evet bu tarz bişey yaarsam süper olurrr gerçekten sevdim bu fikri ama bu şişeyi nerden bulacam :)
istanbulda degilim canım da ayy birden burda boncuk satan yerleri unuttum heycanan :)
içine nasıl sıgdırdın çok küçük degilmi o şişe ve düşünüyorum sabahtan beri bi yer aklıma gelmedidenk gelirsin mutlaka benim aklımda yokken denk geldi valla
içinede küçük yazılarla yazdım ferman gib oldu.benim şişim nazar boncuğu mavisindeydi
içine nasıl sıgdırdın çok küçük degilmi o şişe ve düşünüyorum sabahtan beri bi yer aklıma gelmedi
oh maşallah.sevindim adınıza :) bakalım bizde de sıra evlilikte. ben he desem bugün olur da korku var biraz evliliktten. bakalım hayırlısı
bu kalpli kavanoz mu 57 lira imiş ? :)
bu el emeği
ben bunu yaptım 2 kırmızı karton 1 tl
bi paşabahçe kavonoz 3 tl
zaten aşkla yazıyosun yazıcaklarını
bunun internetten siparişi 57+kargo bedeliymiş
sevdiğim bak ben iki kartonu kesmeyi beceremedim internetten sipariş verdim demek isteyenler buyursun
kızlar valla geç oldu eklemem anca
şimdi bunları nette gördüm kendim yaptım kızlar
işte kalp kavonozumuz
Eki Görüntüle 291022 Eki Görüntüle 291023
buda sevgi kitabı
yukardanda çektim kalınlığını görün diye kızlar
Eki Görüntüle 291024 Eki Görüntüle 291025 Eki Görüntüle 291026 Eki Görüntüle 291027
sanırım fotoğraf ekledin ama görünmüyor, ya da ben göremiyorum ? :)
60 sayfayı erinmeyip okuduğum için görmüştüm canım bu kavanozu da. ellerine sağlık çok çok güzel :) kitap olayı da güzel. yapabilirm ben onu elimde. buna benzer sınıf kuralları çizmiştim.konuşmalar değişir. sadece üztünde çalışmak gerekiyor sanırım :))
isteyince yapılıyo ya
kızlarrr 2 hafta sonra düğünüm varrr :):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?