Arkadaslar uzun ama lutfen okuyup fikir verin

Sana neden böyle davranıyorlar 4 aylık evlilikte kavga edecek ne buldunuz ve ailelere neden yansittiniz niye gelmesini istemedin
 
Araba yoksa dayak yediğin adamla aynı evde uyuyup oturmaktansa her türlü bir çare bulur insan. Düğünün yeni olmuş hiç mi takı altın para yok? Hadi yoksa ailen nasıl geldi onları ara gelip alsın baban. Arabası olmak zorunda değil demişsin evet, otobüsle gelsin baban seni alsın otobüsle dönün. Gerçekten kendini kandırıyorsun. Yaşın çok genç çocuğun yok. Hayatını yeniden öyle bi güzel inşa edersin ki yeter ki iste. Kaynana kayınbaba deyip durma kocan olacak adamda iş yok.
Hic birinde is yok bu zaten ortada kendimi kandirmiyorum sadece cesaret edemiyorum
 
iki önceki mesajımda aha da beddua geliyo bana dedim yanılmadım bu bir.

diğeri de boşanma kararının lap diye alınması için takribi kaç kere dayak yememiz gerekiyor, bilelim de kocamıza ona göre hak verelim.

babanın arabası yoksa bile turkiye'deki tek ulaşım aracı özel araba değil, ilginçtir seyahat şirketleri otobus ve uçak hizmeti sunuyor.

onun hakaretlerine çok da gurur yapmadığını şurdan biliyorum, ailen bana hakaret ediyor gururuma dokunuyor diyip evime gelmesinler diyosun, ama sana hakaret edip hatta dayak atan adamla 3 gundur aynı evde başbaşa oturuyosun, e o zaman ailesi de gelsin en azından onlar dayak atmamış sadece hakaret etmiş, bu gururdaki ayrımcılık bana çok da net bir karar gibi gelmedi.
Ben sana beddua etmedimmm iyi oku mesaji !
Hix bisey bildigin yok karsidan yorum yapmak kolay daha fazla yapma
 
Affedersin de ne kadar uzak olursa olsun sen daha 22 yaşında evden çıkıp gidemiyorsun. .insanlar 18 yaşında üniversite okumak için başka şehirde yaşıyor.kimsenin ailesi buraya almışsın diye yanında durmuyor..paran yoksa ailen gönderir.artık taksiye mi binersin otobüse mi binersin..nedir bu acizlik anlamadım...
Aciz falan deglm cesaret edemiyorum
 
