Bunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyoradam niye boşanmak istemiyor?
Benim fikrimce kadın kendine güveniyor gözü dışarda gibiBunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyor
Kadının tek haklı olduğu konu bu.bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü
Adam inan cocuklari için düzeltmek istediğini söyledi kadın umursamadiKadının tek haklı olduğu konu bu.
Ne olursa olsun hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalı.
Sorunları çözmenin yolu şiddet değildir. Madem ortada aldatma olayı var adam boşansın yoluna baksın. Olmamışı oldurmaya çalışmanın bir anlamı yok. Bir kere yapan bin defa daha yapar, bu kişilikler asla düzelmez. Bana göre adam kadından daha gurursuz. Kadın en azından yaptım diyor kabul ediyor ama adam bunca şeye rağmen boşanmak istemiyor. Gerçi ikisi de birbirinden karaktersiz ama neyse.
Ben adamı tekin bulmadım. Bunca şeye rağmen boşanmayan adamda ben artniyet ararım. Çocuklar işin bahanesi bana göre.Adam inan cocuklari için düzeltmek istediğini söyledi kadın umursamadi
Ben de şiddete karşıyım en başta pskolojik şiddeteKadının tek haklı olduğu konu bu.
Ne olursa olsun hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalı.
Sorunları çözmenin yolu şiddet değildir. Madem ortada aldatma olayı var adam boşansın yoluna baksın. Olmamışı oldurmaya çalışmanın bir anlamı yok. Bir kere yapan bin defa daha yapar, bu kişilikler asla düzelmez. Bana göre adam kadından daha gurursuz. Kadın en azından yaptım diyor kabul ediyor ama adam bunca şeye rağmen boşanmak istemiyor. Gerçi ikisi de birbirinden karaktersiz ama neyse.
Öneriniz direk bosansin yani değil mi bir an önce bir düzen gerek zatenBen adamı tekin bulmadım. Bunca şeye rağmen boşanmayan adamda ben artniyet ararım. Çocuklar işin bahanesi bana göre.
Ayrıca çocuklar bu bozuk şiddet dolu aile içinde büyüyünce çok mu düzgün bireyler olacaklar?
Yani anlaşmalı tek celsede mi yoksa çekişmeli mi açsınÖneriniz direk bosansin yani değil mi bir an önce bir düzen gerek zaten
Adam inan cocuklari için düzeltmek istediğini söyledi kadın umursamadi
Adam senin neyin oluyor?Bunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyor
Bu ne demek ya :)) Adam defalarca kez aldatılmış, saygı yerlerde, aralarında şiddet başlamış, sizin öneriniz boşanması mı yani diyorsunuz:)) Bizim önerimize göre mi hareket edecek bu adam, kendi gururu, aklı kalmamış mı?Öneriniz direk bosansin yani değil mi bir an önce bir düzen gerek zaten
Allah aşkına adam mı suçlu şuan çocuklar zaten annede kalacak her türlü burda ne kadınlar var aldatiliyor da çocuklar için şans veriyor neyseadamda gurur olsaymış gurur haysiyet için vurmuş diyosun, adamda gurur olsaymış geri dön demezmiş.
yuzde 90 adamın çevresi çocuklara biz bakamayız, anne de almaz demiştir, adamın da tek başına çocuk buyutmeye gözu yemeyeceği için çevresi boşanma demiştir.
neyse ya, ne diyim, Allah çocuklara yardım etsin.
Siz yanlış anladınız boşanacak ben anlaşmalı mi çekişmeli mi mantıklı olur diyorum öneri oalrak bu yoksa kim hiç tanımadığı bir insanın kelimesine göre tmaam ayrılmam dicek. Sonuçta aldatılmış oda tamam bosanalim diyor ama niye tek celsede bitsin rahat etsin mantigindaBu ne demek ya :)) Adam defalarca kez aldatılmış, saygı yerlerde, aralarında şiddet başlamış, sizin öneriniz boşanması mı yani diyorsunuz:)) Bizim önerimize göre mi hareket edecek bu adam, kendi gururu, aklı kalmamış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?