- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi siyahinci88
-
arkadaşın parası pulu yokmuş canım..
arkadaşın parası pulu yokmuş canım..
evet tatlim bende ilk cok kizdim ama kadin nereye gitsinki kadin siginma evleri anca cozer bu olayi
canım kadaınında sosyal hakkı var aslında ben çevremde birsürü duydum böyle dayak yiyip şikayet eden..dünyanın sonuda değil şikayet etmek..oğlu var ona nafaka vermek zorunda..kadında tazminat davası açar..
birde adam bu evliliğini bitirmeyi göze lamaz bence 3. çünki..sindirmeye çalışıyor sadece..
Tüh. Iste bunlari okudukca 20 yasindaki kizlarin neden hemen evlenmek istedigini anlamiyorum. Okuyup kendi parani kazan kimseye hesap vermeden catir catir harca. Neyse haricten gazel okumak kolay bana tabi.insanlar neler neler yasiyor.halimize bin sukur.
Valla hanimefendi ailenizi ikna etmekten baska careniz yok. Boyle bir adamla omur gecmez ki.
Allah yardimciniz olsun.
aynen canim kesinlikle katiliyorum ama cevrede hic destek gormeyince bu kadar korkmasi normal
canım ben 26 yaşında evlendimki,hayata karşı insan ilişkilri olsun çok tecrübesizdim..erken evlenmeyi doğru bulmuyorum bende..Allahtan eşim insan evladı çıktı da başım yanmadı..allah herkezin yar ve yardımcısı olsun..
canım ben 26 yaşında evlendimki,hayata karşı insan ilişkilri olsun çok tecrübesizdim..erken evlenmeyi doğru bulmuyorum bende..Allahtan eşim insan evladı çıktı da başım yanmadı..allah herkezin yar ve yardımcısı olsun..
Dedim ki ne bekliyorsunuz hala illa kolum Bacağı m kırıp hastanelik ya da öldürdükten sonra mı varlığını zi göstereceksiniz çık gel desek elinin çocuğuyla napicak sin hayatımı mahfetti niz diyince biz napti k zorlami evlenirdi k zamanin da okumak istedim okuyup napicaksin, çalışmak istedim baban yok millete laf mi anlatacağım , o kadar kişi çıktı karsima biriyle konuştuğunu duymaya yim laf olur yaş 20 yi geçti ben dinlemiyor çalışıyorum eee evlen artık vakti geldi neyin vakti hani kimseyi tanıma ma izin vermeyen sizdi niz ozaman da oldum dik başlisin kim evlenir seninle evlen sen de durmaz sin dahil dediler aslin da hiç kimse yok insanın hayatında işleri bitene kadar tek doğru bunları ya yollarından gidelim dedik şimdi olan bana ve o suçsuz Günah siz yavrum a oldu
arkadaş evlenmek istememiş aslında resmen başlarından atmışlar
dayak yemektende biraz psikolojisi bozulmuş olabilir aslında yapabileceyi şeyler var ama adam amacına ulaşmış gibi
arkadaş evlenmek istememiş aslında resmen başlarından atmışlar
hadi ya ben de kendi istegiyle evlenmis zannettim o yuzdende arkadasa kizmistim accik kusura bakma valla tatlim bilemedim zorla evlendirildigini
Ben Erken evlenme dim çok direndi m ama baktım kazandığım gidiyor evlensin diye yapmadiklari kalmadi kendi hayatım olsun dedim çekeceğim varmış çekiyorum ama yok olacak gibi değil
hadi ya ben de kendi istegiyle evlenmis zannettim o yuzdende arkadasa kizmistim accik kusura bakma valla tatlim bilemedim zorla evlendirildigini
çok üzüldüm bu kızcağıza canım sinirim bozuldu öğlen vakti adamı bulsam ben dövücem
Ben Erken evlenme dim çok direndi m ama baktım kazandığım gidiyor evlensin diye yapmadiklari kalmadi kendi hayatım olsun dedim çekeceğim varmış çekiyorum ama yok olacak gibi değil
çok üzüldüm bu kızcağıza canım sinirim bozuldu öğlen vakti adamı bulsam ben dövücem
beni cagar bogazina beraber yapisalimm
beni cagar bogazina beraber yapisalimm
aynen güzelimöyle dövülmez böyle dövülür diyeceksin
aynen güzelimöyle dövülmez böyle dövülür diyeceksin
ondan sonra oda erkek sıgınma evine gider
ondan sonra oda erkek sıgınma evine gider
evet hemen teslim olmamak lazım değilmi canım kadınlarda güçlüdür aslında:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?