Arkadaşlar Yarın (06.09.10) Ameliyat Oluyorum Dualarınızı Eksik Etmeyin Lütfen...

ayca_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
63
0
36
Ordu
Arkadaşlar ameliyat günüm geldi nihayet.Hem çok istiyorum bu ameliyatı hemde korkularım ameliyat tarihini aldığım ilk günden itibaren devam etmekte.Ama şu aşamaya kadar gelmişken ve yıllardır bu ameliyatı beklerken vazgeçmek büyük bir saçmalık olur biliyorum.O yüzden korkularımı ve kısa bir sürelik çekeceğim sıkıntıları bir kenara koyarak yarın ameliyata girip her şeyin çok güzel olacağına kendimi inandırmış bulunuyorum şu andan itibaren. :)))
Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi esirgemeyin.Çünkü en çok buna ihtiyacım olacak.
Forumdaki herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana hep destek oldunuz,korkularımın gereksiz olduğunu, her şeyin çok güzel olacağını söyleyerek beni ameliyata hazırlama konusunda çok yardımcı oldunuz.Tekrar tekrar teşekkürler.
Umarım bir an önce ayağa kalkıp iyileşerek yaşadıklarımı burada sizlerle paylaşma imkanını bulurum.Umarım "İyiki olmuşum bu ameliyatı" diyerek pişmanlık duymam.

En kısa zamanda görüşmek ümidiyle.Sağlıcakla kalın ve dualarınızı esirgemeyin ne olur.
Sizleri çok seviyorum...:1hug:

bitanem insallah en kisa zamanda aramiza dönersin...döneceksinde buna inaniyorum sakin korkma ameliyati sil kafandan baska seylere yogunlas ne bilim ameliyattan sonra ne giyincegine nasil bir makyaj yapicana nerelere gidip eylencene geziceni düsün...stress yapma sigarada sakin icme diline biber sürerim doktorun kim bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi olur insallah ALLAH yardimcin olsun rahat ol gözlerini acdigin hersey olup bitmis olucak sen bile sasacaksin mucukslar sana haberlerini ve resimlerini bekliyor olucas ..ALLAH a emanetsin...o yuzden guven ONA...a.s.

bitanem insallah en kisa zamanda aramiza dönersin...döneceksinde buna inaniyorum sakin korkma ameliyati sil kafandan baska seylere yogunlas ne bilim ameliyattan sonra ne giyincegine nasil bir makyaj yapicana nerelere gidip eylencene geziceni düsün...stress yapma sigarada sakin icme diline biber sürerim doktorun kim bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi olur insallah ALLAH yardimcin olsun rahat ol gözlerini acdigin hersey olup bitmis olucak sen bile sasacaksin mucukslar sana haberlerini ve resimlerini bekliyor olucas ..ALLAH a emanetsin...o yuzden guven ONA...a.s.

Canım çok ama çok teşekkür ediyorum bende dediğin gibi yapıyorum zaten başka şeylere odaklanmaya,başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ve belirttiğim gibi Allah'ımın yardımıyla her şey güzel olacak biliyorum.Doktorum Ordu Medical Park Hastanesinden Op.Dr. Hilal Kurul.O hastanede çalıştığım için yaptığı burunları görme şansım oldu.İnşallah benim burnumda çok güzel olacak ve çektiklerime değecek.1 hafta sonra her şey daha iyi olacak biliyorum.1-1,5 hafta sonra burada resimlerimi ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyor olacağım inşallah.

Tekrar teşekkür ediyorum desteğin için... :1hug:

ayçacımm hayırlısı olsun çalıştığın hastanede ameliyat olmak ayrı bi heyecan olsa gerek;)mutlu mutlu aramıza dönmen dileğiylea.s.

ayçacımm hayırlısı olsun çalıştığın hastanede ameliyat olmak ayrı bi heyecan olsa gerek;)mutlu mutlu aramıza dönmen dileğiylea.s.

Çok teşekkür ediyorum canım.İnşallah mutlu bir şekilde dönerim aranıza tekrar.
Çalıştığım hastanede ameliyat olmak heyecanlı olduğu kadar beni rahatlatıyor da.Çalışanları,doktorları,hemşireleri tanıyor olmanın verdiği bir rahatlık olsa gerek... yerimseniben

Allah yar ve yardımcın olsun, umarım herşey yolunda gider. Ameliyattan sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatmanı bekliyorum ona göre, benimde cesarete ihtiyacım var. :)))

Allah yar ve yardımcın olsun, umarım herşey yolunda gider. Ameliyattan sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatmanı bekliyorum ona göre, benimde cesarete ihtiyacım var. :)))

Aminnnnn....
Çok teşekkür ediyorum.Allah'ım yardımcım olur inşallah.
Hayırlısıyla atlatayım da ilk haftayı tek tek anlatırım yaşadıklarımı.Merak etme. :)))
Sen de olmayı düşünüyorsun galiba.Ameliyat için tarih belli mi?

Evet düşünüyorum, tarih yarın belli olacak bakalım hayırlısı ama yarı yıl tatilinde olmak isteyeceğim sanırım fikrimi değiştirmezsem kızım ilkokul 1. sınıfa başlayacak çünkü :), ama bakalım yarın ne getirecek.

Evet düşünüyorum, tarih yarın belli olacak bakalım hayırlısı ama yarı yıl tatilinde olmak isteyeceğim sanırım fikrimi değiştirmezsem kızım ilkokul 1. sınıfa başlayacak çünkü :), ama bakalım yarın ne getirecek.

Hayırlısı olur inşallah ve umarım istediğin gibi olur her şey.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Cnm simdiden gecmis olsun, dualarimiz seninle. Hersey istedigin gibi olucak insallah, ve seni en yakin zamanda burda tekrar gormek dilegiylen.

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duaaa edicem senin içinnn anlamadann gecicekk biticekkkkkk hemencikkk toplancaksınnn snra bi hafta snra bana aaaaaaaaaa korkmaaa hiçbişi olmuomusss diipp beni yatıstırcaksınnnnn dahaaa .. şimdiden gecmiş bitmiş olsunn.. yrn yeni bigün yeni bibaslangıççç hersey cok güzell olcak

allah yardımcın olsun canım yaaa inş.güzel sonuçlar alırsın..ayy bi kaç sonra ameliyata girceksin...üfff ne heyecanlı yaaa sanki ben gircemm..boshayallersmile

Canım inşallah güzel geçmiştir ameliyatın inşallah istediğin gibi olur burnun dualarım seninle.

Rabbim kolaylıkar ve ACİL ŞİFALAR versin.Mutlu olman dileği ile.
Allahım gönlündne geçeni nasip etsin.
Şimdiden çok geçmiş olsun Canım.

ben de gelicek hafta çarşamba ya da cuma günü ameliyat olucam ama acaip korkuorum eyvahedigeldismile
allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşımıza da geçmiş olsun, darısı başımıza kaydirigubbakcemile2

heralde amlyt olmuştursun şu sıralar cnmmm:)çok ama çok geçmiş olsu eminim iyiki olmuşum diyceksin hatta niye geç kaldım diyceksin:)güzle haberlerini beklkiyorus:)

Back
X