Merhaba can arkadaslarim.
Benim cok buyuk bir sıkıntım var eşimle 4 aydır evliyiz sürekli kavga sürekli hakaret küfür vurma.
Ve ailsiyle hep kavga ediyoruz aoleside aynı şekilde baba hep hakaret ediyor terbiyesiz seviuesiz insalar.
Neyse gecenlerde esimle yine buyuk bir kavga ettik ben anneme gittim . 15 gun gectikten sonra esim geldi barismak icin ben eve donerken ona sarrt kostum dedim ki eger gelirsem ne ailen bize gelebilir ne ben giderim daha fazla hakarte katlanamam bunlara haklari yok dedim.
Oda o anda senin istedigin olsun dedi aslinda cok ailce beni hice sayar daha ozamandan inanmamaliydim.
Neyse ben geldim 2 ay falan gevti kaynanam o aralarda imi kere falan geldk ben gorusmek istemiyorum sizinle dedim benim evimde bana hakarer ederek gitti her seferinde.
Daha sonra annenle kardesim covid oldular ve karantinaya girdiler karantinadan ciktiktan sonra birbirimizi ozledik diye bana geldiler onlar gitti ustune teyze geldo tesadufen biz zaten esimle kavgaliyiz kac gundur ayri yatiyoruz benim ailem gelince iyixe hirc yapip kudurdu ve anlasmamizi hice sayip bana dedi ki benim annem ve babam bu geve biz gelocek istersen durursun istemessen .. anani gidersin.
Ben blof yapiyo sandom bastan sonra baktim gtirmis ailesini.
Bende beni ezip gecti diye hic bisey servis etmedim ailseine esim beni mitfaga cagirdi ve servis hapmiyorum diye bana vurdu.zorla hizmet ettrmeye calsti.
Bende aglayaarak odaya kapandim.
Kaynanam kax kere geldi hakaretler etti sen nasil aileden geldin herkese seni rezil edicem odaya cikmisyosun burda agliyosun yarin annen evine gidiceksn bidaha buraya gelemiycejsin allah seni islah eylesin falan deyip bana tukurdu .
Ve esim hic biersey yapmadi.
Ben bu durumdan arrk bunalip babama yazdim ve babam esimde mesj atmis annene sahip cik cikamassan kizimi getir ezdiremeyiz artik kizimizi gibilerinden esimden teraddut ermeden bana esylarini topla annene gidiyosun dedi.
Bende topladm qma dun gece gotjrmedi bu gecede goturmedi.
Neyse bu gece konusalom dedik konusurken iyiydik sonra dan dedim ki bak annene gelmesin noldu goruyosun oda dedi annem bu eve gelixek dedi.
Anlasma falan hepsini ujuttu butun sozlerini yutty ve annem haklo sana oyle davranmakta dedi beni ezdide ezdirde simdi bende seni istemiyorum yarin gotur beni hic biseh umrunda degl dimi dedim tamam gotururm sen boyle oldugun surece evet umrumda degil dedi simdi soylermisinkz arkadaslar benim sucum burda ne hakarer kufr dayak yiyen benim akillanmasi gereken yine benmiyim mafettiler hayatkmi.
Bak kardesim.
Evliliğimiz sürer ama ailem olmasın diye bir mutabakat olamaz. Bu fizik kurallarına aykırı. Ya adamı ailesi ile kabul edeceksin (mesafeli olabilirsin ama eve gelemez falan kısmı asırı sacma) ya da böyle birbirinizi yersiniz. 4 ayda bu kadar sey yasanmaz. Saygı hiç kalmamış. Nasıl bakıyorsunuz yüzyüze.
 
Senin yerinde olsam ki benzer şeyleri kısmende olsa yaşadım amma cahilmişim işte kızıyorum kendime....şimdiki aklım olsa bu tür bir durumda polis çağırır rezil ederim onları herkese bu bir...belliki gitmek istemiyorsun kocam elimin altında olsun ailesini yok saysın istiyorsun bunun için çok erken bu kadar şeyi 4 aylık kocandan istemen yanlış bu iki...k.valide kısmına gelince seviyesiz insanlar egolarını tatmin etmek için üzerine geliyorlar amaç seni boşatmak değil üzerinde egemenlik kurmak ...kızları varmı bilmem ama aynısını yaşarlar umarım.
Gelelim sana,evlilik böyle şiddet küfür hakaret bunlara tahammül edilebilen birşey olmamalı..ama hayat sizin boşanmak istemiyorsanız zamana bırakın bazı şeyleri k.validenizele konuşun diyeceğim ama belliki şu an nefret dolusunuz bu şekilde anca nefret edersiniz birbirinizden çözüm bulamazsınız...eşiniz sizi hemen götürmediyse demekki gitmenizi istemiyor düzelmenizi,ailesine ve ona hürmet göstermemizi bekliyor...valla karar sizin ama böyle bir ortama sakın çocuk filan yapmayın size saygısı olmayan bir eşe evlat ,saygısı olmayan aileye torun vermek....aman ha sakın...bence psikolojik destek alın ..ben almıştım böyle bir süreçte...olaylara karşı uzman görüşü farklı gözlerle bakmamızı sağlıyor insanlara...sonuçu iyi oldu benim açımdan...
Neyse sen onlarla zıtlaşarak anca kendini yıpratırsın ha onları yıpratmak istiyorsan dedim ya sana vurursa polis çağır hepsine uzaklaşma falan aldır evin anladığım kadarıyla k.validenlerin ama olsun uzaklaştırma kararını etkilemez bu ev kadının hakkı ...oğlunuda onlara yolla anasıyla kalsın çevrelerine rezil et sonrada baktın aynı şeyler devam ediyor boşa gitsin
 
Daha fazla vakit kaybetmeden derhal o evi terket. Dayak yediğin halde kabullenip halâ oturmaktasın. Bunun çok daha kötülerini yaşayacaksın. Son pişmanlık fayda vermez.
Kendine saygın olsun..
 
X