- 9 Aralık 2017
- 82
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi Dilara kaya
-
Merhaba. İmplantın en büyük riski bu iltihaplanma olasılığı galiba. Geçmeyen iltihapsa çıkartılması gerekir yoksa tüm sağlığınız kötüleşir. İltihap vücuduna yayıldığı için kalp hastası olan bir tanıdığım var. Bunun şakası yok.Merhabalar.ben alt çene ameliyatı oldum cenem gerideydi öne çıkartıldı görüntü mükemmel ama enfeksiyonla karşılaştım bi turlu bitmek bilmeyen enfeksiyon Doktorum bu sekil devam ederse çıkartmak zorunda kalicaz diyor napicam bilmiyorum pskolojim alt üst resmen. ;( çıkartılırsa. neylen karsilişicam hic bilmiyorum. Bu durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?
zaten alt cene ameliyatı olmuşşMerhaba. İmplantın en büyük riski bu iltihaplanma olasılığı galiba. Geçmeyen iltihapsa çıkartılması gerekir yoksa tüm sağlığınız kötüleşir. İltihap vücuduna yayıldığı için kalp hastası olan bir tanıdığım var. Bunun şakası yok.
Çenem gerideydi demişsiniz, alt çene ameliyatı olmayı düşündünüz mü?
İmplantla alt çene ameliyatı farklı. Çene kemiğini kesip öne alıp vidalıyorlar.zaten alt cene ameliyatı olmuşş
Bahsettiğim çene ameliyatı daha farklı. Ortognatik cerrahi diyorlar. Zor bir ameliyat ama sonucu kalıcı. Dişlerde kapanma sorunu varsa öncesinde ortodonti tedavisi de gerekiyor.Alt çene ameliyatı oldum ağız içinden kesi açılıp takildi
Çeneniz nasılBen hic ortognatik görmedim burun ameliyatı olucaktim doktorum çenedende yapalm dedi çünkü alt cenem gerideydi biraz bende bunu doktora gidince öğrendim suanki görüntüsünden memnunum ama enfeksiyon çok kotu yaptı cenemi hep çenem sisti birden sonra altan sivilce gibi patladı iltao gelmeye başladı İste baya yara oldu tabi suan için iyimi kotmu bilmiyorum haftaya kontrolim var iste bakalım doktor olumsuz bi şey derse bu sekil devam ederse cikarticam.
Ayni ya tedavi oluyorum ilaçlarla enfeksiyon devam halenÇeneniz nasıl
bişey dicem vidalama işlemi mi yapıldı size?Ayni ya tedavi oluyorum ilaçlarla enfeksiyon devam halen
Peki o vidalar zaman geçtikçe çıkarsa nolacak.Evet metbor takıldi köşelerden vidalanmis
Nasil yani videlar cikiyormu ? Cikmaz kiPeki o vidalar zaman geçtikçe çıkarsa nolacak.
bilmem ömürlük mü yani onlar. Allah korusun kaza vs. olursaNasil yani videlar cikiyormu ? Cikmaz ki
aman aman tek öyle olsun.bende olmak istiyorumda acı durumu nasıl, iyi geçti mi?Haha yok kiz güzelcen sabitlendiriliyor hiç duymadım vidaların ciktigini
Gayet te ii duruyor ama yani bi doktor horun çok istiyorsa mecburluk bişey değilse tavsiye etmiyorum ben kendimce çok ağrı acı çektim şuanda cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?