Arkadaşlar Yarın (06.09.10) Ameliyat Oluyorum Dualarınızı Eksik Etmeyin Lütfen...

ne yaptın cnm? nasıl geçti acaba ameliyat..sizinle birlikte sanki ben oluyorum ya çok merak ediyorum..inş.istediğin gibi olmuştur..

Arkadaşlar ben geldim... :)))
Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için ve beni dualarınızla,güzel temennilerinizle yalnız bırakmadığınız için.
Ameliyatı hayırlısıyla atlattım ve hiç bir zorluk yaşamadım Allah'ıma şükürler olsun.Pazartesi saat 10:30 da odama beni sedyeyle almaya gelip ameliyathane götürdüler.Korkudan titriyordum.Ameliyathaneye girdiğimde de nasıl bir yermiş diye hazır gelmişken incelemeye koyulayım dedim. :)))
Beni bayıltmadan önce doktorum son bir kez daha sordu nasıl bir burun istediğimi.Sonra elimden damar yolu açtılar ve ben ışığa doğru bakarken gözlerim karardı ve uyumuşum :)))
Ameliyattan 12:45 gibi çıkmışım ve gayet sakinmişim hiç konuşmamışım boş boş etrafa bakıyormuşum.Ağrım çok hafifti bir ağrı kesici vurdular ve hemen kesildi zaten o hafif ağrıda.Mide bulantım olmadı yine Allah'ıma şükürler olsun.Morarmam olmadı.Sadece sol göz altımda morarma değil de hafif bir sararma oldu.Şişliğim oldu tabi.Gözlerim falan şişti.Onun haricinde bnm için tek zorlayıcı şey tamponlar oldu.Nefes alamıyorsunuz,yemek yiyemiyorsunuz rahat bir şekilde.Ama ilk iki günden sonra alışıyorsunuz yemek yemeye tamponlarla.Ben sadece uyku uyuyamadım o da tamponlardan dolayı.Ağrı falan kesinlikle olmuyor en azından bende olmadı sadece hafif bir sızlama oluyor burun içinde o da ağrı kesicilerle geçiyor zaten.
Hiç abartılacak bir ameliyat değilmiş kesinlikle ben böyle söylüyorsam emin olun hiçbir şey yoktur bu ameliyatta abartılacak.
Yarın sabah 08:00'de tamponların alınacak Allah'ın izniyle.Artık alçı ve dikişler kaçıncı gün alınır onu da yarın öğrenirim artık doktorumdan.
Yeni burnuşumu çok merak ediyorum umarım istediğim gibi olmuştur.Sadece ucunu görebiliyorum şu anda hafif kalkık duruyor.(İstediğim gibi).Bir kaç gün sonra fotoları paylaşırım sizinle.

Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle korkmasınlar ve ertelemesinler bir an önce olsunlar.Çünkü ben iyi ki olmuşum diyorum.Pişman değilim.Ameliyattan yana korkulacak hiç bir durum yok arkadaşlar.
Umarım yeni burnuşumla güzel ve sağlıklı günler geçirmeyi nasip eder Allah'ım.Aynı temennim sizler için de geçerli arkadaşlar.
Ve...Darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına diyorum... :)))
Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginizden ve desteğinizden dolayı...

Hepinize İyi Bayramlar.Sağlıklı günler...yerimseniben

ayça geçmiş olsun sevindim.hadi bakalım yeni burnuşunla güzel fotolar bekleriz.

Cok cok gecmis olsun cnm, insallah diledigin gibi gelisir hersey hayirli olsun iyi gunlerde kullan:)

su.ay ve melide çok teşekkür ediyorum güzel temennileriniz için.Umarım herşey yolunda gitmeye devam eder ve sonuç güzel olur... :)))

canim cok gecmis olsun...cok moral verdin bana inan hep korkularim yuzunden erteledim yillarca...ins benim ameliyatimda seninki gibi sorunsuz olur...

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için ve beni dualarınızla,güzel temennilerinizle yalnız bırakmadığınız için.
Ameliyatı hayırlısıyla atlattım ve hiç bir zorluk yaşamadım Allah'ıma şükürler olsun.Pazartesi saat 10:30 da odama beni sedyeyle almaya gelip ameliyathane götürdüler.Korkudan titriyordum.Ameliyathaneye girdiğimde de nasıl bir yermiş diye hazır gelmişken incelemeye koyulayım dedim. :)))
Beni bayıltmadan önce doktorum son bir kez daha sordu nasıl bir burun istediğimi.Sonra elimden damar yolu açtılar ve ben ışığa doğru bakarken gözlerim karardı ve uyumuşum :)))
Ameliyattan 12:45 gibi çıkmışım ve gayet sakinmişim hiç konuşmamışım boş boş etrafa bakıyormuşum.Ağrım çok hafifti bir ağrı kesici vurdular ve hemen kesildi zaten o hafif ağrıda.Mide bulantım olmadı yine Allah'ıma şükürler olsun.Morarmam olmadı.Sadece sol göz altımda morarma değil de hafif bir sararma oldu.Şişliğim oldu tabi.Gözlerim falan şişti.Onun haricinde bnm için tek zorlayıcı şey tamponlar oldu.Nefes alamıyorsunuz,yemek yiyemiyorsunuz rahat bir şekilde.Ama ilk iki günden sonra alışıyorsunuz yemek yemeye tamponlarla.Ben sadece uyku uyuyamadım o da tamponlardan dolayı.Ağrı falan kesinlikle olmuyor en azından bende olmadı sadece hafif bir sızlama oluyor burun içinde o da ağrı kesicilerle geçiyor zaten.
Hiç abartılacak bir ameliyat değilmiş kesinlikle ben böyle söylüyorsam emin olun hiçbir şey yoktur bu ameliyatta abartılacak.
Yarın sabah 08:00'de tamponların alınacak Allah'ın izniyle.Artık alçı ve dikişler kaçıncı gün alınır onu da yarın öğrenirim artık doktorumdan.
Yeni burnuşumu çok merak ediyorum umarım istediğim gibi olmuştur.Sadece ucunu görebiliyorum şu anda hafif kalkık duruyor.(İstediğim gibi).Bir kaç gün sonra fotoları paylaşırım sizinle.

Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle korkmasınlar ve ertelemesinler bir an önce olsunlar.Çünkü ben iyi ki olmuşum diyorum.Pişman değilim.Ameliyattan yana korkulacak hiç bir durum yok arkadaşlar.
Umarım yeni burnuşumla güzel ve sağlıklı günler geçirmeyi nasip eder Allah'ım.Aynı temennim sizler için de geçerli arkadaşlar.

tekrardan geçmiş olsun canım..korkulcak bişey yokmu diyosun yanieyvahedigeldismile inş.güzel sonuçlar alırsında mutlu olursun..

emremla ve miniksercem gerçekten korkulacak hiçbir şey yok arkadaşlar.Rahatça girin olun ameliyatınızı... :)

Bu arada arkadaşlar bugün tamponlarım alındı pazartesi ya da salı günüde alçım falan alınacak.Fakat canımı sıkan tek şey burun deliklerim biraz geniş gibi geldi sanki bana.Bu neyle alakalı şişliklerle mi_?Küçülür umarım... :((

Çok geçmiş olsun canım, daha önce başlığına yazmıştım ama bulamadım nasıl oldu anlamadım ama silinmiş :S Ne güzel moral vermişsin bu tip yorumları okuyunca korkularımı bir süreliğine bir kenara atıp kendime geliyorum, sağolasın, inşallah istediğin gibi ve sağlıklı bir burna sahip olursun, iyi bayramlar sağlıklı günler dilerim canım. Darısı başıma diyorum.

aycacim benimkide öyle gecmisti tamponlar agri yapiyordu sadece agri kesici felanda almadim ama.ayy siz nekadar rahatsiniz niye bende 1 hafta kaldi tamponlar??alci dikis tampon hepsi 1 hafta sonra cikti.bende uyumumasitim tam yumruk indircekken annem tutmus kolumda düsün ama yinede uyumustum:Daman cok dikkat et kimseye yaklasma bir darbe bile yanlis ben kac darbe aldim kücük cocuklardan.birde en son telefonla oynarken vurdum brunuma kemik sisti burun iner deniyor ya ben bu saaten sonra inermi diyorum:Dcünkü daha cok sisti de:Dallah kolaylik versin zor dönem seni bekliyor cok dikkatli ol ameliyat bukadar zor gecmemesiti benim icin ya

rüyarüya inan sırf moral olsun diye yazmadım gerçekten yaşadıklarımı yazdım hiç ama hiç zorlamadı bu ameliyat beni Allah'ıma şükürler olsun.Bugün de tamponlarım alındı ve en ufakta olsun bir acı olmadı.Bende şaşırdım çünkü ufakta olsa bir acı bekliyordum :)))
Darısı başına cnm.Hiç ama hiç tereddüt etme aklına koyduysan... :))

turkiye cnm dediğin gibi artık en zor aşama bundan sonrası sayılır.Bu ağrı,sızıların hepsi geçici ama burnumuzu uzun bir süre korumak zorunda olmak daha da zor.Çok dikkatli davranmak gerekiyor.

Umarım alçı da alındığında ve şişliklerde indiğinde burnumdan memnun kalırım.Şu burun deliklerim canımı sıktı sabah sabah.İnşallah düzelir... :((

Kararımı verdim, testler, tahliller herşey hazır 1.5 ay içinde olcam. İnşallah canım ben de senin gibi şeyler yazabilirim ameliyattan sonra :)

Canım tamponlar çıktıktan sonra herkes aynı şeyleri yazıyor, sabret bakalım burnun bir kendine gelsin kim bilir nasıl güzelleşecek :)

Kararımı verdim, testler, tahliller herşey hazır 1.5 ay içinde olcam. İnşallah canım ben de senin gibi şeyler yazabilirim ameliyattan sonra :)

Canım tamponlar çıktıktan sonra herkes aynı şeyleri yazıyor, sabret bakalım burnun bir kendine gelsin kim bilir nasıl güzelleşecek :)

İnşallah canım dualarım seninle ve diğer ameliyat olacak olan tüm arkadaşlarımla.Aklına koyduysan ve kesin kararlıysan sadece sonucu düşün her şeyin çok güzel olacağına inan ameliyat korkusuymuş falan hiç takma sakın kafana.Ben taktım da ne oldu boşuna germişim kendimi.
En önemlisi burnunun şeklini görebilmek için beklediğin süre.O süre işte hiç geçmiyor. :)))

Cnm inş. dediğin gibi olur ya umarım henüz 5. günüm olduğu için ve şişliklerden dolayı böyledir.İnşallah zamanla düzelir.Yoksa mutsuz olurum... :(

bak simdi sen söyleyince bence tekrar gittim aynaya baktim benimkide büyük yani önden degilde yandan biraz daha genis gözüküyor ama bence dogal ya okadar kesiliyo biciliyor:Ducdan kesildigi icin belki öyledir genislemesi nekadar dogru bilemem ama

Back
X