arkadaşlar yardım edin hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim bir nebzede olsa rahatladim. Rabbim inşallah nasip eder bakalm. Evet ultrasonla muayene etti doktor. Alttan bakmadi yani. İnşallah boş yada dis gebelik değildir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu. Umarım bebeğim tutunur. Bakalm beklemek zor ama yapacak bisey yok malesef

Kızlar sizin de karniniz agridi mi yaa bnm ara ara girip cikiyo agri kotu bisey deil demi netden okudum normalmis szcede normal mi kese olustugu icin mi agriyo

Kızlar sizin de karniniz agridi mi yaa bnm ara ara girip cikiyo agri kotu bisey deil demi netden okudum normalmis szcede normal mi kese olustugu icin mi agriyo
Noldu canim kese göründümü? Bende suan 4,5 haftalik hamileyim ama doktor vajinal ultrasyonds resmen ben gebelik göremiyorum dedi moralim slt üst oldu. Cevap verirsen sevinirim

Canım tebrik ederim öncelikle insAllah bebeğin tutunur hayırlı sağlıklı olur canını sıkma gözükür insAllah ben kaybettim bebeğimi evet gozukmustu kese sonra kalp atışları hepsi çok güzeldi ama kısa sürdü maalesef bebeğim 2 bucuk haftalıkken karnimda öldü Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

Back
X