Arkadaşlar yardımınız lazım konu aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına adam mı suçlu şuan çocuklar zaten annede kalacak her türlü burda ne kadınlar var aldatiliyor da çocuklar için şans veriyor neyse
Evet adam suclu, aldatan kadını affetmıs.
Kadın bosanalım diyor bosanmayalım dıye yalvarıyor ustune bir de sıddet uyguluyor.
 
Adamın uğraşacak zamanı ve psikolojisi varsa çekişmeli boşansın ama hemen kurtulmak istiyorum bu rezillikten diyorsa anlaşmalı tabi ki.
 
Aradan 5 yil gecmis ogrendikten sonra 6 ay icinde dava hakki vardi simdi kaybetti bosansalarda normal bodanma aldatma uzerine olmaz adamda hic bi hak talep edemez ustune ustuk kadina nafada mallarda paylasim yapilir
Bazi seylerde soylediginiz dogru bazi seylerde yanlisiniz var. Soyle ki:
Evet adam ogrendigi andan itibaren 6 ay icinde bosanmadigi icin affetmis sayiliyor. Ancak kadin hala kusurlu davranisina devam etmis. Kendine ceki duzen vermemis. Ama dogru, adam da bu durumu bile bile kabul etmis sayiliyor.
Ikincisi adam affetmis sayilsa ya da sayilmasa da mal paylasimi zaten yapilacakti. Bu iki tarafinda hakki. Davalarda daha dogrusu cekismeli bosanmalarda iki tarafin da kusur oranina bakilir. En cok kusur isleyen en az kusurlu tarafa, eger talep varsa, tazminat oder. Yani anlayacaginiz eger agir kusurlu adam cikarsa ve kadinin da tazminat talebi varsa adam tazminat oder. Ayni sekilde adam tazminat talebinde bulunur kadin agir kusurlu olursa kadin adama tazminat oder. Ancak mal paylasiminda kusur oranina bakilmaz. Burada yanlis bilgilendirme var.
 
Son düzenleme:
İşte sorun onu kanıtlamak cekismelide somut delil isterler şahit olarak bulunur ama somut delil yok
E tamam anlaşmalı boşansın o zaman. Ben karşımda böyle karaktersiz bir insanla uğraşmak istemem Allahından bulsun der geçerim. Zira mahkemede de "ben aldattığım halde beni affetti, bana şiddet uyguladı" dese koca daha zararlı çıkar.
 
Boşanmak isteyen karısını evli kalmaya zorlayan adam..kadın açık açık başkasına gönlünün kaydığını söylemiş adam affetmiş.Şimdi elin dediği ile kadını dövüyorsa kadına söylediği şey ; başkaları ile birlikte olabilirsin ama ele güne belli etme yeter..bana da karılık yapmaya devam et ! Şimdi aldatıldığında gidecek yeri/işi olmadığı için veya kocası af dilediği için kocasını affeden kadınlarla bu adamın hiçbir ortak noktası yok..çünkü ondan af isteyen yok ama adam zorla "dön seni affetmek istiyorum " diye yalvarıyor
 
Iki taraf da kusurlu. Adam yillarca bunu bile bile sineye cekmis, yani bu igrenc durumu kabul etmis ya da gormezden gelmis, bosanmamak icin cocuklari bahane gostermis.
Kadin da bosanmadan baska biriyle beraberlik yasiyor evli bir adamla.
Simdi de kadin bosanmak icin ugrasiyor. Istedigi sartlar olusmus cunku. Adam kadinin eline koz vermis, kadinin elinde darp raporu var. Bu arada adam bence pazif karakterli. Pazif olmasa aldatmayi sineye cekmezdi. Hala da bosanmayalim diyor, buna pes demek sanirim dogru olur. Yani adam herseyi yap ama yeter ki gitme evde dur diyor.
Simdi isin dogrusu bosanmak. Kimse biriyle zorla tehditle, siddetle evli tutulamaz. Madem kadin da hazir bosanmak istiyor, cocuklar da bu sekilde sevgisiz yasamaktansa bosanmak en mantiklisi. Cocuklar icin en uygun olan bir anlasma protokolu hazirlansin. Eger mal paylasiminda sorun yasaniyorsa, bir avukatla gorusulup birisini vasi gosterip mallar cocuklara birakilabilir.
Velayet konusunda da iki taraf hem fikirse iki tarafinda okey dedigi bir anlasma hazirlanip uzatmadan bosanma yoluna gidilsin. Adam bence bir avukatla gorusup bir protokol hazirlatip kadina imzaya sunsun. Kadin hazir bosanmak istiyor cunku.
 
Arkadaşlar ben cevap buldum konuyu nasıl kapatabilirim
 
Bunca şeye rağmen gel duzelelim dedi kadında düzelmesin yine döversn diyor. İstemiyorum seni dedi. Adamda madem bosancaz o zaman sürün dedi tek celsede bosanmicam rahat ettirmek istemiyorum diyor
Uf adam feci sığ yalnız.
Bunca şeye rağmen ne düzelmesi daha? Kadın tabir-i caizse adamı bi benimle aldatmamış. Hala yok çocukların hatrına bilmem neye
Hayır maden nolur dön tülay yapacaktı da ne diye kadını dövdü? Eve gelince uyarsaymış vicdanını rahatlatmak için bitti gitti.

Şimdi baktı onca şeye rağmen terk eden gururlu taraf olamadı o zaman bari rahat ettirmeyeyim derdinde.
Nereden baksam komik

Biraz aklı varsa öyle dümdüz tek celsede boşansın. Kendine yeni bir düzen kursun
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…