arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

oooww hayırlısı olsun hepimiz için:) mutlu haberlerınızı aldım cok mutlu oldum..

quietnrkn sen bı dahısın ve cok becerıklısın bence :)

kızlarrr 2 hafta sonra düğünüm varrr :):):):

canım çok mutlu oldum ya bende haber veririm böle inşallah
yokmu çeyizlerin gelinliğin bakcam ben

oooww hayırlısı olsun hepimiz için:) mutlu haberlerınızı aldım cok mutlu oldum..

quietnrkn sen bı dahısın ve cok becerıklısın bence :)

amin amin efftelya
canım dahililk değil evde oturunca kurcalanıyo aklım işte
teyzemin bebek şekerini süslerini yapıcaz bu ara bebkler üzerine çalışıyom sevdiceğimi ihmal ettim

hediye olarak kitap yaptıran varmı arkadaşlar nbi sitede denk geldim çzel olarak kitap basıyolarmış 75tl diyo

hediye olarak kitap yaptıran varmı arkadaşlar nbi sitede denk geldim çzel olarak kitap basıyolarmış 75tl diyo

ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum özel olduğu için resim falan göndermen gerekiyo tanımadığın insanlarda resmin olucak daha sonra reklam amaçlı kullanmıcakları ne malum
ben onu şu şekilde yapmayı düşünüyorum.kendi resimlerimizi basıp farklı boyutlrda hani eski defterler gibi olan defterler varya sarı yapraklı onlara yapıştırıp altına hikayemizi yazmayı

Ben yaptım ama soyle.. Askk kıtabı degılde Basta aılesının tum fertlerı, Sonra ulasabıldıgım tanıdıgım tum tanıdıkları arkadasları komsusu falanı fılanı notlar aldım Her bırıne degısık bı resım ekledım..Sonra hepsını bı araya topladım gıttım matbada bastırdım fırsatınız varsa yanı zaman gıdın elde yazdırın herkese el yazısıyla..Sonra en sonunada .. bu kadar ınsanı ve benı mutlu ettıgın ıcın tesekkur ederım .. dedım ve dogum gunu msjımı yazdım..A5 Kagıda bastırmıstım seffaf kapak yaptılar hatta... Hepı topu 25tl tuttu :) Bence ugrasmaya deger..aramızda kalsın erkek arkadasım ağlamıstı mutluluktan.. :):)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yaparken öyle yapıyım bende o zaman...

ben bunu bılgısayarda yaptım hatta daha oncekı sayfalarda var Resım olarak dızaynını paylasmıstım.. karton yerıne Kırmızı A4 Kagıt aldım bastırdım.. Kalp kenarlarından kestımm hepsını sonra gerısı malum.. Kartondan daha kolay A4 KAgIT...

Son düzenleme:

Bu daha iyi o zaman bakıyım hemen :)

elinde hiç fotoğrafı varmı peki yaptırdığının? bende aslında bilmediğim yere resmimizi vermek istemiyorum ama böyle pratik şeylerde elimden gelmiyo

elimde resım yok..Bildiğin bı matbadan yada fotografcıdan yaptırabılırsın...Biraz paint bilgisiyle cok kolaylasır ısın.. Resmı koyarsın kenarınada notu yazarsın hepsını bı araya toplarsın olur bıter..

merhabaa arkadaşlarr. konunun sahibi benim ama konuyu açtıktan sonra uzun zaman giremedim. nisan ayından beri aşk kavramı da önemini yitirdi benim için. çünkü nişan attım ben. böylesi umarım daha hayırlıdırr. hediye fikirlerim oldukça yazarım size yine de. hepinize konuma cevap verdiğiniz için çok tşekkürlerrr. özelliklee fikirleriylee bana yardımcı olan guicimm. herşey için teşekkürlerr. umarım nişanlanmışsınızdırr. ekim kasım gibi ypcaz demiştinn. umarım hepimiz çok mutlu oluruz. iyiki varsınız

senin yazdığını görünce çok sevindim okuyunca üzüldüm sad girl cüm ya.herşeyde vardır bi hayır.bz daha nişan yapamadık.sende daha güzel günler yaşarsın inşallah canım benim

canım benimm çokk sağoll. çokkk yorulmştum artık uğraşacakk halim kalmamıştııı bitmeliydi bittii..

canım benimm çokk sağoll. çokkk yorulmştum artık uğraşacakk halim kalmamıştııı bitmeliydi bittii..

canım için huzurluysa rahatsan önemli olan o bozma moralinide kendin diyosun yoruldum diye hayat boyu daha çok yorulcaktın belki.hakkında hayırlısı neyse o olsun

biliyorum tatlıımmm. bilmesem bu kararı veremezdimm. şuan çok şükür iyiyimmm. 1 yıl oldu yazmayalı nerdeysee:) bi selam vermek istediimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…