Arkadaşlar Yarın (06.09.10) Ameliyat Oluyorum Dualarınızı Eksik Etmeyin Lütfen...

canım burnun o kadar değişecek ki, benim de burun deliklerim kocamandı ama zamanla küçüldüler... resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum

lollapoza peki tersi olabilirmi dersin?benm suan önceye göre büyüdüde bide yamuldu:S
konu sahibi senn konunda sikayetimi yaziyrm kusuara bakma

lollapalooza cnm çok teşekkür ediyorum gerçekten rahatladım bir nebze de olsa.İnsan her ne kadar değişeceğini bilse de yine de tedirgin oluyor işte... :))

Resimleri en kısa sürede paylaşacağım merak etmeyin... :))

busrap38 çok teşekkür ediyorum canım...:1hug:

turkiye doktorunla görüştün mü peki burnundaki değişikliği?

Arkadaşlar ben geldim... :)))
Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için ve beni dualarınızla,güzel temennilerinizle yalnız bırakmadığınız için.
Ameliyatı hayırlısıyla atlattım ve hiç bir zorluk yaşamadım Allah'ıma şükürler olsun.Pazartesi saat 10:30 da odama beni sedyeyle almaya gelip ameliyathane götürdüler.Korkudan titriyordum.Ameliyathaneye girdiğimde de nasıl bir yermiş diye hazır gelmişken incelemeye koyulayım dedim. :)))
Beni bayıltmadan önce doktorum son bir kez daha sordu nasıl bir burun istediğimi.Sonra elimden damar yolu açtılar ve ben ışığa doğru bakarken gözlerim karardı ve uyumuşum :)))
Ameliyattan 12:45 gibi çıkmışım ve gayet sakinmişim hiç konuşmamışım boş boş etrafa bakıyormuşum.Ağrım çok hafifti bir ağrı kesici vurdular ve hemen kesildi zaten o hafif ağrıda.Mide bulantım olmadı yine Allah'ıma şükürler olsun.Morarmam olmadı.Sadece sol göz altımda morarma değil de hafif bir sararma oldu.Şişliğim oldu tabi.Gözlerim falan şişti.Onun haricinde bnm için tek zorlayıcı şey tamponlar oldu.Nefes alamıyorsunuz,yemek yiyemiyorsunuz rahat bir şekilde.Ama ilk iki günden sonra alışıyorsunuz yemek yemeye tamponlarla.Ben sadece uyku uyuyamadım o da tamponlardan dolayı.Ağrı falan kesinlikle olmuyor en azından bende olmadı sadece hafif bir sızlama oluyor burun içinde o da ağrı kesicilerle geçiyor zaten.
Hiç abartılacak bir ameliyat değilmiş kesinlikle ben böyle söylüyorsam emin olun hiçbir şey yoktur bu ameliyatta abartılacak.
Yarın sabah 08:00'de tamponların alınacak Allah'ın izniyle.Artık alçı ve dikişler kaçıncı gün alınır onu da yarın öğrenirim artık doktorumdan.
Yeni burnuşumu çok merak ediyorum umarım istediğim gibi olmuştur.Sadece ucunu görebiliyorum şu anda hafif kalkık duruyor.(İstediğim gibi).Bir kaç gün sonra fotoları paylaşırım sizinle.

Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle korkmasınlar ve ertelemesinler bir an önce olsunlar.Çünkü ben iyi ki olmuşum diyorum.Pişman değilim.Ameliyattan yana korkulacak hiç bir durum yok arkadaşlar.
Umarım yeni burnuşumla güzel ve sağlıklı günler geçirmeyi nasip eder Allah'ım.Aynı temennim sizler için de geçerli arkadaşlar.
Ve...Darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına diyorum... :)))
Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginizden ve desteğinizden dolayı...

Hepinize İyi Bayramlar.Sağlıklı günler...yerimseniben

Ay okurken içim cız etti bu pazartesi bende bunları yaşamış olucam geçmiş olsun ayrıca :çok üzgünüm: ben felaket gerildim ya şimdiden senağlama

Ay okurken içim cız etti bu pazartesi bende bunları yaşamış olucam geçmiş olsun ayrıca :çok üzgünüm: ben felaket gerildim ya şimdiden senağlama

sende mi pzts ameliyat oluosunnnnnnnnnnnnnnnn bendeeeeeeeeeeee vazgectim vazgecicemmm öle böle diil:)

canimsinn gerilme ve bir an önce ol su ameliyatini hic korkma ve gerilme bakicaksinki hemen gelmis gecmis arkadasimizinki gibikaydirigubbakcemile2

aycaa cok gecmis olsun hayatim bak oldun ve kurtuldun resimlerini bekliyorum en kisa zamanda kenmdine dikkat et ok fasla konusma gülme basin dik otur ve uyu öptüm mucukssŞeniz

hayir ayca görüsmedim kontrole gidince söyledim kemik sisti diye doktor yok dedi.ama ben kompleks yaptim banyo aynasina bakinca aynada mi sorun ne yamuk annemlere diyorum bak surasi söyle burasi böyle kiziyolr ne demek istiyosun diye. bu forumda okudum burun delikleriyle ilgili bisi aaa dedim benimkide büyük daha dün babama dedim bak benimde büyümüs nasil kizdi nutuk cekti ..

