silam bu benim 3. denemem, 3 tane embriyo transfer edildi. hayırlısı inşallah bakalım çarşamba günü test günüm.........allahım herkesin dualarını kabul etsin inşallah...
cnm ne guzel benıde carsamba gunu test gunum inş. hamışızdır allah inş. yuzumuzu guldurur
Benimde tranferim yapıldı 29 aralıkta sonucunu bekliyoruz beni yalnız bırakmayın dua edin tutunsunlar
emeklerimiz boşa gitmesin.
inşallah ilayda inşallah ikimizde aynı gün bizi sevinderecek mutlu haberi alabiliriz:Saruboceq:
3 tane transfer ettiler, hiç bir belirti yok. Sende?
benim de yarın 2. Transferim olacak. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...
cnm ne guzel benıde carsamba gunu test gunum inş. hamışızdır allah inş. yuzumuzu guldurur
kızlar yenı transfer olanlar hadı bakalım allah sızede coook yardım ve saaaabır versın.canınızı sıkmayın.herkesın belırtısı aynı degıl bırde kendınızı elınızden geldıgı kadar dınlememeye calsın.cunku ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor.benım ılk denemm husran oldu ama suan dınlenmedeyım.sonra yola devam.umıtsızlıge kapılmayın bol bol hayırlısı ıcın dua edın.hadı bakalım sızden hayırlısıyla ıyı sonuclar beklıyoruz.
embrıyonların kaçıncı gunune transfer edıldı cnm ? Valla ben bugun resmen adet olucam sandım ama yokk cok sancım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?