arkadaşlar yardım edin hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum

01eby

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
17
1
6
arkadaşlar mrb. yardımınıza ihtiyacım var.en son 1nisanda regl olmuştum. daha sonrasında 22nisanda çok açık pembe tonunda lekelenme gibi kan geldi. bende 25nisanda kan testi yaptırdım 2 çıktı yani gebelik yok gibi. 29nisanda da regl oldugumu düşündüm ama kanamam gelmedi ve bu süre zarfı içerisinde mide bulantıs bas donmesi kasık agrısı ve sırt agrısı yasadım fazlasıyla. 29unda regl oldugumu sandıgımda o gün kanamam gelmedi hiç ertesi gün cok az geldi ve birden kesildi. ama bu yaşadıgım belirtilerde hala devam ediyordu. sancıdan kaynaklı doktora gittim. 2tane kese yan yana göründü ama içi kan dolu gebelik mi değilmi bişeysoyleyemeyiz suan tahliller sonucundakonusalm dedi. dünde çok az kahverengi lekelenme geldi. devam etmedi ama şimdi 2 tane kese var gözüküyor ama bebekgörünmüyor içinde çok istiyorum ama çok da korkuyorum kese neden görünür bebek yoksa bilgisi olan yada basına gelen varmı yardımcı olsun ltfn.

Umarim değildir inanin bilmiyorum tahlil sonuclari cikmadi henuz beklemek de cok zor. Dun biraz lekelenmem oldu kahverengi gibi devam etmedi ama oyle uzun sure kasiklarimda cok fazla agri var midem bulaniyor belim cok agriyor bos degildir umarim cok üzülürüm çünkü cok istiyorum.

Umarim değildir bende ondan cok korkuyorum ama bos gebelikte de yine o keselerin oldugu yerde cok fazla kasık agrim var bu bos gebeliktede olurmu hic bilmiyorum ki bir umut iste Rabbim nasip eder umarim

Bnde kan testi ve idrar testi yptim hamile gorunuyorum ama kese ye bknca doktor gorunmuyo dis gebelik olabilir dedi ama bnm ki ortalama suan 4 hafta 3 günlük cok küçük oldugu icin mi gozukmedi sizce lütfen bilginiz varsa bnada ii şeyler soyleyin bna ihtiyacim var

Büyük ihtimalle kese boş. En kesin bilgiyi doktorunuz vermekle beraber , yine de kendinizi ufaktan hazırlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Senin testlerde çıkıyor kese görünmüyor benim testlerde cikmiyor ama kese görünüyor arkadasm cok zor bi durum Rabbim yardim etsin.

Amin yaa bnde arastirdim oyle diyo bnmde daha gozukmedigi icin dogum evinde ki doktor dis gebelik olma olasılığı % 1-2 dedi korktum bnde 10 gune kadar ozel hastanye gidecem o zmna kadar kese gozukmus olur inşAllah Allah yardimcimiz olsun

Bnde kan testi ve idrar testi yptim hamile gorunuyorum ama kese ye bknca doktor gorunmuyo dis gebelik olabilir dedi ama bnm ki ortalama suan 4 hafta 3 günlük cok küçük oldugu icin mi gozukmedi sizce lütfen bilginiz varsa bnada ii şeyler soyleyin bna ihtiyacim var

can8m benim gorunce dayanamadim hic endise etme bana da bi dr gormemiz lazim hcg degerin cok yuksek falan dedi bir hafta boyunca agladim uzuntuden degerim 12.000 di yine gorunmedi daha dun gorundu 5+4 te oyuzden bence hic kendini uzmeden 5. haftayi bekle ben her gorunmediginde cok uzuldum sen uzulme

Kese gözükmedigi zaman mi dış gebelik oluyor. Ee peki kese olup bebek gorunmezse ne oluyor. Yani benimde cok enteresan cikti kan degerinde yok ama iki tane kese yan yana gordum ama ici kan dolu dedi keselerin anlam veremedim. Birde ilk once kese oluşur bebek sonradan kesede görünür diyorlar kafam tamamen karisti hicbisey belli olmayinca insan uyuyamiyor bile dusunmekten

Cok tesekkur ederim icim rahatlayamiyo bi turlu ama ii şeyler susunmem lazim bebeğim için

Canım ztn 4 haftada transvajinal bakması lazım keseyi görmesi için. Ben 5 haftalıkken transvajinaldr kesem göründü 6 haftalıkken kalp atışı izlendi. Keseyi görmüş ama problem ne ben anlamadım?

Bi de nolur kesinleşmeden takma kafaya. Benim 4 haftalıkken beta hcg 1800lerde çıktı ve salak bi doktor bana dış gebelk olablr dedi onun yüzünden bi hafta yeri göğü deldim.

Doktorlar moral verecegi yere dahada moral bozuyolar hic bisey bildikleri yok zaten hep negatif seyler hic pozitif bisey demiyolar o zmn kafaya takmamam lazim demi

Back
X