Arkadaşlar yardımınız lazım konu aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

loyal_oO

HUZUR EN ÖNEMLİSİ
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
151
80
18
Dün konuyu aile ve ilişkiler yerine açtım ama görülmedi buraya tekrar açıyorum.
Merhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsın bu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini

Bunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyor
Benim fikrimce kadın kendine güveniyor gözü dışarda gibi

Tencere dibin kara senin ki benden kara...

İkisi de neyin ne olduğunu biliyor bunca yıl boşanmayıp sineye çeken adam da pek tekin sayılmaz kadın açık açık yaşamış yaşayacağını ne olduda bu aldatmalar sorun haline gelmeye başladı onu sorgulamak lazım.

Rezil bir çift!

bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü
Kadının tek haklı olduğu konu bu.
Ne olursa olsun hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalı.
Sorunları çözmenin yolu şiddet değildir. Madem ortada aldatma olayı var adam boşansın yoluna baksın. Olmamışı oldurmaya çalışmanın bir anlamı yok. Bir kere yapan bin defa daha yapar, bu kişilikler asla düzelmez. Bana göre adam kadından daha gurursuz. Kadın en azından yaptım diyor kabul ediyor ama adam bunca şeye rağmen boşanmak istemiyor. Gerçi ikisi de birbirinden karaktersiz ama neyse.

Adam inan cocuklari için düzeltmek istediğini söyledi kadın umursamadi

Ben adamı tekin bulmadım. Bunca şeye rağmen boşanmayan adamda ben artniyet ararım. Çocuklar işin bahanesi bana göre.
Ayrıca çocuklar bu bozuk şiddet dolu aile içinde büyüyünce çok mu düzgün bireyler olacaklar?

Ben de şiddete karşıyım en başta pskolojik şiddete

Öneriniz direk bosansin yani değil mi bir an önce bir düzen gerek zaten

adamda gurur olsaymış gurur haysiyet için vurmuş diyosun, adamda gurur olsaymış geri dön demezmiş.
yuzde 90 adamın çevresi çocuklara biz bakamayız, anne de almaz demiştir, adamın da tek başına çocuk buyutmeye gözu yemeyeceği için çevresi boşanma demiştir.
neyse ya, ne diyim, Allah çocuklara yardım etsin.

Aradan 5 yil gecmis ogrendikten sonra 6 ay icinde dava hakki vardi simdi kaybetti bosansalarda normal bodanma aldatma uzerine olmaz adamda hic bi hak talep edemez ustune ustuk kadina nafada mallarda paylasim yapilir

Bunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyor
Adam senin neyin oluyor?

Öneriniz direk bosansin yani değil mi bir an önce bir düzen gerek zaten
Bu ne demek ya :)) Adam defalarca kez aldatılmış, saygı yerlerde, aralarında şiddet başlamış, sizin öneriniz boşanması mı yani diyorsunuz:)) Bizim önerimize göre mi hareket edecek bu adam, kendi gururu, aklı kalmamış mı?

Allah aşkına adam mı suçlu şuan çocuklar zaten annede kalacak her türlü burda ne kadınlar var aldatiliyor da çocuklar için şans veriyor neyse

Siz yanlış anladınız boşanacak ben anlaşmalı mi çekişmeli mi mantıklı olur diyorum öneri oalrak bu yoksa kim hiç tanımadığı bir insanın kelimesine göre tmaam ayrılmam dicek. Sonuçta aldatılmış oda tamam bosanalim diyor ama niye tek celsede bitsin rahat etsin mantiginda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…