arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

evet bu tarz bişey yaarsam süper olurrr gerçekten sevdim bu fikri ama bu şişeyi nerden bulacam :)

ben boncuk satan bi yerde buldum istanbuldaysan kadıköyde var bahariye caddesinin ordaki mavi nin ara sokapında hmde 1 tl
bu arada sevdiceğim bayıldı bu hediyeme

istanbulda degilim canım da ayy birden burda boncuk satan yerleri unuttum heycanan :)

denk gelirsin mutlaka benim aklımda yokken denk geldi valla
içinede küçük yazılarla yazdım ferman gib oldu.benim şişim nazar boncuğu mavisindeydi

içine nasıl sıgdırdın çok küçük degilmi o şişe ve düşünüyorum sabahtan beri bi yer aklıma gelmedi

canım şişeden biraz uzun diktörtgen şeklinde uzunca bi a4 kağıdına küçük şekilde yazarsan ve sıkı şekilde rulo yaparsan sığıyo
yalnız sararken dikkat et baştan sona açılsın açtıkça okusun yazdıklarını

sabırla okudum o kadar sayfayı vveeeee çok güzel fikirler edindim.teşekkürler hepinizee..... merak da etmiyo değilim, dünya evine girecekler girdi mi naptılar falannn :)))

konuyu guncelledıgın ıcın tesekkur ederım Bende mrak edıyorum Bende daha bısı yok :) Yaklasık iki sene sonraya erteledık tum kararları.. Cunku onumde cıddı bı sınav var ve ben esımle ılgılenemcegım en guzel zamanları,derslere ayırmak ıstemıyorum.. kızlarr huuu bi ses veriin :)

bende bu konu nerelerde diyodum
bizde erteledik ekim kasım gibi söz yapıcaz inşallah sevdiceğimin terfisi oldu nişan seneye kaldı
ben işe girdim çlışıyorum.bi yandan çeyiz hazırlıyorum

oh maşallah.sevindim adınıza :) bakalım bizde de sıra evlilikte. ben he desem bugün olur da korku var biraz evliliktten. bakalım hayırlısı

bu kalpli kavanoz mu 57 lira imiş ? :)

bu el emeği
ben bunu yaptım 2 kırmızı karton 1 tl
bi paşabahçe kavonoz 3 tl
zaten aşkla yazıyosun yazıcaklarını
bunun internetten siparişi 57+kargo bedeliymiş
sevdiğim bak ben iki kartonu kesmeyi beceremedim internetten sipariş verdim demek isteyenler buyursun

sanırım fotoğraf ekledin ama görünmüyor, ya da ben göremiyorum ? :)

sanırım fotoğraf ekledin ama görünmüyor, ya da ben göremiyorum ? :)

canım kendi msjımı alıntı yaptım :13:
bu benim yaptığım kavonuz buda netten satın alınabilecek olan
Her Güne Bir Mesaj Kavanozu - Sevgiliye 365 Aşk Mesajı | HediyeDenizi.com

60 sayfayı erinmeyip okuduğum için görmüştüm canım bu kavanozu da. ellerine sağlık çok çok güzel :) kitap olayı da güzel. yapabilirm ben onu elimde. buna benzer sınıf kuralları çizmiştim.konuşmalar değişir. sadece üztünde çalışmak gerekiyor sanırım :))

isteyince yapılıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…