arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

Canım maalesef ben bundan sonra artık bir organizasyon yapamayacağım... Size fikirler vermeye çalışırım elbette ama benim sürprizler yapacağım kimse yok artık hayatımda

yaaaaaaaaa :26:
olsun canım benim hayatına giricek yeni kişiye yaparsın süprizleri üzülme olurmu

yaaaaaaaaa :26:
olsun canım benim hayatına giricek yeni kişiye yaparsın süprizleri üzülme olurmu

konunun içeriğini değiştirmek istemiyorum lafı uzatıp, aslında iyiyim ama daha yeni olduğu için ne yalan söyleyeyim canım çok yanıyor ve hayatıma uzun bir süre kimsenin girmesini istemiyorum
bu arada sizin evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım gelin hanım

canım iyi olucaksın bak gör sen kendini bırakma yeter
eşyaları araştırmaya başladım.bu arada işe girdim ben 2 hafta oldu

canım iyi olucaksın bak gör sen kendini bırakma yeter
eşyaları araştırmaya başladım.bu arada işe girdim ben 2 hafta oldu

canım çok sevindim hayırlı olsun işin çok güzel telaşlar bunlar Allah hep mutlu etsin inşallah tatlım Kendimi de bırakmıyorum zaten yapmam gereken sorumluluklarım var sonuçta yıkılmadım ayaktayım elbet geçecek zamanla buna da alışırım ben

saol canım amin inşallah
evet sorumluluklarn önemli onları yapki sapasağlam dur
yeni heyecanlara hazırlık yaparız burda senin için inşalllah

saol canım amin inşallah
evet sorumluluklarn önemli onları yapki sapasağlam dur
yeni heyecanlara hazırlık yaparız burda senin için inşalllah

herşeyin hayırlısı tabi canım kısmet nasip bu işler artık önceliğim okulum hem sırada senin heyecanların var onlara hazırlık yaparız canım ya

kızlarrrrrrrr bana da bi ayardım ediverin bakem :) nişanlımın bu aralar sıkıntıları çok aşırı bunalıyo yogun baya da o yüzden ona bi süpriz yapmak istiyorum ama büyük bişey değil ufak tefek maddi değil manevi tarzdan.....biraz olsun mutlu etmek için

eski sayfalara baktınmı canım
bide nasıl bişey varmı aklında yada ne tarz bişey yapmak istiyosun

ya burda yapılanların biçogunu yaptım işte küçük küçük notlar bulmaca mektup falan falan ...ama artık aklıma bişi gelmiyo

resimlerinizden oluşan bi hikaye hazırla.ama senin ve onun bebeklik resimlerinizinde olduğu başlayınca hikaye uzadıkça uzucak

resimlerinizden oluşan bi hikaye hazırla.ama senin ve onun bebeklik resimlerinizinde olduğu başlayınca hikaye uzadıkça uzucak

güzel fikir ama bunu daha özl günlerde yapmayı planlıyorum bu büyük bişey ben biraz daha küçük bir şey arıyorum ( kısacası beni bu kadar ugraştırmayacak :):):):)

güzel fikir ama bunu daha özl günlerde yapmayı planlıyorum bu büyük bişey ben biraz daha küçük bir şey arıyorum ( kısacası beni bu kadar ugraştırmayacak :):):):)

hmmmm o zman benim yaptığım bişey var onu yapabilrsin.gözyaşı şişesi denk gelmişsindir belki gelmediysen ekliyim

şık bir kol düğmesi alabilirsiniz :)

baktım da şimdi böyle üzüntülü bişy gibi geldi :) ben böle şlerden çok etkilenirim kötü manada :)

bu benim daha önce eklediğimdi ben bu tarz yazdım o yüzden üzüntülü bişey olmaktan çıktı tercih senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…