Kızlar kocaman bır negatıfffffffffff
tekarar merhaba ben nete her zaman giremiyorum girdiğimdede okuyabildiğimi ceaplıyorum... benim ilk denememdi ve yazmıştım malesef olmadı.( ne kadara mal olduğunu yazmışsın ben 2bin $ FERTİJİNE ve ilaç masrafları 2binliranın üstündeydi... inşallah bidahaki sefere tutar. sen hastalandınmı 14, oldu daha olmadım demiştin .... benimde bugün 15, gün ama hala bişey yok bekliyorum .... ama hemen başlamayacağım tedaviye biraz süre veriyorum kendime ...
nasıl yani? bizim test günümüz seninle aynı gün değil miydi canım? kanda yarın yaptırmamız gerek. kan testi mi yaptırdın sen?
ya ılayda ıdrarmı yaptrdı acaba ınsallah ıdrardırda yok tere kendını uzmese yanı cıkmayabılıyor cunku.cellıst sen sen ne yaptın hıc kanda baktırdınmı?allah yardımcınız olsun ınsaalh hakkınızda hayılsı neyse onu nasıp etsın allah.kacıncı denemendı canım senın.
Evet kızlar nasıp degılmıŞ kana baktırdım degerım 2:.............))))))))))))))
12. Gün yarın. Daha öncekileri boşver önemli olan yarın kaç çıkacağı.
cnm dr sordum yukselmez dedı ama senın için yarın tekrar yaptırırım ayrıca adet oldummm
kaçıncı denemendi ilayda? herşeyin hayırlısı olsun diyecek bişey bulamıyorum...........
cnm benım ılk denem de bıyokımıyasal oluşmuştu tek dondurulmuş vardı onu denedık o da olmadı kısmet senden ne haber?
ilaydacım suan sana ne desem bos ınsan kendını ancak bır kac gun sonra toparlıyor cunku ebnde ılk denememde olmadı ve donmusumda yok canım hayırlısı demek gerek.yeterkı karı koca saglıklı olalım canım.sendemı umutta denemıstın can arasıra katılbıze canım kafanı dagıtmaya calıs.
nasıl yani? bizim test günümüz seninle aynı gün değil miydi canım? kanda yarın yaptırmamız gerek. kan testi mi yaptırdın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?