• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım

Kendini dindar bi insan olarak tanimlayip, bütün inandığı değerleri çiğneyip sonra da dinini kendine inandırmak için kullanan iki yüzlü bi adam sana niye durust olsun ki? Yapma allah aşkına nasıl bi sohbetmis bu böyle ruju fondoteni gomlege bulastiracak kadar. Sen gomlekten ruju yakalayana kadar hiç problem yoktu sen yakalayınca birden pişman oldu. Buna pişmanlık denmez. Pişman olan adam gelip kendi söyler üste çıkmaya çalışıp son care pismanim diyorsa kusura bakma ama hala seni aptal yerine koyuyor.

Ya sorma bu konuyu okudugumdan beri sinirliyim kadının basından o kadar olay gecmis adam hala eglence derdinde
Bizim kafamızı dagıtmaya hakkımız yok zaten biz bir yere gitsek kan cıkar ama adamın buna hakkı var
Bir de kadını kandırıyor kuranı alet ederek sen kimsin be adam kuranın adını agzına almaya utanır insan
Piskinlik tavan yapmıs adamda:KK11:

Boyle şeylere dinin alet edilmesi de ne kadar igrenc ya. İnsan pavyonda gittim ama birşey yapmadim kurani getir el basayim derken nasil utanmaz. Tepem atti benimde

Kadın sevdimi her şeyini feda etmeye hazırdır. Hatta sevişmeye bile. Erkekte sevişmek için her şeyini feda etmeye hazırdır. Sevgiyi bile!

Der Coelho ve doğrulunu ispatlar.

Çok doğru bir tespit bir erkek karısını evladını yuvasını Bes dklık bir zevk uğruna feda etmiyo mu kaç kişi nin yuvası bu sebepten dagılmıyor mu aldatılmak
Çok zor bir durum umarım başımıza gelmez

DÜŞÜNCEM SADECE BİRKAÇ GÜN KENDİMİ BİR ÖLÇEYİM NASIL NASIL HİSSEDİYORUM SONRA ANNE VE BABASINI ÇEKİP KONUŞAYIM VE KARARRIMI ÜÇÜNE BİR ARADA SÖYLEYEYİM

DÜŞÜNCEM SADECE BİRKAÇ GÜN KENDİMİ BİR ÖLÇEYİM NASIL NASIL HİSSEDİYORUM SONRA ANNE VE BABASINI ÇEKİP KONUŞAYIM VE KARARRIMI ÜÇÜNE BİR ARADA SÖYLEYEYİM
umarım kararından cayıpta burda yeni aldatılma konuları açmak zorunda kalmazsın

Ben şuna eminimki konu sahibi yavaş yavaş kendini kandıracak şeyler bulacak ve adamı affedecek.duruşu onu gösteriyor.iki yıl önceki konunda da yazmışsın ama adam hala aynı

slm arkadaşlar.Bugün çok kötüyüm.Kimse ile paylaşamadım durumumu bende sizinle dertleşmek fikir almak istedim.8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor.2 gün önce de gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık.Ve ondan 1 gün sonra eşim daha önce söylemişti bir arkadaşımın yeğeninin asker gecesi var çocuk kimsesiz durumu yok yanında olmak istiyoruz işyerinden bir arkadaşla gitmek istiyoruz nedersin dedi.Bende tamam ama fazla içme kendini kaybetme git demiştim.Zaten önceleri güven problemi yaşıyordum ben ve biraz sıkıyordum kendini evliliğimizde düzgün gitmiyordu eşim bunalıyorum rahat yaşamak stiyorum sıkma beni diyordu sonra konuştuk hallettik güzel de gidiyordu bana değer veriyordu.kendiliğinden vücuduna ismimi yazdırdı falan hoşuma gitti.Ama işte o gecedenen geç 2 de gelecekti ama saat 5 te geldi.neyse dedim ve sesimi çıkarmadım kusura bakma dedi geciktim dedi neyse dedim.Sabah kalktım gömleğinin ucunda ruj ve fondoten lekesi.Beynimden vuruldum hemen kalk ne bu falan dedim uyku semesi bir gün önce senden bulaşmıştır dedi benim rujumun rengi değil dedim ve yok saçmalama falan dedi bende çok kötüydüm işe gidiyorum akşama konuşacağız dedim ve çıktım.Sonra beni aradı bişey bahane ederek ters davranınca ne saçmalıyorsun yok öyle bişi falan dedi ve akşam konuştuk kızacaksın ama anlatacağım evet hata yaptım gecede erkekler olacak sadece sanmıştık ama çocuklar 4 kadın getirmişler bu pavyonlarda oynayan tiplerden ve müzik sesi fazla olduğundan biraz yakın konuştuk ve çok fazla içtim birazda sarhoş oldum oynadım falan o anda bulaşmıştır ama yemin ederim başka bir yanlış yapmadım diyor.ne yapacağımıda bilmiyorum ayrılmayı düşündüğümü kaldıramayacağımı söyledim bu durumu.ben sana çok alıştım ayrılırsan gidersen yapamam diyor.bebeği kaybettiğimiz başka ciddi bir hastalık olayıda var hepsi üst üste gelince içtim ve kendimi kaybettim ama kuran üzerine el basarım(dini duyguları yüksektir) sana yanlış bişi yapmadım diyor.yapmıcaktın madem bilmiyordun onları görünce çıkıp gelecektin dedim haklısın ama yapmadım düzeltmem için ne yapmalıyım yıkma yuvamızı haklısın hata yaptım ama zamanı geri alamıyorum bundan sonra dışarda içki olayı kapandı benim için diyor.Arkadaşlar kafam çok karışık siz olsaydınız ne yapardınız.Ben bu olayı yaşamamış olsaydım ve başka birinin başına gelseydi direkt ayrılmak derdim ama şimdi kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum böyle birşeyide kimseye anlatamam.
dini duygulari yüksek olan adam icki iciyor ve pavyona gidiyor ilginc

Yakaya ruj bulasmissa demekki gözüyle eşinizin kulağına konuşmuş, malumunuz yaka kulakta olmuyor... arada en az üç parmak mesafe var:KK53:

Back
X