canım benim indirdiğim program daha farklı sanırım :/ ya da ben anlamadım bişeyaçtığımda şu çıkıyo ilk
Eki Görüntüle 365382
kızlar nerelerdesiniz yokmu yeni bi organizasyon
Canım maalesef ben bundan sonra artık bir organizasyon yapamayacağım... Size fikirler vermeye çalışırım elbette ama benim sürprizler yapacağım kimse yok artık hayatımda
yaaaaaaaaa :26:
olsun canım benim hayatına giricek yeni kişiye yaparsın süprizleri üzülme olurmu
konunun içeriğini değiştirmek istemiyorum lafı uzatıp, aslında iyiyim ama daha yeni olduğu için ne yalan söyleyeyim canım çok yanıyor ve hayatıma uzun bir süre kimsenin girmesini istemiyorum
bu arada sizin evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım gelin hanım
canım iyi olucaksın bak gör sen kendini bırakma yeter
eşyaları araştırmaya başladım.bu arada işe girdim ben 2 hafta oldu
canım çok sevindim hayırlı olsun işinçok güzel telaşlar bunlar Allah hep mutlu etsin inşallah tatlım Kendimi de bırakmıyorum zaten yapmam gereken sorumluluklarım var sonuçta yıkılmadım ayaktayım elbet geçecek zamanla buna da alışırım ben
saol canım amin inşallah
evet sorumluluklarn önemli onları yapki sapasağlam dur
yeni heyecanlara hazırlık yaparız burda senin için inşalllah
kızlarrrrrrrr bana da bi ayardım ediverin bakem :) nişanlımın bu aralar sıkıntıları çok aşırı bunalıyo yogun baya da o yüzden ona bi süpriz yapmak istiyorum ama büyük bişey değil ufak tefek maddi değil manevi tarzdan.....biraz olsun mutlu etmek için
resimlerinizden oluşan bi hikaye hazırla.ama senin ve onun bebeklik resimlerinizinde olduğu başlayınca hikaye uzadıkça uzucak
güzel fikir ama bunu daha özl günlerde yapmayı planlıyorum bu büyük bişey ben biraz daha küçük bir şey arıyorum ( kısacası beni bu kadar ugraştırmayacak :):):):)
hmmmm o zman benim yaptığım bişey var onu yapabilrsin.gözyaşı şişesi denk gelmişsindir belki gelmediysen ekliyim
şık bir kol düğmesi alabilirsiniz :)
hmmmm o zman benim yaptığım bişey var onu yapabilrsin.gözyaşı şişesi denk gelmişsindir belki gelmediysen ekliyim
baktım da şimdi böyle üzüntülü bişy gibi geldi :) ben böle şlerden çok etkilenirim kötü manada :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bugün yine romantikliğim üzerimdeydi
kadıköyün arasokaklarında bi boncukçu buldum ama nazar boncuğu falan satan biyer cam şekil veren usta eller
belki bileniniz bilir bahariye caddesinde mavinin ara sokağı.öle bakarken çok ufacık şişeler dikkatimi çekti
Eki Görüntüle 310852 (nette buldum bunu)
bu şekilde bunun nazar boncuğu mavisi.
bunlar gözyaşı şişesiymiş.osmanlı zamanında asker olanların aileleri sevdikleri hasretlerinden döktükleri gözyaşlarını bu şişeye doldururlarmış.
hemen fikrim geldi ve aldım bu şişeden bi tane.malum yıldönümümüz geliyo.bu şişeye ufak bi kağıda bu şişenin anlamını yazıcam ve ben sana hasret kaldığımda döktüğüm gözyaşlarımla değil.birlikte olduğumuz zaman mutluluk gözyaşlarımızla dolduralım bu şişeyi gerçi mutluluğumuz için bu şişe çoooooooooook ufak kalır ama olsun.gülüşlerimizle yaşatalım aşkımızı sevdiğim yazıcam
bu benim daha önce eklediğimdi ben bu tarz yazdım o yüzden üzüntülü bişey olmaktan çıktı tercih senin tabi
bu benim daha önce eklediğimdi ben bu tarz yazdım o yüzden üzüntülü bişey olmaktan çıktı tercih senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?