Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

canım benım allah hepımıızın yarımcısı olsun ben cıder uyesıyım dernekte celıskıste cıkmıstım ve ılac dahıl umutta 3500 yaptırmıstım.doktorum ulun bey ben doktordanda ve ekıptende memnunum ama nasıp degılmıs.dun esım fakultede kromozom testı yaptrıdı bende umutta yaptrıcam.ben 14,gun bır damla kan gelmıstı ulun beye muayeneye gıtmıstı 15,gun sen daha cozulmemısın demıstı ama yakında cozulursun demsıtı ben transferden sonra 16,gun adet oldum yanı sende belkı ılaclardan dolayı gecıkmıs olablır ama cozulmeseydım doktor 2 gun daha bekle.adet olmaazsan test yaptırırsın demıstı.ama ben cozulmustum.sende bekle bakalım olmazsa umıt vermk ıstemem ama olmazsan test yaptırırsın canım yınede umıdını baglama canım allah hepımzın yardımcısı olsun.

nasıl yani? bizim test günümüz seninle aynı gün değil miydi canım? kanda yarın yaptırmamız gerek. kan testi mi yaptırdın sen?

ya ılayda ıdrarmı yaptrdı acaba ınsallah ıdrardırda yok tere kendını uzmese yanı cıkmayabılıyor cunku.cellıst sen sen ne yaptın hıc kanda baktırdınmı?allah yardımcınız olsun ınsaalh hakkınızda hayılsı neyse onu nasıp etsın allah.kacıncı denemendı canım senın.

bilmiyorum ilayda dan ses çıkmadı. hepimizin hakkında hayırlısı canım. ben yarın yaptıracağım kan testini 3. denememdi bu benim.

inan ilayda çok üzüldüm.o umutlu bekleyiş insanın kendini 2 haftada olsa hamile hissedişi çok güzel.ALLAH sana inş.sağlıklı evlatlar nasip eder.benimde 6 ocakta testim var.umarım pozitif çıkar.dualarınızı bekliyorum

ilayda kesin mi?kısmet busefere dıılmıs be canım sımdı bız nedesek senı tesellı edemeyız kelimeler hep kifayetsiz cümleler anlamsız olur ama kendini hırpalamamaya calıs :teselli:
cellist hadi bakalım güzel haberinle bize moral ol ins

cellist1 bu gün senin günün tüm dualarımız seninle ve bu gün tahlili olan arkadaşlarla. allah yolunuzu açık etsin..

Cellıst1 canım senın hayırlı sonuuclarını beklıyourz bızı habersız bırkmayın tum arkadaslar ınsaalh ıyı haberler duyarız

cnm benım ılk denem de bıyokımıyasal oluşmuştu tek dondurulmuş vardı onu denedık o da olmadı kısmet senden ne haber?

ilaydacım suan sana ne desem bos ınsan kendını ancak bır kac gun sonra toparlıyor cunku ebnde ılk denememde olmadı ve donmusumda yok canım hayırlısı demek gerek.yeterkı karı koca saglıklı olalım canım.sendemı umutta denemıstın can arasıra katılbıze canım kafanı dagıtmaya calıs.

çök tşk ederım cnm allah hepımıze saglık sabır ve hayırlısıyle saglıklı bır cocuk kacıncı denemendı cnm

merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde buralardayım baksanıza c.tesi günü test günüm nerdeyse heryere yazdım dualarınızı bekliyorum.rabbim nolur isteyen herkese ver...endişeliyim yarın adet günüm normalde bakalım görücez neler olucak c.tesi günü akşam haber veririm inş.öpüyorum hepinizi şimdiden kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnn

Bende varım artık aranızda 4.günüm transferimin 1 tanecik embriyom var inşallah tutunur.. Ya kızlar benim vajinamda çok kötü yanma kaşınma var sizlerde de oluyormu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…