurur

Benimde tranferim yapıldı 29 aralıkta sonucunu bekliyoruz beni yalnız bırakmayın dua edin tutunsunlar
emeklerimiz boşa gitmesin.

selam kizlar birsey sorucaktim ben gecen sene mikro yaptirdim almanyada 2000euro ödedim simdi para biriktiriyorum ikinci kez yaptirmak icin ilkinde dondurulmusum yoktu daha dogrusu ben istemedim hamile kalirim zannetmistim ama bu sefer dondurtmayi düsünüyorum onun fiyati nekadar biliyormusunuz dondurma ve islem parasi ikisi beraber

Canım ilk önce yaptıracak olduğun tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.Şimdi Almanyanı bilmiyorum da ben ıstanbulda yaptırdım.8 dondurulmuşum var.2 sene ücretsiz dondurub saklıyolar.Eğer 2 seneden çok kalırsa 250 dolar ödüyorsun.Eğer başka kliniğe taşımak istersen o başka 500 dolar ödeniş yapıb dondurulmuşlarını alıyorsun..

slm ben de beklemedeyim şuanda.transferim dün gerçekleşti..7 ocakta tahlil yapıcam..beklemedeyim yani :)))umarım hepimizin ki hayırlısıyla sonuçlanır kızlar.herkese iyi şanslar..bişey sorucam amafelaket gazım var.şurup verdiler kabızlık içi ama gazımı napıcam?sırtımı,albimi sıkıştırıyo valla ya...normal mi bu?gaz problemi yani?sizde de oldumu?

transferi olanlar hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi dinlemeyin belirti var yok diye her şey olacağına varıyo hayatı kendinize zehir etmeyin

cnm ne guzel benıde carsamba gunu test gunum inş. hamışızdır allah inş. yuzumuzu guldurur

ilayda çok sevindim canım yaaa...............hadi çarşambaya büyük gün inş.
sonucun için dua edicem.............bizim topiktekilerde duyurda hep birlikte bekleriz sonucunu!!!!!!!!!!!!!

kızlar allah yardımcınız olsun.ınsaalh ıyı sonuclar duyarız sızdende.hadı bakalım canlar.

kızlar yenı transfer olanlar hadı bakalım allah sızede coook yardım ve saaaabır versın.canınızı sıkmayın.herkesın belırtısı aynı degıl bırde kendınızı elınızden geldıgı kadar dınlememeye calsın.cunku ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor.benım ılk denemm husran oldu ama suan dınlenmedeyım.sonra yola devam.umıtsızlıge kapılmayın bol bol hayırlısı ıcın dua edın.hadı bakalım sızden hayırlısıyla ıyı sonuclar beklıyoruz.

tekarar merhaba ben nete her zaman giremiyorum girdiğimdede okuyabildiğimi ceaplıyorum... benim ilk denememdi ve yazmıştım malesef olmadı.( ne kadara mal olduğunu yazmışsın ben 2bin $ FERTİJİNE ve ilaç masrafları 2binliranın üstündeydi... inşallah bidahaki sefere tutar. sen hastalandınmı 14, oldu daha olmadım demiştin .... benimde bugün 15, gün ama hala bişey yok bekliyorum .... ama hemen başlamayacağım tedaviye biraz süre veriyorum kendime ...

selam arkadaşlar ,transferi olup bekleyenler inşallah pozitif sonuç alırsınız.
tedaviye başlıyacaklar ,inşallah bu kez bebişleriniz sizi bırakmaz.

balance justing,burp,güllücan,ve. ..diğerleri,bütün anne olmak isteyenler...inşallah çok beklemezsiniz.
pozitif sonuç alanlar ,bizlerede inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…