hayirrrrr vazzgecemesssinnnn topla cesaretiniiii oyarimm seniii olucaksin:)alsanaalsanasmile

hahahhaha cnmm yaaaaaaaaaa sağollllllll bak böle gaza gelinceeeeee ii gelioo olcammmm olcammmm seninnki gibi bi burnusumm olcak insalllah

ACELYAM çok teşekkür ederim cnm tavsiyelerine dikkat edeceğim :))
turkiye sen ameliyat olalı ne kadar süre geçti bilmiyorum ama eminim düzelecektir hepsi.Şu anda bnmde yüzüm acayip şiş özellikle burnum ve üst dudağım.Gülünce çok berbat gözüküyorum üst dudağımın şişliğinden olsa gerek.İnşallah geçecek hepsi.Biraz sabır gerekiyor sadece ama demesi kolay biliyorum uygulaması zor... :))
Pazartesi günü ameliyat olacak olan arkadaşlarımız sakın korkmasın tüm yaşadıklarımı paylaşmaya çalıştım elimden geldiği kadarıyla.Korkulacak hiçbir şeyin olmadığını tekrar tekrar vurguluyorum.Biliyorum ben şimdi ne söylesem boş siz ameliyattan çıktıktan sonra hak vereceksiniz bana. ;))
En azından sadece birazcık da olsa sakin olmayı deneyin nasıl olup bittiğini bile anlamayacaksınız hiçbir şeyin.
Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşlar.Hayırlısıyla olun ameliyatınızı burada sohbetlerimize,paylaşımlarımıza kaldığımız yerden birlikte devam edeceğiz Allah'ın izniyle...
Hepinizi öpüyorum ve sağlıklı günler diliyorum...:1hug:

canimsinn gerilme ve bir an önce ol su ameliyatini hic korkma ve gerilme bakicaksinki hemen gelmis gecmis arkadasimizinki gibikaydirigubbakcemile2

off bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete valla ben çok tırsıyorum ya bi de iğneden dehşet korkuyorum ameliyat masasındanda değil o iğneler ve ameliyat sonrasındaki kötü görünümden çok korkuyorum :çok üzgünüm:

ayca ben ameliyat olali 2 ay 1 hafta olmustur ben bence cok cabuk iylestim ilk gün hemsireler kontrole gelince cok iyisin diyolardi bilmiyorum ne kadar ciddielrdi ama?:D ama benim burnum ilk zaman göre yamuldu ya hadi sislik neysede bu yamukluk nasil gidicek bilmiyorum ya sekli bozulcak diye degil okadar para gitti bosuna gitti diye üzülüyorum acikcasi

Ayça canım inşallah istediğin gibi güzel sonuçların olur yazını takip ediyorum, ayrıca hemşerimsin :) buda ayrı bir güzellik benim için, resimlerini bekliyoruz tatlım bu arada umarım sağlık açısından da iyileşmişsindir.

off bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete valla ben çok tırsıyorum ya bi de iğneden dehşet korkuyorum ameliyat masasındanda değil o iğneler ve ameliyat sonrasındaki kötü görünümden çok korkuyorum :çok üzgünüm:

canim inanki en eli titreyen en korkak bendim ben yaptirdiysam siz yaptirirsiniz ben onceden iki defa ameliyatdan kacdim son saatler kala yani:D o yuzden sadece guvenebilceginiz doktopru bulmaniz sart onu hissetmelisiniz bende aradimi bulmdan emin oldukdan sonra ameliyat oldum iannki korkulacak bisey yok kendine dikkat etmelesiin sadecelaelaelaelaelae

aycaa bende daha komikdi mesle ben halen gulerken yada hapsururken esnerken yine zorlaniyorum ilk zamanki gibi olmasada halen öyle : benimkisi baya buyukdu ama :D benimde üst dudagim sismisdi tavsan gibi tam konusamiyodum ama hepsi gecer takma mucukss:)

canim inanki en eli titreyen en korkak bendim ben yaptirdiysam siz yaptirirsiniz ben onceden iki defa ameliyatdan kacdim son saatler kala yani:D o yuzden sadece guvenebilceginiz doktopru bulmaniz sart onu hissetmelisiniz bende aradimi bulmdan emin oldukdan sonra ameliyat oldum iannki korkulacak bisey yok kendine dikkat etmelesiin sadecelaelaelaelaelae

ameliyatımın 5. günündeyim dudaklarım çook komikk dümdüz aptal bişi olduu şaka gibi yaa :)) :1:

Back
X